mina
19.09.2013 14:11:25
Всiм доброго вечора! Документацiя на вересневу сесiю готова. В понедiлок - вiвторок буде вже здана в мiськраду. Один кран повнiстю демонтований, так як вийшов строк експлуатацiї. Два iнших будуть ремонтуватися. Не все так швидко робиться як хотiлось би, але вже рухаємося. Про дату зборiв буде повiдомлено на форумi.
shlyah
19.09.2013 16:25:04
Шановна mina,
Я бачу Ви "тримаєте руку на пульсi" нашого будiвництва. Це добре. Ви хто, iнвестор, член IГ, представник забудовника? Дайте будь ласка коментар з приводу вiдповiдi Київської ОДА на наш лист, а конкретно Iнспекцiї державного архiтектурного будiвельного контролю стосовно неотримання дозволу на виконання робiт ТОВ "Бориспiльмiськбуд" (див. моє попереднє повiдомлення). Буду вдячний за вiдповiдь.
mina
29.09.2013 15:56:00
Всiм доброго вечора! 1 жовтня, у вiвторок, о 10год. розпочнеться сесiя мiськради, на якiй буде розглядатися питання затвердження проекту землеустрою. За останньою iнформацiєю стало вiдомо, що частина депутатiв може не пiдтримати i не проголосувати це питання. Тому прошу iнвесторiв або членiв сiмей прийти на засiдання сесiї. Збиратися бiля мiськради о 9 год.30 хв. Прошу вiднестися до цього дуже серйозно! Хто може передзвонити знайомим iнвесторам, передзвонiть! Вiдповiдаю на питання - я iнвестор. До зустрiчi у вiвторок.
sck
30.09.2013 15:23:07
Добрый вечер!
Очень важный вопрос, если есть возможность пожалуйста приходите завтра на 9.30 под Бориспольскую Администрацию. Я обязательно буду. До встречи.
Arent
30.09.2013 15:56:33
"ИГ" сделает рассылку?
sck
01.10.2013 12:52:51
Добрый день всем!
Сегодня в Бориспольской Администрации была сессия, на которой выносился вопрос по утверждению проекта земельного участка для Бориспольгорстроя по нашему дому. Решение положительное, депутаты проголосовали "за", а это означает только то что Бориспольгорстрою нужно до оформить документы на землю и брать разрешение на строительство и строить. Представитель Бориспольгорстроя подтвердил данную информацию. Исходя из этого уважаемые инвесторы ждем уже фактических действий.
atb
02.10.2013 05:42:17
Шановнi iнвестори!
Будiвництво можливе з 2011 року, коли був одержаний Дозвiл на виконання будiвельних робiт, навiть ранiше коли одержано Дозвiл на пiдготовчi роботи, але нiхто не будує i досi!,i будувати не будуть, можливо весною!.
Цi казочки про рiзнi паперовi процедури нам ще довго будуть розповiдати.
Дозвiл на будiвництво дiє, i одержати до нього додаток про змiну компанiї забудовника дiло технiки.
Були пропозицiї збиратися кожної останньої суботи мiсяця в офiсi ТОВ "Бориспiльмiськбуд" нiхто не пiдтримує.
Хто буде будувати, коли нiхто не просить, а Київська "наша" дiлянка будується!, а Ви чекайте бiля монiтора, новин про будiвництво нашого будинку.
Пiд лежачий камiнь вода не тече!.
Arent
02.10.2013 08:28:39
Шановнi активнi iнвестори, mina i компанiя, давайте пiдтримаємо пропозицiю atb i все таки зберемся в цю суботу бiля офiсу ТОВ "Бориспiльмiськбуд", i ви, чи представники забудовника, розкажуть чим вiдрiзняються дозволи на будiвництво. Все одно ви планували призначати зустрiч iнвесторiв щоб все росказать.
05.10.2013, 11:00
Треба домовиться з ТОВ "Бориспiльмiськбуд". Хтось має контакти? Адресу?
shlyah
02.10.2013 11:37:22
Пiдтримую таку пропозицiю. Збиратися тепер бiля мiськради i вимагати щось вiд неї, нема сенсу, вона зробила все вiд неї залежне. Тепер справа тiльки за Забудовником. Всi контакти з Забудовником має Mina.
Arent
04.10.2013 14:25:00
Нашi iнвестори активнi як нiколи. А потiм виникають питання чому будинок не будується?