ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Sosedushka

Sosedushka

15.10.2009 18:06:35

Ну вот уже подписал догавор на двужку в секцыи З. На выхадных поеду еще сматреть изнутри. Уже сматрел но для канечного ришения надо все таки еще разок глянуть.

Цитувати

matinale

matinale

15.10.2009 18:20:40

NataIvanova, привозите с собой двухметровый уровень. Прикладываете его к поверхности стяжки в разных направлениях. Если зазор между уровнеи и стяжкой не превышает 4 мм – стяжка хорощая.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.10.2009 18:55:21

NataIvanova: насчет проверки качества стяжки я на неоффоруме прочитала(4s at ua), а вот еще в...

Хороше запитання, до речі!
По якості самих вікон сумнівів особливих немає, а от по їх установці...
В моєму розумінні у вікні треба дивитись на три речі: профіль, скло і фурнітура.
Профіль на вже встановлених - Rehau, фактично "золотий стандарт". Зараз на об`єкті роблять WDS, який теж вважається непоганим.
По склу нічого не можу сказати (та й зовні для непрофесіонала там мало що зрозуміло - аби прозоре було) :)
Фурнітура: ручки поки що не стоять, на всяк випадок, щоб не пропадали. Відкриваються/закриваються вікна нормально, люфтів (щілин) не помічав.
А от власне по установці прошу розумних людей прокоментувати. До речі, тиждень тому на нашому внутрішньому форумі зареєструвався професіонал по ремонту та обслуговуванню пластикових вікон. Можна запитання продублювати і там.

Цитувати

Ludmila

Ludmila

15.10.2009 20:20:25

Як на мене, встановлювати вікна в нових будівлях значно легше, ніж переставляти в уже обжитих. Коли в моїй хрущівці переставляли, то був маленький кошмар. Все тому, що виймали з-під старих рам багато всілякого хламу, далі були видовблені цеглини, тому що вони нелегко "здавалися".

Цитувати

йцукен

йцукен

15.10.2009 20:29:15

а мне интересно как окна поднимаются на этаж? люлюками снаружи? или лебёдками? или по лестнице?

Цитувати

йцукен

йцукен

15.10.2009 21:43:36

кстати давно хотел всех спросить почему вы покупали в новострое квартиру? экономический аспект понятен но есть ведь и другие причины... я вот например вообще не рассматривал покупку неновой квариры

Цитувати

NataIvanova

NataIvanova

16.10.2009 04:47:55

риски есть и на первичном (не достроят, продадут нескольким одну квартиру) и на вторичном рынке (в суде оспорят договор, опять же, продадут нескольким, продадут по поддельным документам и т. д. и т. п.). Но качество жизни и ликвидность квартиры, конечно, выше в новострое в хорошем месте. Наша семья, например, продала квартиру в дореволюционном доме на Рейтарской (потолки 4 м) и купила в новом доме (тоже в центре), потому что в старом доме были крайне изношенные трубы, постоянные аварии водопровода, деревянные перекрытия, нет лифта, неистребимые тараканы. Теперь моя бабушка живет в хорошем доме и совсем не жалеет о квартире, в которой жила практически с детства))) Хотя почти метровые подоконники и лепнина на потолках - это вещь))))

Цитувати

matinale

matinale

16.10.2009 06:35:12

Йцукен, меня прежде всего угнетают маленькие пространства, мне нужен простор, мно-о-ого простора, панорамные окна, большие санузлы, современные решения, которые невозможно воплотить в старых домах. Хочу пользоваться новым скоростным лифтом, из квартиры выходить на чистую лестничную площадку, хочу простых цивилизованных благ. Все это, конечно, можно найти в новостроях, уже введенных в эксплуатацию. Но цена там "чуточку" повыше. Поэтому выбор очевиден )))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.10.2009 07:36:30

Для мене "4 сезони" це рівно наполовину інвестиція і місце для життя.
Якби не було кризи, то взяв би землю; рік тому ціни на нерухомість в місті були просто непристойними.

А так для інвестиції зіграло на руку наступне:
- загальне падіння цін на нерухомість
- девальвація гривні (доходи в валюті)
- термінова необхідність УМК в грошах влітку 2009
- максимальна знижка на об`єкт за всю його історію будівництва
- ліквідність і висока готовність будинку
Для "проживання" основними аргументами були:
- будинок на правому березі біля метро
- оптимальне розташування (подалі від шуму/газів, але близько до центру)
- близькість парку, відсутність шкідливого виробництва в районі
- достойна якість робіт
- шалені панорамні види з вікна

При покупці розглядав також наступні варіанти (в порядку пріоритету): "Голосієво"/ Львівська, 26/Парк-Авеню/ГП 30-32/Червонозоряний, 4а
Всі вони були відкинуті через ті або інші причини. Отак коротко :)

Цитувати

йцукен

йцукен

16.10.2009 07:45:01

Повторно, неужели никто не знает

а мне интересно как окна поднимаются на этаж? люльками снаружи? или лебёдками? или по лестнице?

Цитувати
<< 243 244 245 246 247 ... 579
Архів