Святошинский р-н, пр-т Леся Курбаса, 7-Б (Аркада)

шуня

шуня

09.11.2010 09:29:21

SergiyP: Для яких судових дебатiв?
Суд або залишить позов без розгляду, або Ви самi собi...

Ви вже писали цю iнформацiю. Але як написано iншими ми маємо право требувати переробити недолiки i зробити належним чином. Нехай буде довше на 5 мiсяцiв. Чекали рiк не вмремо, почекаємо ще (це я за себе особисто). Я настроєний десь на веснi щось робити (а може i раньше, якщо усунуть недолiки).

Цитувати

SergiyP

SergiyP

09.11.2010 09:51:51

За повтор вже перепросив.

Цитувати

Саша80

Саша80

09.11.2010 10:19:23

Уже не верю ни ИИИИвановичу, ни кому.(Сначала говорит:"Приходите, не ждите!". А когда пришел, то : " Мы поняли, Ваши телефоны у нас есть, перезвоним."Но никто никогда не звонил, и движения в этом направлении я не заметил - толку ходить). А о сроках нам цинично врут( может, сами того не зная). Лично я больше всего хочу быстрейшей здачи дома, а добиваться качества бессмысленно.

Цитувати

шуня

шуня

09.11.2010 11:34:39

Под лежачий камень вода не течет.

Цитувати

Саша80

Саша80

09.11.2010 12:01:00

Уважаемый Шуня, я пытался собирать инвесторов еще прошлой осенью(можете просмотреть форум), но никто не реагировал. А теперь сотрясаете воздух.

Цитувати

SergiyP

SergiyP

09.11.2010 12:54:29

Саша80: Уже не верю ни ИИИИвановичу, ни кому.(Сначала говорит:"Приходите, не ждите!". А когда...
Для чого "ииванович", як простий прораб (читай - виконавець), який не впливає на концептуальнi рiшення (н-д, вибору газобетонних перегородок...) та який вiд забудовника має тiльки зарплату, присутнiй на форумi? Вiн меценат? Чи роботи бракує? Чи може горить бажанням вислуховувати негатив? Не думаю, що вiн мазохiст.
Присутнiй для того, щоб сказати: "Ось я такий є. Якщо потрiбно щось зробити - звертайтеся в iндивiдуальному порядку". Присутнiсть на форумi - елементарний збiр клiєнтiв ч/з стратегiю надання iнформацiї. I це правильно!!!

А якщо є зауваження... та будь що iнше - процедура їх вирiшення чiтко прописана в договорi, правилах ФФБ. Не лiнiться й перечитайте. "шуня": "Под лежачий камень вода не течет".
Договiр - це правила роботи. Якщо при пiдписаннi Ви були з ними не згоднi - для чого пiдписували? А якщо згоднi - якi питання?

Гадаю 90% iнвесторiв не радує i перенесення будiвництва, i якiсть робiт.
Але якщо я пiдписав договiр з такими умовами та законодавець в догонку дав будiвельникам додатковi козирi, то резон менi "негативити"? Легше не стане. Нервовi клiтини не вiдновлюються.

10% - це те, що з нами трапляється,
90% - те, як ми до цього ставимося.
Радуйтеся, що ви не з "Добробут" (Борщаговская 208, 10 рокiв будуються). Чи комплекс "Три богатирi" там же.
Подивiться на "Контакт-Инвест" (ЖК "Viktoria", Перемоги 119-121), "ТММ" (Авiатор, Комарова, 22-28): побудували, здали. Але пiв року вже на стопi. Будинки як стояли без заселення, так i стоять.

P.S. Ставте перед собою конкретнi цiлi. Звiрте їх з повноваженнями та цiлями тих, вiд кого щось хочите отримати (може ви не до тих звертаєтеся) та рухайтеся.
Емоцiї - на папiр, пiдкрiпiть документально, аргументуйте пунктами договору чи статтями законодавства i рекомендованим листом в "Будiвництво та реконструкцiя" з копiєю на "Аркаду".

Цитувати

шуня

шуня

09.11.2010 13:18:34

Повторюсь, в кожного своя правда. Питають, вiдповiдаємо. Емоцiї уже висловив на паперi. А щодо других стройок, то це приклад для народу. Так давайте i ми будемо мовчати, коли нас нагинають вiрнiше в договорi одне в листi (iнформування) друге, а на сайтi трете, а в будинку брак. Я не хочу сказати у всiх квартирах, я беру особисто свою по якiй я написав зауваження. Як приклад, рядом будинок розового кольору, до сьогоднiшнього дня неможуть вирiшити щоб тодiшнi забудовники в (2005-2006) усунули недолiки. Томущо всi нагнули голови i попiдписували акти. Ось тепер мають трiщини по домi (утеплюють самостiйно). Хочуть створити ОСББ, лише за 3-м разом зборiв зiбралась потрiбна кiлькiсть (кворум). Тепер реєстрацiя уже 4-й мiсяць (навмисно футболяє райрада) i т.i. Не все так гарно як ми того хочемо.

Цитувати

SergiyP

SergiyP

09.11.2010 13:23:46

Давно нiхто фоток не викладав.
Знiмiть напругу, хто має змогу.

Цитувати

SergiyP

SergiyP

09.11.2010 13:35:03

шуня: Повторюсь, в кожного своя правда. Питають, вiдповiдаємо. Емоцiї уже висловив на паперi....

1. З приводу квартири - лист-претензiя щодо забезпечення безоплатного усунення недолiкiв; забезпечення безоплатного повторного виконання неналежно виконаних робiт. Все в межах договору.
2. З приводу будинку в цiлому - згоден, потрiбно об"єднуватися та спiльно вимагати належний рiвень якостi.

"В договорi одне в листi (iнформування) друге, а на сайтi трете".
Дайте юридичну зачiпку i нагнемо забудовника, мало не покажеться (працюю: http://www.dk.ua/uk/km/143/DV/, http://www.dk.ua/uk/km/143/BPP/). Але на сьогоднi, до здачi будинку її немає.

Цитувати

шуня

шуня

09.11.2010 14:02:29

Дуже Вам вдячний за розумiння.

Цитувати
<< 130 131 132 133 134 ... 201
Архів