O-des-sit
08.06.2008 07:32:57
Прочитал в дочкином учебнике истории за 6-й класс:
Во времена хмельницкого население украины было 11 млн. чел, а Польши и России (Московии) - по 9
Фифа
08.06.2008 07:34:32
ромко: Шановні, а чи не чисто українським є прислів"я про те, що як у сусіда хата горить,...
Ромко, и как Вы можете жить среди такого гнусного народа? Сочувствую... Я совершенно другого мнения о наших людях. Замечательные, сплаченные, идейные, гордые, хорошо воспитанные, талантливые, трудолюбивые и заботливые. Когда на майдане собрались сотни тысяч, я поняла, что все гадости, что о нем говорят-чушь. Людей объединило одно- презрение к тем, кто этот народ презирает, хочет поставить на колени и обобрать (даже в голосах). А мерзавцев, которых Вы встречаете нужно привлекать к ответственности. Или Ваша хата с краю?
Наташа, мне начхать какого мнения о моем уме кто-либо, тем более люди захлебывающиеся собственным ядом.
ОКО
08.06.2008 08:32:21
Фифа, поедьте отдохните на курорт, снимите пелену со своих глаз и живите счастливо в многоликом мире.
kharch
08.06.2008 16:44:51
Ромко, мені щиро тебе жаль, якщо ти персонаж реальний.
Але оцей класичний вступ
у нас, у Лембергу ( Львові себто)
спонукає мене думати, що ти малюєшся, друже.
Класичний, тому що при будь-якій тривалій відсутності твоїй на цьому форумі ти починаєш малювати себе як такого собі 100% вуйка-кола, щоб ніхто не сумнівався в твоїх "щиростях" про західних українців.
А от я, за кілька візитів на західну україн, у затяв, що там живуть щирі і доброзичливі люди. Культурні, такими, які дають україні гарне коріння і надію.
Тому щирої тобі вдачі та надії, що ти когось можеш ввести в оману своїм негативом, своєю отрутою, яку ллєш на рідні землю.
Розумній, неображеній людині повинно давно бути ясно - люба критика, а тим більше с піною в роті, з намаганням піддіти співрозмовника - діє деструктивно.
Причому на всі реальні сторони.
В житті треба шукати позитив - і тоді твоє життя буде позитивним.
Бог справедливий - і кожному дає по заслугам та сподіванням.
Він нікого не обманює і нікого не ображає.
Дає тільки те, що в нього просять.
Всім вдачі!
Анджей
08.06.2008 18:01:23
А може Ромко взагалі не має відношення до м. Львів, а так на приклад мешканець Делятина бо дуже схожий на представника Гуцульського єтноса.
Дуже вони злі останнім часом і перед росіянами стеляться.
ромко
08.06.2008 20:09:29
Шановна Фіфа, а Ви що вважаєте, що я не був у ті роки на піднесенні, в надії, що прийшли казкові лицарі - Віктор та Юлія та загнали зловісного дракона Кучму - у конюшню.
Але ж історія показала, що Віктор та Юлія виявилися звичайнісінькими брехунцями.
А на рахунок особливостей характеру моїх земляків - західноукраїнців - то почитайте уважніше українську класику, вам все стане зрозуміле, це вікові риси характеру, крім того мене особисто обурює те, що багато людей не здатні переоцінювати дійсність і тупо повторюють як двієчник у школі біля доски - Юля хороша, Юля нас врятує. Це - фанатизм. Але якби справа була лише у фанатизмі.
Наша місцева "еліта" підтримала, в т. ч. і фінансово майдан - лише з однією метою - ще більше, ніж при Кучмі красти не соромлячись.
Доплюсовуємо тупість, жадібність і баранячу впертість.
І нарешті саме головне - у нас тут - все пов"язане на принципу кумівства, на принципі рука руку миє, всі чужаки жорстоко відсіюються.
Не знаю як у східних областях, може й так само, я там ніколи не бував.
До речі у мені у пашпорті ( так в нас кажуть) тільки одне місце народження і проживання - м. Львів ( його ще називають у нас батько Львів), до речі вважаю, що найкращим містом України є саме моє місто, от тільки житло в нас зараз піднялося у ціні на рівень київських цін майже (зовсім трохи не дотягує).
По більш менш доступним цінами пропонуються тільки глухі окраїни, або центр, але австрійські трущоби, де захід в квартиру не з під"їзду, а по балкону, потім попадаєш у кухню, потім в одну кімнату, потім в другу кімнату (друга часто зовсім без вікна, а перша і кухня - вікна в темний двір), потім - трамвайчиком - у глуху, правда велику ванну. Не хотів би в такій жити, навіть -якщо це будинок біля Оперного театру, а саме один з таких будинків - сусідній з Оперним.
На рахунок, що Кнарч каже про позитив, такий позитив умісний, коли ти в щенячому віці ( типу того в якому перебуває "малолетка" Анджей), а після далеко за тридцять вартує більш тверезо оцінювати дійсність і вчинки людей.
Gib
09.06.2008 01:25:58
Пані і павоне,
Не псуйте ваші нерви і не звертайте увагу на цих придурків москалів. Цур їм пек і нехай їм падлюкам очі повилазять.
Повернемося до статистики домогосподарств.
Нижче наведено дані у форматі, що вістежує наш Держкомстат.
"СУКУПНІ ВИТРАТИ ДОМОГОСПОДАРСТВ м. КИЄВА У ІІІ КВАРТАЛІ 2007 РОКУ"
У середньому за місяць у розрахунку на одне домогосподарство - грн.- %
Продукти харчування та безалкогольні напої - 1163,28 грн. - 42,5%
Алкогольні напо - 46,29 грн. - 1,7%
Тютюнові вироби - 19,63 грн. - 0,7%
Одяг і взуття - 171,64 грн. - 6,2%
Житло, вода, електроенергія, газ та інші види палива - 402,49 грн. - 14,7%
Предмети домашнього вжитку, побутова техніка
та поточне утримання житла - 56,05 грн. - 2,0%
Охорона здоров’я - 90,21 грн. - 3,3%
Транспорт - 125,50 грн. - 4,6%
Зв’язок - 104,20 грн. - 3,8%
Відпочинок і культура - 165,85 грн. - 6,1%
Освіта - 65,08 грн. - 2,4%
Ресторани та готелі - 115,55 грн. - 4,2%
СПОЖИВЧІ СУКУПНІ ВИТРАТИ - 2572,49 грн. - 93,9%
Розподіл споживчих сукупних витрат:
продовольчі товари - 1229,20 грн. - 44,9%
непродовольчі товари - 580,94 грн. - 21,2%
послуги - 762,35 грн. - 27,8%
Неспоживчі сукупні витрати - 167,27 грн. - 6,1%
- допомога родичам, іншим особам - 59,25 грн. - 2,2%
- купівля акцій, нерухомості,
капітальний ремонт, будівництво,
вклади до банків - 16,52 грн. - 0,6%
- інші витрати - 91,50 грн. - 3,3%
ВСЬОГО СУКУПНИХ ВИТРАТ - 2739,76 грн. - 100,0%
Кількість домогосподарств (тисяч) - 1041,4
Середній розмір домогосподарства (осіб) - 2,55
прошло30дней
09.06.2008 07:03:30
ромко: Шановні, а чи не чисто українським є прислів"я про те, що як у сусіда хата горить,...
Ти перший з них, Ромчью, чи не так. Ти слюною від 8500 на дитину сходив, від зависті, що тобі не дадуть. Та й квартиру в Києві не продаєш, від захланності, а вдруг прогадаєш?
Кукушка с петухом, натали и ромчьйо.
Да, пол-года не заходил, но маразм один и тот же, обвала и краха єкономики только не видать.
Гибу - полный респект. Правду кажеш!
Анджей
09.06.2008 07:13:47
Ромко:На рахунок, що Кнарч каже про позитив, такий позитив умісний, коли ти в щенячому віці ( типу того в якому перебуває "малолетка" Анджей), а після далеко за тридцять вартує більш тверезо оцінювати дійсність і вчинки людей.
________________________________________________________________________________________
Да Ромця жизненой энергии и позитивного отношения к жизни у меня действительно как у малолетки, но на жаль фактический возраст, от малолетки ой как далеко.
kharch
09.06.2008 07:26:46
Анжей, роки - то багатство. Та Ви і самі це чудово знаєте.
А суму та печалі такої як у Ромця я бачив в сучасних підлітках більш ніж достатньо.
І от, що я вам скажу: сум та печаль - це не від віку. А від неповного розуму та недоотриманих знаннь. Кожен сам створює свою реальність. Дурні живуть у сумі та печалю а мудрі - радіють кожному сонячному промінчику, кожній ранковій росі, посмішці сусіда, гарному слову.
Всім вдачі!