drakon_78
01.08.2012 10:02:39
Доброго дня!
В силу свох переконань хочу попросити Вас бути ТОЛЕРАНТНИМИ в вiдношенi один до одного!
форум створений для вирiшення нагальних питань а не створення образ!
На рахунок впевнений що саме капає i де? Вiдповiм :
впевнений. Бачив власними очами та трогав краплi руками. Поверх не рахував...
Всi цi звуки добре чути не можуть-краплi падають на метал i звукова хвиля пiд певним кутом лунає на сусiднiй будинок-критичною точкою може бути мiсце проживання людини яка скаржиться... це фiзика з шкiльно програми.
На рахунок порад: пiти сказати щоб усунули...
Нянькою не наймався.
Можу порадити галi роздрукувати прохання i приклети його бiля входу в друге парадне...
Gala_
01.08.2012 11:01:50
Спасибо,
не собиралась подымать такую волну
реакция форума меня удивила
непонимание (причиной которому есть обида) можно было элементарно разрешить другими словами.
подойти уже вряд ли решусь - боюсь схватят и покусают
Laanna
01.08.2012 12:49:27
drakon_78: Доброго дня!
В силу свох переконань хочу попросити Вас бути ТОЛЕРАНТНИМИ в вiдношенi...
Ну якщо нянькою не хочете бути, тодi слухайте цi крапельки, торкайте їх руками i мовчiть. Ви такi дивнi люди: Вам не подобається шум цих крапельок, Ви не задоволенi ними, а вирiшити питання шляхом переговорiв, з так би мовити "власником" цих крапельок, не хочете. Я живу у другому парадному i не чую цi капельки, а якщо б вони менi мiшали, я обов`язково переговорила б.
Ось якби, наприклад, точно дiзналася, яка падл…ка кожен вечiр i пiвночi робить ремонт, починаючи з 18.30 (коли приходить додому пiсля роботи), то ноги б i руки повиривали б цiй падл…цi.
Може хто знає, скажiть.
Laanna
01.08.2012 12:59:44
Gala_: Спасибо,
не собиралась подымать такую волну
реакция форума меня удивила
непонимание...
Реакция форума абсолютно нормальная! При чем здесь обида!? На таких не обижаются... Не ОБИДА, а возмущение: не надо совать свой нос (это если мягко говоря) не в свое дело. Сидите там у себя в кануре, ну и сидите, и не суйтесь в наш дом!
Боитесь подойти к дому, ну тогда и рот закройте. А если вычислим с какой Галя квартиры??? тогда до туалета не добежите, Галя.
drakon_78
01.08.2012 13:29:43
Laanna:
Ну якщо нянькою не хочете бути, тодi слухайте цi крапельки, торкайте їх руками...
Шановна. Ви, напевно не уважно читаєте форум-менi вони не заважають... я х навiть не чую...
Laanna
01.08.2012 13:53:50
Шановний drakon, навiщо тодi ви їх трогаєте руками, звертаєте на них увагу, якщо вони Вам не заважають;))) Крiм Галi вони нiкому не мiшають, як виявляється.
Hirst
01.08.2012 16:40:38
Не заварений смiттєпровiд на 11-му поверсi 4-ї секцiї.
До кого за цим, перепрошую, звертатися?
Хтось може коротко вiдповiсти, чому вiдмовилися вiд консьєржiв?
Cheerful_Ape
02.08.2012 06:18:45
да никто вроде не отказывался, просто все сосредоточились сразу на охране и заборе....
Gala_
02.08.2012 06:57:56
Я не скрывала ни свое имя ни адрес
не жалею, что написала сюда, потому что знаю, что дом только заселяется
и возможно еще кто-нибудь из жильцов наперед задумается как им вешать кондиционер и выносить ли им конфиденциальный или личный разговор на балкон поздно вечером на общее обозрение. Бегать с заявлениями, которые постоянно срываются при том что дом заселяться будет еще долго не вижу смысла. У вас есть комендант, будет осбб и т. д.
верю и вижу, что в основном люди адекватные (ну кроме некоторых экземпляров)
Laanna
03.08.2012 06:19:37
Всем привет,
Ребята, поздравляю. Еще не успели заселиться, а живность уже есть. Вчера в лифте видела таракана, живого! Я конечно его каблучком... Фу, какая гадость. А что делать. Сто лет уже их не видела! А тут! Я думала что с ними уже давно покончено, я и не думала что в новом доме вот так вот можно их встретить! Я полагаю что завозят их с общаг. Поэтому просьба, люди добрые, у кого в предыдущих жилищах жили эти страшные звери, внимательно смотрите за своими вещами и не везите их в новый дом!!!! Неужели они вам нужны и в новой квартире?
Или это Галя диверсант нам мстит;-)))