Голосеевский р-н, ул. Большая Китаевская, 59 (Житло-Инвест)

blago

blago

20.01.2012 09:55:42

УВАЖАЕМЫЕ СОСЕДИ!
Есть необходимость встретиться: накопилась информация и вопросы.
Общее собрание жильцов дома состоится 21 января (суббота) в 16.00. в холле 2-го этажа. Повторное собрание по тем же вопросам – 23 января (в понедельник) в 19.00.
Предлагаю такую повестку дня:
1. Создание домового комитета (12-14 человек, предлагайте кандидатуры). Желательно, чтобы в комитет вошли юрист, бухгалтер и просто небезразличные люди.
2. Подключение горячей воды и телекоммуникаций.
4. Установка почтовых ящиков.
5. Вопрос о мусоропроводе.
5. Уборка и сохранение тепла в холлах этажей.
6. Другие вопросы.
С уважением, ваше blago.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

20.01.2012 19:40:28

1. Що за комiтет?
2. А що там з комунiкацiями не так?
4. Встановлюєм. Тут є якiсь iншi варiанти?
5. Мiй голос - заварюєм.
5. В нас же ж є тi, хто вiдповiдальнi за прибирання?

FYI, не зможу нi завтра нi в пн.

Цитувати

Gra4

Gra4

20.01.2012 19:59:42

у них первый был вопрос - Свободу Африке! а потом уж про меня - части разные..
(с) В. С. Высоцкий
телекоммуникации и воду надо подключать
почтовые ящики конечно нужны. тем паче что почта в соседнем доме.
мусоропровод заварить сваркой на каждом этаже во избежание распространения тараканов и крыс
два вопроса под номером 5.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

20.01.2012 20:01:40

I до речi, пропоную пiдняти питання iнтернету.

Я вже бiльше року користуюсь послугами компанiї IТ (akson45). Ось їхнi тарифи:

Эконом Безлимит - 5 Мбит/сек - 60 грн
Базовый Безлимит - 10 Мбит/сек - 75 грн
Оптимальный Безлимит - 30 Мбит/сек - 90 грн.
Прогрессивный Безлимит - 50 Мбит/сек - 115 грн.
Премиум Безлимит - 80 Мбит/сек - 140 грн.
Элитный Безлимит - 100 Мбит/сек - 165 грн.

Я пiдключила мiнiмальний за 60грн i отримую 20/15мбiт за сек (дивiться результат тесту на фото) i чим це пояснити немаю поняття )))

Якiстю дуже задоволена, перебоїв фактично нiколи немає. Вони казали, що при 20-30 квартир-бажаючих, готовi провести лiнiю. При авансi 200грн, пiдключення бесплатне.

Хтось знає бiльш вигiднi пропозицiї?

P.S. Ще я користувалась укртелекомом колись. Швидкiсть вiддачi на той час була жахлива - близько 0.4 за сек. Єдине, що протягом того часу, коли я на ньому була (близько пiвроку), вони жодного разу не ломались. Також мала Faust - досить непоганi. Отримувала те, за що платила. Однак, час вiд часу були тех неполадки, якi досить швидко ремонтувались. Плюс в тому, що з ними завжди можна було знайти компромiс (я коли захотiла вiд них вiдключитись, вони запропонували користування за пiввартостi). Ще жодного разу нi вiд кого нiчого позитивного не почула на рахунок Волi, тому я думаю цей провайдер не обговорюється ))

Цитувати

Gra4

Gra4

21.01.2012 06:38:51

мягко говоря, подход к выбору провайдера должен быть несколько иным.
не все провайдеры присутствуют во всех районах Киева. Вы будете долго смеяться, но в Киеве есть места где нет даже Укртелекома и Воли.
мне может, Ipnet нравится или Fasty. но их просто нет в этом районе, как и многих других.
тем паче, что ни одного провайдера, априори, без взятки в дом не пустят.
устраивать здесь рекламу провайдеров думаю, не имеет смысла – это нарушает правила форума. давайте выбирать из тех, что сами хотят попасть к нам в дом.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

21.01.2012 07:50:35

Gra4: устраивать здесь рекламу провайдеров думаю, не имеет смысла – это нарушает правила форума. давайте выбирать из тех, что сами хотят попасть к нам в дом.

Реклама провайдерiв??? Gra4, що за фiгня?! Я буду жити в СВОЄМУ будинку i МЕНI вирiшувати, послугами якого провайдера користуватись, подобається це вам чи нi. Подзвонити i дiзнатись чи є в них можливiсть пiдключити нас, як на мене простiше всього. IT в Голосiївському точно є.

Так от в когось є iншi пропозицiї?

Цитувати

blago

blago

21.01.2012 09:38:15

ProspectiveSosed, запропоную вашого провайдера сьогоднi на зборах.
Домовий комiтет потрiбен, бо накопичились дрiбнi i не дуже проблеми, якi псують життя тим, хто вже заселився i прожив майже мiсяць.
Мета - сприяти вирiшенню цих проблем у випадках, коли голос окремого мешканця - глас вопиющего в пустыне.
Прошу роботу цiєї групи не плутати з компанiєю "Швондер i група товаришiв у квартирi професора Преображенського". I "управдом - друг человека" - також не буде!
Я, повiре, маю чим займатися i зайвих рухiв не люблю, але досвiд показує - треба зустрiтись, створити групу, яка б могла представляти будинок у зовнiшнiх контактах. Приходьте, пишiть тут, пропонуйте себе, знайомих вам сусiдiв.
Сьогоднi о 16.00 або в понедiлок о 19.00. на другому поверсi.

Цитувати

Gra4

Gra4

21.01.2012 18:25:40

ProspectiveSosed, прошу во первых, не нервничать так. нервные клетки не восстанавливаются. и вспомнить, что дом не Ваш, а общий. Ваша - квартира.
жить в СВОЕМ доме Вы будете когда построите коттедж за городом. свой и личный. :)
прошу без обид. не люблю когда кричат и эмоции перехлестывают через край.

я не хочу быть голословной и предлагаю без криков, шума и паники рассмотреть не единственного провайдера, а несколько на выбор. благо, в Голосеевском районе провайдеров хватает. всегда приятно иметь альтернативу, а не единственного монополиста.
вот для начала:
access.net.ua
a-link.net.ua
enrgy.net.ua
lom.kiev.ua
к тому же думаю, Укртелеком тоже не стоит сбрасывать со счетов, т. к. возможно он будет проводить телефоны в нашем доме.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

21.01.2012 23:34:57

Благо, дякую за вiдповiдь. I до речi, я ВАС виставляю як кандидатуру, якщо ви не проти ))))))))))

Gra4:
1. мiж нервовим i спантеличеним - суттєва рiзниця
2. навчiться читати

А взагалi-то я забула, що вiд вас нiчого крiм бредового маразма не почуєш )) тому наперед знаю, що вiдповiдати вам немає змiсту...

Цитувати

SMIT

SMIT

23.01.2012 06:58:52

Соседи, в холле 19-го этажа стоят 2 козлика. Один выше, другой ниже. Кому нужны, забирайте.

Цитувати
<< 188 189 190 191 192 ... 238
Архів