ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

Docent30

Docent30

24.11.2010 11:02:25

у консьержек можно узнать все и обо все, от номера телефона до размера обуви и т. д. и это не говоря что они периодически отсутствуют на своем месте убирая в парадных, намного лучше поставить видеонаблюдение с записью и хранением информации дешевле и толку больше

Цитувати

Angel

Angel

26.11.2010 10:23:31

Уважаемые соседи!
Уже спрашивала недавно, но никто так и не ответил.
Какая ситуация:
а) с договорами на паркинг? кто подписал, отзовитесь!;
б) с переподписанием договоров на квартиры с ЖЭКом - удалось ли заставить ЖЭК привести договора в соответствие с нормативными актами после письма из Антимонопольного комитета?

Цитувати

okc

okc

26.11.2010 11:19:15

Хочется узнать : а какая ситуация с документами собственности на паркинг? Уже много людей получили эти документы ?

Цитувати

Golosievets

Golosievets

27.11.2010 22:32:57

Шановнi сусiди. Листя з дерев опало i стало видно засмiченi схили за другим i третiм будинком. Краще за все зiбратися в суботу та вийти на схил, зiбрати смiття та вiднести його у контейнери. Якщо чоловiк 20 збереться, до загодину усе вичистимо. Як вам така iдея? Сподiваюся, що ми встигнемо до випадання снiгу.

Цитувати

Golosievets

Golosievets

27.11.2010 22:49:12

Шановнi сусiди та працiвники ЖЕКу/МЖБ. Ще декiлька моментiв важливих:

1. Потрiбне кругле автомобiльне дзеркало, де заїзд до 2-го та 3-го будинкiв. За 2-м будинком перед поворотом до шлагбаума закритий поворот, видимiсть затуляє рiг бетонної стiни. Там люди ходять з дiтьми, машини їздять назустрiч одна однiй досить швидко. Це потенцiйно небезпечне мiсце. Там просто необхiдно встановити спецiальне автомобiльне кругле дзеркало широкого огляду, щоб машини та пiшоходи бачили, що за рогом. Дзеркало треба прикрiпити до стiни будинку 13-А.

2. З`їзди для вiзочкiв (колясок). У нас у комплексi дуже багато бровок, всi вони дуже високi, i немає жодного мiсця, обладнаного для дитячих вiзочкiв чи для iнвалiдних вiзочкiв. Де це таке бачено? Де ми живемо? Необхiдно скрiзь, де пiшохiднi дорiжки пiдходять до проїзної частини, зробити з’їзди для вiзочкiв. Цим повинен зайнятися ЖЕК/МЖБ. Без цього увесь комплекс - це ганьба суцiльна, а не сучасний комплекс. Адже бiльшiсть мешканцiв - молодi сiм’ї з дiтьми.

3. Смiттєвi баки прямо бiля дитячого майданчика. Кому прийшло в голову зробити дитячий майданчик мiж 2-м та 3-м будинками саме бiля смiттєвих бакiв? Мало того, що там смiття, сморiд, мухи, вiтер розганяє целофановi пакети та папiр усiлякий брудний, та ще й нашi дiти дивляться, як волоцюги риються у смiттi! Що це за безглуздiсть? Смiттєвi баки треба перенести - винести їх за шлагбаум, облаштувати для них такий самий "будиночок" пiд бетонною стiнкою перед т-подiбним перехрестям, що перед шлагбаумом. Там смiття i забирати легше буде, i воно заважати у дворi не буде.

4. Чому увесь Київ користується сортуванням вiдходiв (на тi, що пiддаються переробцi та тi що, нi), а ми викидаємо усе скопом? Необхiдно найняти ГРIНКО, зробити хоч би два типу смiття 1) скло, папiр та пластик i 2) все iнше, що не пiддається переробцi. Чому ми повиннi жити у кам’яному вiцi та засмiчувати наше мiсто бiльше, нiж навiть старi будинки, де вже давно впроваджене таке роздiльне збирання смiття?

5. Як у нас зараз забирають смiття? Тема, пов’язана з двома попереднiми. Я особисто бачив, як працiвники смiттярки викидали з контейнерiв усi паперовi та пластиковi речi (я так зрозумiв, щоб потiм їх могли волоцюги забрати та здати в переробку) прямо на асфальт перед тим, як завантажити смiття з контейнеру у смiттярку. Купу паперу та полiетилену вони так i залишили на асфальтi. Через 3 хвилини її рознесло по всьому двору. Де це таке бачено? Треба виконати п.4, помiняти фiрму, що забирає смiття та роздiляти смiття, щоб хоч у чомусь робити з себе європейцiв, а не вiдсталих ганебних туземцiв.

6. Конс’єржiв треба дiйсно гнати в три шиї. У 2-му будинку дверi на магнiтному замку найчастiше вiдчиненi, конс’єржка нiколи не питає нi в кого, хто куди i до кого йде, а вхiд до сусiднiх дверей на схiдцi взагалi вiдкритий i доступний. Їх часто взагалi не ма на мiсцi. За що платити 60 грн. на мiсяць? Найчастiше вони не можуть вiдпосiсти на найпростiшi запитання про лiфти, про плановi роботи, на все кажуть - iдiть у ЖЕК. Гнати у шию, вмикати магнiтний замок та встановлювати вiдео-спостереження.

7. Вивiски з номером будинку. Вивiски мають бути значно бiльшими, вони повиннi бути продубльованими на розi будинку на в’їзд у двiр, i їх має бути видно з автомобiлю, що рухається, їх має бути добре видно водiям таксi, та iнших служб. Що зараз за вивiски? Я навiть, знаючи, де вивiска, за кермом не можу її побачити на будинку 13-А з боку вулицi Голосiївської. На заїздi з боку вул. Кошового вивiски немає взагалi. Менi вже набридло казати такстистам у дворi, що це не 13-Б i не 13, а 13-А. Вивiска на будинку 13-А має бути продубльована там, де поворот до шлагбаума (де великий надпис НОТАРIУС), i вона має бути значно бiльшою, нiж та, що є зараз з боку клумби, щоб її легко було побачити з-за керма одним поглядом (а не придивлятися/роздивлятися, створюючи аварiйно-небезпечну ситуацiю). З цього приводу, нажаль, Київ взагалi дуже вiдстає вiд Москви, наприклад. Там великi вивiски, зробленi так, щоб їх можна було побачити здалеку. В мене є друг - москвич, так вiн досi не може звикнути до цiєї нашої ганьби, що нiде немає нормального розмiру, продумано розташованих вивiсок з номерами будинкiв. Давайте зробимо нормально, щоб подати приклад iншим будинкам.

Цитувати

dimdim

dimdim

28.11.2010 09:52:40

to Golosievets : Ваши идеи мне близки и большинству жителей нашего комплеса наверное тоже. Но есть одно "НО", от нашего ЖЕКа Вы ничего не добьетесь и все идеи исходящие от жильцов расцениваються ЖЕКом как "эфирные помехи". Я лично общался с директором ЖЕКа по поводу мусорных баков и их расположения, а также по многим другим вопросам, результат нулевой!! Я для себя уже принял решение, ЖЕК нужно вышвыривать отсюда и входить в ОСББ, и буду делать все для того, чтобы его реализовать. Пусть это долгий путь и не простой, но он должен быть пройден. Я хочу участвовать в принятии решений которые касаються дома в котором я живу.

Цитувати

snap

snap

29.11.2010 11:26:42

Всiм привiт!

Пару слiв про потенцiйний вплив Податкового кодексу на ОСББ.

"Податковий кодекс зупинить процес створення нових ОСББ в Українi та призведе до масової лiквiдацiї вже iснуючих"
http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/1536/

Власне, так виглядає, що ухвалюючи його особливо й не читали. Зараз ми органiзувалися з декiлькома десятками iснуючих ОСББ та громадських орагiназцiй i пiдняли трохи шуму навколо. Реакцiя миттєва. В МiнЖКГ, зокрема, самi в шоцi. Будуть зараз працювати над виключенням цiєї норми...
Бо невеличка суперечнiсть виходить. З одного боку, типу поставлено завдання створювати ОСББ по всiй країнi, а з iншого - сама ж держава й створює перешкоди )
Ну розберемось зараз.
;)

Цитувати

Elena2009

Elena2009

29.11.2010 14:40:18

dimdim: to Golosievets : Ваши идеи мне близки и большинству жителей нашего комплеса наверное...

Dimdim, подскажите чем закончился Ваш поход в ЖЕК, была ли Вам выдана новая версия договора для подписания. Учтены ли рекомендации Антимонопольного комитета?

Цитувати

snap

snap

30.11.2010 10:51:43

Друзi, маю декiлька новин.

1. Ми вiдстояли й третю квартиру. Забув про це ранiше написати.
2. Вiдео з 1+1 про нашого забудовника i його дiї можна глянути ось за цим посиланням -
3. I подивiться, що мiститься у проектi Житлового кодексу

Гарного всiм дня!

Цитувати

Golosievets

Golosievets

30.11.2010 23:38:09

Шановнi колеги, хто знає, що це за страшний шум стояв у дворi 2-го будинку бiля години десь з 18 до 19? Це був дуже потужний гул, наче працювала якась потужна промислова установка, зовсiм не схожа на щось у житловому будинку.

Шум доносився вiд машинного вiддiлення лiфту другого пiд’їзду, при цьому лiфти не працювали, обидва стояли на першому поверсi з вiдчиненими дверима, а з шахти маленького лiфту йшов шалений потiк повiтря.

Єдине, що спадає менi на думку - це увiмкнувся якийсь аварiйний режим, на зразок режиму протидiї пожежi, i лiфтер довго не мiг його побороти - декiлька разiв вiдключали свiтло, шум припинявся, але тут же знову починався.

У будь-якому разi ця боротьба з бiснуватим лiфтом виглядала якоюсь дуже дикою i непрофесiйною.

Цитувати
<< 445 446 447 448 449 ... 621
Архів