как не заплатить брокеру

ХахляцкаяМорда

ХахляцкаяМорда

25.05.2006 08:14:00

Но странною любовью...

Цитувати

Дмитро

Дмитро

26.05.2006 12:42:00

А они любовь за деньги не признают:)))

Цитувати

Michigander

Michigander

26.05.2006 14:38:00

Мені невідомо, як саме це робиться в Україні, але тут є 2 види документів, коли купується-продається нерухомість: Угода про купівлю-продаж (контракт між продавцем та покупцем) та Угода про ексклюзивний продаж нерухомости (контракт між продавцем та моєю фірмою). Наголошую на слові "контракт", тобто це - папірець, що дає відповідь на запитання на кшталт "а що буде, якщо....?". З цим папірцем можна йти - у випадку чогось - до суду.

Коли підписано контракт між продавцем та покупцем, то продавець зобовязаний продати, а покупець - купити нерухомість НЕЗАЛЕЖНО від того, чи отримаю я свої комісійні, чи ні. Я - тобто моя фірма, що виступає як БРОКЕР, - НЕ Є стороною (учасником) даного контракту. Тобто, якщо продавця після підписання контракту перемкне й він скаже, що продасть свій будинок лише якщо я відмовлюся від моїх комісійних, покупець на це може сказати "А мені то до сраки, підписав - продавай, а якщо ні, то тоді ми підемо до суду, який зобовяже тебе не лише продати законтрактовану нерухомість, а ще й моєму адвокатові заплатити".
МОЄ ПЕРШЕ ЗАПИТАННЯ ДО УКР. ТОВАРИШІВ: чи є в Україні Угода про купівлю-продаж контрактом між продавцем та покупцем?

Тепер щодо мого контракту з продавцем. Цей контракт (лістінг) НЕ ЗОБОВЯЗУЄ продавця продати нерухомість. Він лише зобовязує його заплатити мої комісійні тоді, коли я знайду покупця для його нерухомости, який запропонує прийнятні ціну та умови. Повернемося трохи назад: продавця після підписання контракту перемикає й він каже, що передумав продавати свій будинок. У відповідь на це моя фірма каже: "Та мені до одного місця чи продаватимеш ти, чи ні - це буде твій інтимний базар із покупцем. Але ось моя простякнута долоня, поклади сюди мої зароблені 6% (які здебільшого діляться між 2-ма фірмами - брокером продавця й брокером покупця - порівну)". Якщо ні - ми підемо до суду і т. д.
МОЄ ДРУГЕ ЗАПИТАННЯ ДО УКР. ТОВАРИШІВ: яким чином брокери змушують покупців платити, якщо 1-й контакт з продавцем відбувається без брокера? І чи не намагався хтось з вас, "дорогіє моі укрАінци", прихопити на підписання Угоди про купівлю-продаж свого юриста?

Цитувати

a1234

a1234

26.05.2006 17:20:00

А ну Морда блесни мнтелектом поспілкуйся с буржуином!

Цитувати

Michigander

Michigander

27.05.2006 20:30:00

a1234, а до чого тут Х. Морда? У тебе що, на спілкування... е-е, як це російською - "інтєлєкта нє хватаєт"?

Цитувати

ХахляцкаяМорда

ХахляцкаяМорда

28.05.2006 07:43:00

a1234: А ну Морда блесни мнтелектом поспілкуйся с буржуином!

Бздишь?

Цитувати

а1234

а1234

28.05.2006 17:01:00

Michigander: a1234, а до чого тут Х. Морда? У тебе що, на спілкування... е-е, як це російською...

Ты к заокеанской цивилизации не имеешь никакого отношения приехал и пользуешься её плодами так, что своё высокомерие и продвинутость оставь для таких как Морда, живи ты здесь вы были бы по одну сторону барикад, вот и общайтесь до несхочу.

Цитувати

Michigander

Michigander

28.05.2006 19:11:00

Перепрошую за деяке відхилення від теми, але чому це ти вирішуєш хто й до якої цивілізації належить? Чи тобі більш актуальних тем (на предмет нерухомости, звичайно) до дискусії бракує? Я пишу тут коли є, з моєї точки зору, цікаві теми до дискусії. І, мірою моїх скромних зусиль, розповідаю як ті чи інші речі робляться тут, "у цивілізації", бо мені, як казав Тарас, "ой неоднаково" що робиться в Україні й дуже хотілося б побачити - принаймні у сфері нерухомости - зміни на краще. До речі, мій український паспорт ніде не подівся, а так само при мені. Якщо комусь моя писанина цікава, то прошу, читайте, запитуйте, я готовий розповісти що знаю: більшість процедурних речей, про які на цьому форумі запитують й дискутують, у Штатах давно виписані як закони й підзаконні акти плюс Кодекси етики та інші. Якщо ж нецікаво, то не читайте й не запитуйте - немає проблеми.

Цитувати

a1234

a1234

28.05.2006 19:53:00

Who, where and when was interested by american legislation?

Цитувати

ХахляцкаяМорда

ХахляцкаяМорда

28.05.2006 20:16:00

На что только не пойдешь, чтобы отсрочить тот момент, когда твой заокеанский коллега с полным правом назовет тебя тунеядцем, правда а1234?

Цитувати
<< 7 8 9 10 11 ... 60
Архів