Шевченковский р-н, ул. Баумана 25,27,29 (Житло-Инвест)

Jok

Jok

18.10.2011 13:13:11

Yanek:
Доброго дня. Лiчильники на кожну квартиру -бутафорiя, але ще ж є загальний лiчильник...

Счетчик на дом - есть

Цитувати

Yanek

Yanek

18.10.2011 14:46:26

Я так розумiю тепло буде рахуватись по загальному лiчильнику (а не фiксована цiна Київенерго за квадратний метр), а потiм розбиватися на квадратнi метри кожної квартири. Якщо це так, то у випадку створення ОСББ, лiчильники якi стоять на кожну квартиру можна буде використовувати, а рiзницю мiж загальним i квартирними (це сходи, пiдсобнi примiщення) розбивати поквартирно.

Цитувати

dotnet

dotnet

18.10.2011 15:21:53

irini: Привет соседскому дому!
Ув. будущие жильцы, между нашими домами (ул. саперно-слободская...

вы что-то попутали)
между нашими домами проход 10-15 километров(!)

Цитувати

irini

irini

19.10.2011 08:54:27

Прошу у всех прощения!!! Не в туда поместила сообщение.
(пол дня искала в какую ветку отослала)
Еще раз всем сорри.

Цитувати

Morgana

Morgana

20.10.2011 08:39:27

Yanek: Я так розумiю тепло буде рахуватись по загальному лiчильнику (а не фiксована цiна...
Вы немножко не поняли. Поквартирные счетчики тепла это бутафория. Они не считают тепло, это фактически счетчики воды.
А вот на дом, насколько я поняла, висит таки счетчик тепла.

Цитувати

Shiseido

Shiseido

21.10.2011 09:06:53

А тем временем в доме идут ремонты. Во второй секции на пятом этаже уже стоят крепления под кондиционер. Это нас с вами не пускают делать ремонты, а "белые" люди уже скоро заселяться будут.

Цитувати

Jok

Jok

23.10.2011 19:12:48

Объявление на наших парадных:

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МIСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МIСЬКА ДЕРЖАВНА АДМIНIСТРАЦIЯ)
ГОЛОВНЕ УПРАВЛIННЯ ЖИТЛОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
КОМУНАЛЬНЕ ПIДПРИЄМСТВО З УТРИМАННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦIЇ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ СПЕЦIАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
«СПЕЦЖИТЛОФОНД»

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
М. Київ

5.10.2011

Щодо порядку передачi iнвесторам квартир для заселення.
3. метою упорядкування передачi квартир в новозбудованих (реконструйованих) будинках КГI «Спецжитлофонд» iнвесторам пiд заселення та своєчасного укладання договорiв на комунальнi послуги.

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Передачу ключiв вiд квартир новозбудованих (реконструйованих) будинках КП «Спецжитлофонд» iнвесторам здiйснювати при наявностi таких документiв:
- довiдки про укладання договорiв з КП «Спецжитлофонд» на надання

425-72-76

комунальних послуг;
- розписки про вiдсутнiсть зауважень до якостi будiвельно-монтажних робiт;
- довiдки про повну оплату вартостi житла згiдно з iнвестицiйним договором.

235-82-74

2. Вiддiлу технiчного нагляду здiйснювати контроль за заселенням iнвесторiв за умови виконання вимоги. I цього розпорядження.
3. Заступнику директора з будiвництва A.M. Перегудi передати це розпорядження на виконання генпiдрядним органiзацiям.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника директора А. Перегуду.

Цитувати

Cheerful_Ape

Cheerful_Ape

24.10.2011 08:26:11

Я думаю там небольшая опечатка - 235-82-74 это ПОЧЕТНОЕ КОНСУЛЬСТВО МЕКСИКИ НА УКРАИНЕ:))))
должно быть:
Вiддiл укладання та супроводження договорiв (кiмн. 222) т. 234-79-12, (кiмн. 211) т. 235-87-74

Цитувати

Cheerful_Ape

Cheerful_Ape

25.10.2011 09:35:10

По информации Житлоинвеста, подтвержденной Спецжитлофондом, последний сегодня забирает документацию в БТИ, в течение недели проходит все необходимые процедуры по ней и передает финансовой компании для проведения окончательных расчетов. В Житлоинвесте, в свою очередь, пообещали закончить с пересчетом и позвонить инвесторам для проведения окончательных взаиморасчетов к концу следующей недели. Ждемс...

Цитувати

Jok

Jok

29.10.2011 21:46:48

В первой и второй секции установили раковину и смеситель

Цитувати
<< 154 155 156 157 158 ... 282
Архів