shlyah
05.10.2013 15:51:12
А Mina мовчить ?????
ост
07.10.2013 04:57:56
Адреса фактична i юридична ТОВ" Бориспiльмiськбуд":
Бориспiльський р-н,
С. Мала Олександрiвка,
вул. Гагарiна 14-а.
Графiк роботи:
з 8-00 до 17-00.
mina
08.10.2013 06:13:35
Всiм доброго ранку! По-перше, хочу подякувати тим 10 iнвесторам, якi прийшли на сесiю мiськради для пiдтримки нашого питання. По-друге, на цьому тижнi буде заключений договiр оренди земельної дiлянки. I можливо за все на слiдуючому тижнi будуть збори iнвесторiв. Про день зборiв повiдомлю пiзнiше.
awer
09.10.2013 06:32:53
Шановнi iнвестори!
На мiй погляд ТОВ "Бориспiльмiськбуд" над нами нагло знущається!.
Нiякої офiцiйної iнформацiї, нi загальних зборiв iнвесторiв, нi пояснень, нi планiв по будiвництву.
Можливо все повторитись, як було з ТОВ "Агробудпереробка", зайшли ( на прохання засновникiв)в компанiю певнi особи з своїми коштами i вiдсторонили вiдому нам особу, а будувати i не думали. Їм потрiбнi були активи компанiї щоб брати кредити в банках на бомжiв.
Кажуть що зайти в ту же рiчку два рази неможливо, але це не в нашому випадку.
Вiдома нам особа, це зробила з допомогою ТОВ "Бориспiльмiсьбуд", "ОООшек" i звичайно наших Договорiв, цiна питання 49 425 282,70грн. i
ТОВ "Бориспiльмiськбуд" основний кредитор ТОВ "Агробудперерока". А далi на вiдомо, тiльки не вiдомо одне, хто зараз зайшов зi своїми коштами i чи вiн буде будувати наш будинок, чи Київську площадку, яку теж одержали з нашою допомогою.
Ми не маємо нiчого проти, на здоров`я, тiльки добудуйте наш будинок.
Ви незаконно використовуєте базу, технiку, всi цехи, одержуєте кошти, а ми живемо на чужих квартирах i платимо свої кошти.
Ми i за це не проти, але чому на нашому будинку нiхто не працює, (тiльки не потрiбно розповiдати про паперовi процедури).
Ми прохаємо Забудовника вiдновiть будiвництво нашого будинку!,i не забувайте у нас є всi юридичнi пiдстави на великi грошовi вимоги до Забудовника, навiть при умовi добудови нашого будинку.
Хто має можливiсть напишiть i вiднесiть листа ТОВ "Бориспiльмiськбуд"
про загальнi збори 26.10.2013р. з засновниками компанiї, а не з "смотрящими", якщо Ви пiдтримуєте таку пропозицiю.
Arent
09.10.2013 09:39:59
Awer оскiльки ви добре обiзнанi в питаннi нашого будинку, пропоную зустрiтись в цю суботу i вирiшити питання на рахунок зборiв кому цiкаво. Оскiльки mina нiяк не реагує на пропозицiї i не вiдповiдає на запитання, само собою й довiри нiякої до себе не викликає.
Зустрiтись можна i в Києвi, сенсу їхати в Бориспiль не бачу, якщо ви звiсно київський. Як раз бiля дiлянки на Позняках, де по слухам ведеться будiвництво. I якщо воно там дiйсно ведеться то можливо варто звернутися в прокуратуру колективним листом, чи мають вони взагалi право там будувати.
mina
10.10.2013 07:22:20
Всiм доброго ранку! Вчора, о 10.00 год. була розширена нарада в Мiнрегiонбудi. Нараду проводив Iсаєнко Д. В. На нарадi були присутнi: Пiскор М. А.-заступник мера Борисполя, Коломеєць В.I.- начальник вiддiлу Мiнрегiонбуду, Монiч Ю. К. - директор ТОВ "Бориспiльмiськбуд", Шахрай В. В.- юрист "Бориспiльмiськбуду", Марiньоха М. О. - колишнiй директор ТОВ "Агробудпереробка", Коваль Б. О. - представник фiнансової лiги "Княгиня Ярославна" i 4 активних iнвесторiв. В порядку денному було 2 питання:
1. Iнформацiя директора "Бориспiльмiськбуду" стосовно стану вiдновлення будiвництва нашого будинку.
2. Обговорення стану справ на будiвництвi та узгодження плану заходiв щодо вiдновлення будiвництва.
Вся iнформацiя щодо цих питань буде озвучена на загальних зборах iнвесторiв, якi вiдбудуться 19 жовтня в залi Бориспiльської мiської ради. Прохання до iнвесторiв, прибути на збори на 10.00 год. для реєстрацiї, з собою мати паспорт. Тепер лише вiд нас залежить, чи вiдновиться в листопадi мiсяцi цього року будiвництво будинку чи нi. Тому присутнiсть iнвесторiв обов`язкова. На зборах будуть присутнi заступник мера, представники забудовника, юрист, якi озвучать всю iнформацiю.
Arent
10.10.2013 08:16:35
Уточнiть будь-ласка якого саме забудовника представники. I якщо нас чекає таке покращення то чому сам Марiньоха не прийде нас обрадувати?
Irena
10.10.2013 11:00:01
Уважаемые инвесторы! Информирую Вас о сути вчерашней встречи в МРС. Оценку давать не буду, только факты.
1. С документами (согласования, аренда и т.д.) порядок.
2. Существует новый расчет планируемых привлечений средств на достройку нашего дома (3, 4, 5, 6, 7 секции), о котором я и sck узнали вчера в 10.00 (об осведомленности других инвесторов не знаю), несмотря на то, что созванивались и с МРС, и с Н. А. Маринехой регулярно вплоть до вчерашнего дня.
3. Этот расчет готовился при участии / контроле Д. В. Исаенко. С его слов, там удешевлено, оптимизировано все, что возможно.
4. Согласно этой бумаге источниками инвестирования средств должны стать:1. Реализация свободных (непроданных) площадей; 2. Снятие паевого участия в Борисполе, 3. Доплата инвесторов за уже выкупленные квартиры.
5. Предлагаемая на встрече доплата для инвесторов – 1200грн Х 1 метр квадратный.
6. Сроки внесения доплаты, возможность внесения полной суммы или по частям – не ясны.
7. Рассматривается и возможность возврата денег тем, кто не может / не хочет доплачивать. Итоговая сумма возврата: сумма, которую Вы заплатили ОООшкам + 1200грн Х 1 метр квадратный.
8. Сроки возврата, частями или сразу полную сумму,гарантии возврата – неясны.
9. Даже при этом остается дефицит средств (десятки миллионов), который Д. В. Исаенко, по его словам, будет изыскивать возможность покрыть из бюджета.
10. Мы подписали протокол, в соответствии с которым согласились с предложением БГС: собрать собрание инвесторов и вынести на общее обсуждение вопрос доплат.
11. На собрании будут присутствовать руководство и юрист БГС, которые и презентуют новую линию.
Повторюсь, я не комментирую эту информацию, не хочу навязывать свою точку зрения, но сегодня считаю необходимым сообщить о фактах с тем, чтобы для вас не было сюрпризов, каждый мог обдумать эту новость, посоветоваться с теми, с кем считает нужным, и пришел на собрание подготовленным.
Arent
10.10.2013 11:30:17
Вы не написали наиболее интересующий всех момент в вопросе о доплате. Так вот, доплата ДО или ПОСЛЕ сдачи дома в эксплуатацию?
Irena
10.10.2013 12:00:12
6. Сроки внесения доплаты, возможность внесения полной суммы или по частям – не ясны.
Естественно, они предполагают, что ДО.
8. Сроки возврата, частями или сразу полную сумму,гарантии возврата – неясны.