Поночка
30.04.2010 08:52:52
nyamb: Как узнать про трубы отопления, чтобы положить паркет. Кто знает, подскажите пожалуйста
Детектор BOSCH DMF 10 Zoom Professional
http://systema.dp.ua/p360672-detektor-bosch-dmf.html
Описание
Различает магнитные металлы от немагнитных: при обнаружении магнитных металлов на дисплее появляется латинская буква «i», при обнаружении немагнитных металлов – буква «j»;
* Функция «Zoom» для высокой точности локализации объектов;
* Функция «Deep Scan» для повышения чувствительности измерительного инструмента при обнаружении глубоко залегающих деревянных объектов;
* Автоматическая калибровка;
* Светодиодное кольцо-индикатор для простой и понятной маркировки допустимых зон сверления;
* Акустический сигнал при обнаружении объекта (по желанию может быть отключен);
* Маркировка допустимых мест сверления при помощи графитового карандаша, входящего в комплект поставки, через отверстие для маркировки;
у меня есть такая штука несколько лет пользуемся.
nyamb
30.04.2010 21:02:44
Поночка, огромное спасибо. Был бы рад, если можно было бы арендовать на время укладки - возместить часть ваших расходов на покупку. n y a n d r e y 3 6 @ y a h o o. c o m
snap
04.05.2010 09:13:34
Привіт, всі, хто має час й бажання приєднуйтеся. З собою потрібно мати паспорт…
Анонс:
05 травня у Голосіївському районному суді розглядатиметься справа за позовом депутата Київради та власника будівельної компанії «Міськжитлобуд» Д. Костржевського по ліквідації об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Голосіївська фортеця», що стало на заваді реалізації його комерційних інтересів.
Суддя – Чередніченко Н. П.
Початок засідання: 15.00. Адреса: Потєхіна 14-а
Раніше:
16.04.2010 На попередньому слуханні компанія депутата Київради Д. Костржевського ТОВ «БК «Міськжитлобуд» підтвердила намір забрати квартири, продані нею людям 4 роки тому. Взамін за відібрані квартири компанія депутата Київради пропонує відшкодувати їм символічну суму, що в декілька разів менша за фактичну ціну купівлі цих квартир та майже в шість разів менша за ціну аналогічних квартир, які сьогодні ця ж компанія продає в цьому ж будинку.
01.04.2010 На прес-конференції у місті Києві троє мешканців житлового комплексу «Голосієво», які входять до різних керівних органів ОСББ «Голосіївська фортеця», повідомили про спробу компанії депутата Київради Д. Костржевського ТОВ «Міськжитлобуд» через суд відібрати в них квартири.
25.03.2010 Суддя Антонова Н. В., що розглядає справу по ліквідації ОСББ «Голосіївська фортеця» за позовом Д. Костржевського самовідвелася, мотивуючи це тим, що їй «висловлюється певна недовіра та здійснюється тиск шляхом подачі ряду скарг до різних інстанцій та публікацій в інтернеті».
24.03.2010 ОСББ «Голосіївська фортеця» звернулося до Ради суддів та Генеральної прокуратури зі скаргою на суддю, яка розглядає справу по ліквідації цього об’єднання, оскільки з’ясувалося, що її чоловік працює в компаніях депутата Київради Д. Костржевського, який у справі виступає позивачем.
17.02.2010 Д. Костржевський вдруге поспіль не з’явився на розгляд ініційованої ним судової справи. Представники ОСББ прокоментували: «немає жодного сумніву, що затягування Костржевським розгляду справи використовується виключно з метою подальшого збагачення на мешканцях будинку. Окрім того, поки діяльність «Голосіївської фортеці» обмежена ухвалами суду, компанії депутата продовжують незаконний розпродаж поверхів допоміжних приміщень».
10.02.2010 Голову Правління ОСББ «Голосіївська фортеця» викликали до правоохоронних органів. Директор приватного ЖЕКу депутата Київради Костржевського звинуватив журналістів УТ-1 та керівника ОСББ у провокаціях і неправомірному вимаганні інформації.
03.02.2010 Представники ОСББ поінформували, що понад 200 родин, які мешкають у будинку, здали по 100 і більше гривень на суд із Костржевським.
02.02.2010 Д. Костржевський не з’явився на розгляд ініційованої ним судової справи. Журналістів декількох телеканалів та електронних ЗМІ не пустили у будівлю суду.
25.11.2009 Депутат Київради Д. Костржевський подав позов до суду з вимогою ліквідувати ОСББ «Голосіївська фортеця». Представники ОСББ прокоментували: «справжнім мотивом позову є прагнення якомога довше утримувати у фінансовому рабстві понад 400 родин, що мешкають у будинку, та завершити незаконний розпродаж поверхів допоміжних приміщень». Вони повідомили, що компанії Костржевського впродовж більш ніж півтора роки стягували з мешканців оплату за обслуговування будинку та прибудинкової території по незаконно завищеному в понад 4 рази тарифу. Порушення було зупинено спільною перевіркою Державної інспекції з контролю за цінами в м. Києві та Прокуратури.
19.11.2009 Після тривалих перешкод з боку компанії ТОВ «Міськжитлобуд», яка належить депутату Київради Д. Костржевському, об’єднанню співвласників вдалося зареєструватися.
12.09.2009 Мешканцями б. №13 по вул. Голосіївській було утворено ОСББ «Голосіївська фортеця».
dianella31
05.05.2010 07:25:52
народ, с праздниками всех!!!) расскажите, что было вчера на встрече со Спотарем, кто был, я узнала уже постфактум(
snap
05.05.2010 21:44:15
Шановні колеги з 3-го будинку!
За останні декілька днів я отримав безліч дзвінків від ваших майбутніх сусідів з проханням порадити чи підписувати договір з ЖЕКом.
Сьогодні я мав нагоду ознайомитися з ним. Висновок один - договір чудово захищає інтереси Виконавця, тобто компанії, утвореної Міськжитлобудом Костржевського, і практично не захищає ваші. Я б його охрестив би назвою «Шикуйтесь лохі й готуйте бабло».
Згідно того, що я побачив там, договір ви укладаєте на 5 років, про зміну тарифів ви дізнаєтеся з рахунків, що приходять вам для оплати, за порушення умов договору ви сплачуєте штрафи від 10 000 до 50 000 тис. грн. Натомість, якщо умови договору порушуються ЖЕКом, то ви маєте право написати акт-претензію, а він обіцяє навіть його розглянути. Ще вам пропонують у разі чого звернутися до славнозвісного Голосіївського районного суду в місті Києві, про суддей якого та порядок «взаємодії» з компаніями Костржевського яких я пізніше ще всіх обов’язково в деталях поінформую.
Словом, відповідальність ваша і виконавця є явно асиметричною.
Є багато цікавих і на перший погляд смішних нюансів. Ось наприклад, якщо Ви о 19 годині 01 хвилині здійснюєте ремонтні роботи, шумові ефекти яких перевищують 40 Дб, то ви маєте сплатити штраф у розмірі 10 000 грн. Багатенько, але можливо й привчає до дисципліни. Ось тільки не зрозумілим лишається чому штраф сплачується ЖЕКу :), а не тим, хто від цього шуму може постраждати, наприклад сусідам ))) і т. д.
Власне тепер раджу:
Якщо ви не встигнете створити ОСББ, а скоріше ви просто не матимете такої можливості, хоча б тому, що в вас немає контактів один одного щоб зібратися для проведення установчих зборів, то підписувати договір з ЖЕКом вам доведеться. В іншому випадку ключів від довгоочікуваних квартир можна так і не отримати. Ключове в цьому моменті який договір підписувати??? Радив би вам підписати інший договір, аніж той, що пропонує вам контора Костржевського.
Який?
Ось з цим питанням вам має допомогти розібратися профільний юрист.
Зі свого боку раджу:
Зустрітися, домовитися про спільні дії, скластись по 100-200 грн., сплатити людині, що володіє фаховими знаннями в цій галузі, діяти скоординовано і змусити ЖЕК Костржевського підписати те, що буде відповідати вашим інтересам, або принаймні їх враховуватиме.
Зі свого боку готовий надати вам приміщення для зустрічей, порекомендувати фахових людей, або де їх шукати, і, можливо, допомогти трохи організаційно.
Ми маємо контакти близько 20 осіб з 3-го будинку, ще, думаю, мають якусь частину представники ініціативної групи. Якщо ж це ще поєднати з оголошенням і закликом до кооперації на форумах, то, переконаний, 50-60 людей вдасться зібрати легко.
LM27
06.05.2010 07:39:02
Какие кошамры творит МЖБ со всеми своими структурами.. просто, извиняюсь, "на голову не натянуть"! Я в шоке..
А что касаемо последнего заседания суда?
Kicker
06.05.2010 07:39:04
Насколько я понимаю, договор подписываеться на 5 лет и односторонний разрыв договора или отказ от его выполнения не допускается. Таким образом, после подписания такого договора создание и функционирование ОСББ будет невозможно?
Maxymus
06.05.2010 08:13:02
Всем привет! Хочу рассказать историю, которая случилась со мной вчера вечером. Поехал встречать маму в аэропорт. Вернулись около 22.30. Шлагбаум закрыт. Какой-то мужик (охранником его назвать, язык не поворачивается), заявляет мне, что въезд во двор только до 22.00!!! На основании чего!!! Так сказав Васыльович. Кто такой Васыльович, он толком сказать не может. Пошел искать телефон этого Васыльовыча. Пока ходил, образовалась пробка из пяти машин и маршрутки. Мужик вернулся, но номер телефона не нашёл. Все время перепугано причитал «Ой, опять я крайний».
Во двор мы заехали и все машины образующие пробку, оказались из нашего двора. Заехали благодаря выезжающему такси. Во дворе оказалось более десятка свободных мест!!! А теперь вопрос, как это понимать? Для чего нужна эта «охрана». Днем они тупо, открывали и закрывали шлагбаум, при этом не интересовались кто и куда, не вели журнал. НАХРЕНА ОНИ ВООБЩЕ ТАМ НУЖНЫ, КАКАЯ ИХ ЦЕЛЬ?!? Может это и есть услуги охраны, за которые нам выставляют счета уже несколько лет?!? Почему я должен пилять с двумя чемоданами и сумкой со стоянки, а не могу разгрузиться возле подъезда, тогда, когда мне это удобно, а не тогда, когда разрешит Васыльовыч?!? Я не к Васыльовычу в гости приехал, а к себе домой.
P.S. Все это мне напомнило общагу, с её жесткими правилами.
LM27
06.05.2010 08:54:45
М-да.. очередной бред с шлакбаумом. Реально логика не прослеживается.. Было дано объявление, что с 1 мая (если не ошибаюсь) въезд возможен будет только для погрузки/разгрузки - хорошо, пусть так, но.. днем никакой охраны и не видно, шлакбаум открыт, во дворе все то же самое: машина на машине. Зачем закрывать шлакбаум ночью, не пуская жильцов даже на 5 минут к подъезду с целью всё той же озвученной "разгрузки/погрузки"?
Да и вообще, гостевая парковка во дворе предусмотрена и это нормально, поэтому не считаю, что нас её должны лишать - пусть смотрят есть ли свобоные места во дворе, если есть - пусть пускают не только для погрузки/разгрузки, но и просто на несколько часов..
friend
06.05.2010 09:07:16
Нанесение разметки спасет от хаотичного нагромождения машин во дворе