optumustka
11.02.2013 12:14:54
Пока лично мне даты застройщик не называл, завтра поеду в отдел продаж буду выяснять вопрос мокрых стен.
optumustka
11.02.2013 12:21:22
Вообще сейчас отдел продаж говорит пишите претензий на листочке который будет передаваться Тимакиным который представляет организацию по обслуживанию "Березки".
Застройщик/Представитель как я понял не особо присутствует на стройке и не дает не какой официальной информаций так как диалог видеться через Тимакина.
gitel
11.02.2013 12:32:35
optumustka:
Лично у меня стены и потолок в двух комнатах залиты водой.
Квартира на 4...
У нас тоже в квартире мокрый пол был в санузле, и стена которая граничит с вентиляцией. Откуда такое может быть?? Вам не поясняли строители?
gitel
11.02.2013 12:34:07
dominus: Щодо переговорiв по договору
п. п. 3.1.9 перенесено в роздiл обовязки
п. п....
Спасибо за информацию. Молодцы ребята!
Teodes
11.02.2013 12:46:13
dominus: Щодо переговорiв по договору
п. п. 3.1.9 перенесено в роздiл обовязки
п. п....
Также была изменена редакция п. 8.5. Договора
п. 8.5. Якщо за мiсяць до закiнчення термiну дiї Договору жодна iз сторiн не висловила намiру розiрвати Договiр або внести до нього змiни чи доповнення, вiн продовжується на кожний наступний рiк.
optumustka
11.02.2013 12:47:00
gitel:
У нас тоже в квартире мокрый пол был в санузле, и стена которая граничит с вентиляцией....
Я сам ходил смотреть квартиру, что скажут строители даже не знаю но могу сказать что надо тащить на стройку Представителя/Застройщика составлять жалобу а то не понятно кто что делает и кто за что отвечает а то что говорят идите к Тимакину я считаю не официально на данный момент он не имеет права представлять мой интересы и делать они не чего не будут.
РоманД
11.02.2013 14:11:36
До вiдома всiх майбутнiх власникiв-iнвесторiв.
За результатами суботньої зустрiчi та оглядин стану будинку можна зробити наступнi висновки та пропозицiї щодо подальших дiй.
(I) Технiчний стан будинку, квартир та їх передача власникам.
1. Будинок хоч i зданий в експлуатацiю (є зареєстрована Декларацiя про готовнiсть об`єкта до експлуатацiї), але фактично вiн не придатний для передачi iнвесторам. Протiкає криша i тому багато мокрих стiн в квартирах у будинку. Не завершенi усi роботи, передбаченi договором про участь у ФФБ, зокрема не встановленi лiчильники гарячої i холодної води та не виконанi всi загально будiвельнi роботи в рамках проектно-технiчної документацiї. А саме: оздоблення фасадiв та благоустрiй територiї вiдповiдно до Декларацiї про готовнiсть не завершенi через несприятливi погоднi умови та повиннi бути завершенi компанiєю Укрбудмонтаж у квiтнi-травнi 2013. Це логiчно, бо зимою та ранньою весною такi роботи не зробиш. Але всi повиннi розумiти, що як мiнiмум до кiнця травня будуть вестись фасаднi роботи та не буде благоустроєна територiя.
2. Усiм треба самостiйно перевiрити стан квартири та при наявностi недоробок i проблем просити Забудовника!!! (а не Берiзку) через ФФБ усунути недоробки. На даному етапi ФФБ повинен органiзувати виконання пунктiв 6.1 - 6.6 договору про участь у ФФБ i лише пiсля цього може бути мова про укладення договору з Берiзкою, або будь-якою iншою управляючою органiзацiєю (доречi до цього часу можна встигнути створити ОСББ). Тому логiка така, якщо комусь потрiбно якнайшвидше починати робити ремонт потрiбно буде погодитись з наявними недоробками i усувати за власний рахунок, або можна сидiти i чекати коли все зроблять i тiльки потiм пiдписувати акт приймання передачi iз Забудовником.
(II) Створення ОСББ та розпорядження примiщеннями загального користування (пiдвали, сходовi клiтини, технiчнi поверхи, примiщення смiттєпроводiв)
1. Радує, що є велика iнiцiативна група власникiв, якi розумiють необхiднiсть його створення та уже приймають в цьому участь.
2. Проблема в тому, що багато людей насправдi не до кiнця розумiють що таке ОСББ та механiзм його створення i дiяльностi.
3. Чим швидше ми його створимо тим краще для усiх нас.
4. Подiл пiдвальних та iнших спiльних примiщень мiж власниками не може вирiшуватись в порядку жеребкування, як про це говорили в суботу на зустрiчi, це нонсенс, а будинок не лотерея де можна виграти пiдвал. Усi мають однаковi права на цi примiщення i розподiлити їх чесно зможе тiльки ОСББ.
5. Берiзка уже почала самовiльно займати частину нашого технiчного примiщення пiд свiй офiс, здiйснюючи незаконне перепланування технiчного поверху. Хтось iз власникiв квартир давав на це дозвiл??? (Доречi цiкаво чи знає Забудовник i Берiзка, якi зараз штрафи за самовiльне будiвництво, а скаргу в ДАБI написати дуже легко). Нiхто крiм ОСББ не зможе з цим нiчого зробити. А в iдеалi Берiзка, якщо вона буде нас обслуговувати, повинна нам платити орендну плату за це примiщення.
(III) Управляюча компанiя або Берiзка-Сервiс
1. У управляючої компанiї, яку нам пропонують (нав`язують) на даний момент немає вiдповiдних повноважень. Тобто їх завдання на даному етапi закрiпитись у нашому будинку через пiдписання договорiв з усiма власниками. Наше завдання - не допустити цього, або зробити це на найбiльш вигiдних для нас умовах.
2. Проект договору iз Берiзкою, який ми обговорили в суботу разом з їх керiвником не може нас влаштовувати остаточно. Остаточну редакцiю ще потрiбно узгоджувати та вдосконалювати на нашу користь.
bodo
12.02.2013 12:33:46
gitel:
У нас тоже в квартире мокрый пол был в санузле, и стена которая граничит с вентиляцией....
Мокрый пол в санузле, от того, что они сделали гидроизляцию пола в ванной и туалете, а потом выливали воду, проверяли не течет ли - так мне ответил один мужик на стройке...
Стяжка пола в квартире сделана, вроде, неплохо.
сосед104
13.02.2013 12:24:30
Добрый день! Я тоже за ОСББ. Вчера нас тоже пригласили на осмотр квартиры. Наша квартира в третей секции, на 7 этаже трехкомнатная.
Хочу спросить, есть на сайте у кого то тоже трехкомнатная в третей секции на этаже 6 и 8? у нас мокрая полностью стена в комнате 14м кв. Нам показывал квартиру Андрей Леонадрович, сказал что причина мокрой стены в том что кондексация, так как может быть конденсация если в квартире нет отопления!!! хотели посмотреть квартиры на 6 и 8 этаже, так нам не разрешили. и требуют подписать акт тех. стан квартиры.
кто-то подписывал акт? и что делать?
nnatta07
13.02.2013 13:10:01
сосед104 :
13.02.13 / 14:24
Вы говорите акт? А вам его показывали? Пристутствующие на форуме, судя по комментариям, многие видели свои квартиры, я не исключение и никакого акта на подпись мне не предоставляли. Только в устной форме переданы претензии по квартире Тимакину В. А., а он записывал сказанное в свой блокнот (подписи под сказанным-записаным тоже не оставляли). А насчет мокрых стен так Тимакин на прошлом собрании жильцов сказал, что крыша еще не доделана окончательно, так что у многих еще и проблема с мокрыми стенами.