ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Globko

Globko

28.03.2010 20:17:37

Цитую ваше ж повідомлення

10.12.09 / 11:39
З липня ц. р. введені поправки до існуючих ДБНів щодо протипожежної безпеки. Поправки ОБОВ`ЯЗКОВІ для імплементації. Мова йде про те, що пінопласт вище 9 поверху ліпити НЕ МОЖНА, крім того, там чітко прописані окантовки і протипожежні розсічки.
Якщо відхилення від цих ДБНів за певну оплату чи по окремій домовленості все-таки погоджуються, БУДИНОК ВІД ТОГО БЕЗПЕЧНІШИМ НЕ СТАНЕ.

То ви кажете що пінопласт віще 9 поверху ліпити ніяк не можна, а тепер віявляється що можна. Віходячи з ваших же слів роблю висновок, що 5 місяців шукали кінці в пожінспекції самі розумієте для чого. Що до окнатовок, а ви дійсно вірите що іх зроблять там де вже висить пінопласт?

Цитувати

соседж19

соседж19

28.03.2010 20:24:45

terrikon! Фотографии снимались с 11.20 до 11.40. Жаль, что время на фотоаппарате не установил. Впредь, учту. И еще хочу заметить: пройти к дому почти нереально. У меня были сапоги. Иначе надо плыть.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

28.03.2010 20:44:52

Хм... ну раз ми вже цитуємо один одного, як класикiв, то не можу не закинути цей лiнк:
http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4743&cpg=126
Звернув увагу на другий пост за цiєю адресою... це так, лiричний вiдступ.
------------------------------------------------
Вiдповiм Вам запитанням на запитання. Ось Вам ДБН: http://dbn.at.ua/_ld/1/175_360-92..1.doc
Звернiть увагу на останнiй абзац на першiй сторiнцi. Тепер власне запитання: назвiть хоча б одного забудовника в Києвi, який дотримується цього ДБНу.

Я особисто не пiдтримую iнiцiативу клеїти пiнопласт вище 9 поверху, навiть якщо це буде з розсiчками i окантовками. Проте, так як до будiвельної галузi не маю вiдношення навiть боком, то листаю собi ДБНи, дивуюсь i прозрiваю. Професiйна оцiнка, затвердження i узгодження проектiв - не зовсiм моя спецiалiзацiя. Ми це все обговорювали стопiццот разiв у активi, а в своїх дiях керуємось колективними знаннями, здоровим глуздом i думкою бiльшостi.
Знову ж таки, я особисто проти пiнопласту, але права можна качати у своєму власному будинку. Багатоквартирний дiм - вiдповiдно бажання бiльшостi переважають. Для цього в нас є численнi гiлки форуму i голосування рiзного штибу.
Якщо у Вас є конструктивнi побажання - iз задоволенням вислухаємо/вичитаємо.

Цитувати

Globko

Globko

28.03.2010 21:26:12

І до чого тут ваш ліричний відступ? Більшість людей тут чомусь ставляться ворожо до так званого "негативу". Але це не негатив, це правда. Забудовник робить тяп-ляп, "каку" - а ми його виправдовуємо, більш того радіємо! А як же, не можна псувати настрій негативом! А всі ці тяп-ляп вілізуть колись боком, але буде вже пізно. А може це так званий "Стокгольмський синдром"?
І не треба казати, що язики чесати на форумі кожен вміє - хто хотів, той матеріальну компенсацію за всі тяп-ляпи умк, що були і є, вже отримав.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

28.03.2010 21:42:43

А можна трошки детальніше щодо останнього Вашого пасажу? Про компенсації тобто?
За "Стокгольмський синдром" я тисну Вашу віртуальну руку :)
Щоправда, якось не в`яжеться Ваше піклування про будинок, "тяп-ляп" і шикарний смайл навпроти повідомлення. Ви впевнені, що Ви - наш сусід? Чи так, "аби поговорити"?
Ще раз запрошую Вас особисто на будь-яку очну зустріч із забудовником або інвесторами. Не погордуйте.

Цитувати

NataIvanova

NataIvanova

29.03.2010 19:07:23

а все-таки с наступлением тепла работы по дому активизировались!!! и окна, и внутренние работы, и паркинг, и фасад!!!

Цитувати

Ludmila

Ludmila

29.03.2010 22:02:02

NataIvanova, так обещали же с наступлением тепла активизироваться. Вот оно и наступило. Пришла весна, пора гнезда вить- в смысле наш дом.

Цитувати

Ludmila

Ludmila

30.03.2010 08:33:50

Информация для тех, кто ждет у моря погоды.
Национальный банк Украины не намерен допускать существенного укрепления гривни. Такое мнение высказал в комментарии УНИАН экономист компании Astrum Investment Management Алексей Блинов.
Экономист прогнозирует, что обменный курс в течение 2010 года будет оставаться близким к 8 грн./долл. За прошедшую неделю украинская валюта укрепилась к доллару на 0,7%, тогда как с начала года укрепление составило 1,1%.

Цитувати

phantom

phantom

30.03.2010 08:57:10

Согласно информации полученной в ходе последней встречи ИГ с руководством УМК и Меридиана, к концу апреля планируется закончить остекление секции Ж, а к средине мая закончить остекление пентхаусов. Далее будет продолжена работа по остеклению балконов и офисных этажей. Также планируется окончание фасадных работ к концу июля месяца.

Цитувати

BessV

BessV

30.03.2010 11:26:03

Купил в марте однокомнатную квартиру в 4 сезонах... Много объездил строек, прочитал форумов и мнений, фильтровал... смотрел своими глазами за изменением ситуаций... ходом работ на нескольких намеченных Площадках... взвешивал полтора года ВСЕ за и против/с ценой... и как результат... Остановился на 4 сезонах... Господа!!! 16 этаж!! )) Вид просто бомба!! В центр ехать НЕ ЧЕРЕЗ Московскую площадь!!!!!!! Воздух!! Да ну что там перечислять... До этого должен дойти каждый и полюбить то место, где наметил жить!!! Да и про метро я забыл еще - 300-500 метров,... пусть даже откроют его через год - мне плевать... я на машине)), да и все равно откроют!! Но рядом метро.. как показала зима.. надо иметь...!! В общем господа - мне наплевать какой там у нас будет фасад - вентилируемый или нет - когда я подписывал договор, мне сказали, что его не будет... а мне то и все равно... так как выбранная квартира не попадала под него и так... Да и сейчас я живу в обычной 16 этажке.. и не парюсь…. А кому надо – пусть покупают в Графе Толстом за 20 штук метр и ходят по мраморной лестнице!! И не воняют на дешевых Жил. комплексах!! Я свою однушку долго ждал… и еще подожду… До сентября! Тогда мне ключи обещали дать! А уж если не дадут… Я подожду еще… НО ключи брать буду только со штрафными санкциями по 0,1% за каждый день просрочки.. Мне еще лучше – дешевле квартира обойдется)) Меньше лавэ начальству отдавать надо будет.. у которых недостающую сумму попросил!! )) Что то меня прорвало )) Желаю всем успеха и не ошибиться при выборе квартиры!!! Удачи и привет соседям!!

Цитувати
<< 439 440 441 442 443 ... 579
Архів