Борисполь, Киевский шлях, 97

shlyah

shlyah

18.10.2013 14:28:56

Шановний MAGG, я читаю всi ваши листи i нiяк не можу зрозумiти Вас. Чого Ви волаєте на весь форум "ми не будемо розглядати питання доплат"? Так i хочеться сказати "повторяю для.....". Ми не будемо завтра розглядати питання доплат, а будемо формувати групу професiоналiв, яка вивчить документи забудовника i дасть їм професiйну оцiнку. Про що абсолютно правильно каже шановна Irena. Маєте здiбностi, - приєднуйтесь.

Цитувати

нак

нак

18.10.2013 16:26:29

Вы представляете, какую работу надо проделать!.
Надо иметь всю Рабочею документацию (ее пока нету), по всех разделах, по них посчитать все объемы работ все до гвоздя, составить в программе все сметы, составить сводный сметный расчет и....
Проверить все технические условия, на какие, объекты они выданы, а выданы с учетом 8 и 9 секции и... (зачем это нам), тогда надо получить новые, переделать и выполнить новый проект, представить на экспертизу только первою очередь.....
Проверить каждого лично, кто купил квартиры, офисы..., сколько свободных всех площадей и.....
Это время и деньги, вы думаете на шару кто то выполнит.
Тем более это по закону должен выполнять Застройщик и никто другой, вот и круг замкнулся, он этого делать не будет.
Вот пришли к тому с чего начали.
Зачем нам инвесторам эта кухня, если мы заплатили 100%, и на возможные убытки отведена площадка в г. Киеве 5,000 га.

Я думаю, это задачка 3-го классу, а большие дяди и тети не могут решить и понять.
Если будим считать, значить приняли условия Застройщика!, это тоже не понятно?!, итог доплата, и это тоже непонятно!.
Тогда - "Пробачте"!.

Пример моих убытков:
-съемная квартира 2008-2014=7лет*12мес.*4000грн.= 336 000,000грн.
-невыполнения договора 1% за день= 36оо(1%)*365дней*7лет=9мил. 198 тыс.
Давайте все так, а правильно или нет будим разбиратся.

Цитувати

atb

atb

19.10.2013 14:04:51

Уважаемые инвесторы!
Как Вам собрание!.
Учредители компании застройщика на собрание не явились, это их вопрос!.
Зато пришли люди неопределенного статуса и начали нам угрожать и пугать, пообещав что суды нам не помогут (наверное куплены).
Мы застройщику ненужны, они получили с нашей помощью все что хотели, в том числе и землю 5.00 га. и спокойно ее строят.
Теперь думайте, как бороться дальше!, а не подписывать дополнительные договора.
Не бойтесь, они сами боятся потерять то, что держат в своих дрожащих руках, дело зашло слишком далеко, что бы нас кинуть, они это понимают и понимают то, лучше потерять меньше, а получить больше.

Цитувати

Helen

Helen

20.10.2013 17:08:16

Уважаемые коллеги,
есть срочное предложение по поводу вопроса который поднимается выше - 5га и т. д., оно будет разослано на e-meil, чьих электронных адресов нет оставляйте их на официальную почту, она не менялась: nashdomik_97@mail.ru
Нужно быстродейстовать молниеносно.
ИГ

Цитувати

Arent

Arent

20.10.2013 18:06:39

Разошлите сначала тем чья почта есть. Я на свою не получал пока что ничего.

Цитувати

Elena

Elena

20.10.2013 19:08:54

Добрый вечер! Была на собрании. Тоже поразила их наглость. Забыла спросить: что из себя представляет "Бориспольмiскбуд". Есть у него какие-то построенные объекты? Доплату не потяну. Если ни чего не изменится, то буду разрывать договор. Не хотелось бы, выбирала планировку, вплоть до того где утром будет солнце, где вечером. Расставляла мебель... Потом были акции протестов, куча судов, даже Европейский. Столько уже денег на эту маленькую однокомнатную квартиру потратила... Больше всех поразил Маринеха. Что он там делает? Он опять при делах? Как он вообще посмел явиться нам на глаза как ни в чем не бывало? И конечно юрист... Я даже подумала, что договора наши с ООО-шками-его рук дело. Тот же настрой: никаких обязательств по срокам, ничего вносить не будем, ничего платить не будем. Жесть!

Цитувати

Arent

Arent

20.10.2013 19:48:38

С собрания понятно только одно. С нашими деньгами, или без них, строительство дома продолжится. Вот получим мы квартиры без доплаты или по 5300 за каждый квадрат это уже зависит от нас.

Цитувати

Lit

Lit

21.10.2013 09:03:06

Шановнi Iнвестори!
Офiцiйно про доплати нiхто не заявив, кому по статусу це дозволено, тому їх юридично не iснує.
У нас з ТОВ "Бориспiльмiськбуд" договiрнi вiдносини i питання доплат нам повиннi надiслати листом з пiдписом i печаткою, тодi будемо рахувати це офiцiйне сповiщення. Це було зухвале залякування i погрози, як i Ви писали на форумi ранiше, i зрозумiло для чого.
А як Вам пропозицiя, пiдiть на будiвельний майданчик i пiдпишiть додатковi Угоди до основного Договору, про доплати, без офiцiйного повiдомлення, такої зухвалостi напевно нiхто не чув.
Офiцiйного листiв ТОВ «Бориспiльмiськбуд» нiколи не пришле, бо чудово розумiє що це є порушення Закону. Договорiв у нього на балансi наших нема (про це давно пишуть iнвестори), як можливо надавати Додатки до Договору якого не має на балансi, в нас є iнвестори, якi на цьому розумiються, нехай перевiрять i повiдомлять.
Тому директор вiв в себе, як виконроб, а не директор фiрми Забудовника.
Як тiльки ми одержимо офiцiйнi листи про доплату, зразу вiдправимо листи всiм вiдомствам i державним установам яким, вiдповiдно доручення Президента України вiд 26.03.2010р. № 1-1/487, Прем`єр-Мiнiстр України своїм листом вiд 30.03.2110г. за номером 11-12-2179 надав доручення:"Розробити та вжити комплексних заходiв до врегулювання порушених питань".
Копiї всiх документiв i наше звернення, направимо до всiх засобiв масової iнформацiї, про допомогу i надання розголосу нашiй справi.
Розкажемо про розробленi заходи по будiвництву нашого будинку, де є вiльнi м. кв. для добудови нашого будинку, та ще видiлена земельна дiлянка 5.000га., для покриття забудовником можливих збиткiв, а з нас вимагають ще кошти, за 100% проплаченi нами квартири.
Я хочу нагадати, що до вище згаданого доручення Прем’єр-мiнiстра України, створена робоча група в якiй як виясняється є i наш представник (пiдпис на протоколi), зацитую пункт 4, абзац четвертий, - Протокол спiльної наради вiд 04.10.2011р. (це на питання, яке вiдношення ми маємо до земельної дiлянки 5.00 га. у 4-«а» мiкрорайонi житлового масиву Позняки), цитую:
«БУЛО ВИРIШЕНО»:
«звiльнити забудовника, при завершеннi будiвництва розпочатого будiвництвом житлового будинку, розташованого на земельнi дiлянцi у 4-«а» мiкрорайонi житлового масиву Позняки, вiд пайової участi у будiвництвi об’єктiв соцiально-культурного i побутового призначення та об’єктiв iнженерної i транспортної iнфраструктури з метою добудови житлового будинку на вул. Київський шлях, 95 у м. Борисполi Київської областi».
Тепер цитую друге - Рiшення Київської мiської ради № 531/7868 вiд 26 квiтня 2012 року про видiлення цiєї дiлянки:
«... враховуючи протокол спiльної наради щодо вирiшення питань вiдновлення будiвництва житлових будинкiв на вул. Сiм’ї Соснiних, 4-а у мiстi Києвi та вул. Київський шлях, 95 у м. Борисполi Київської областi вiд 04.10.2011, Київська мiська рада»
Вирiшила:(видiлити ТОВ "Бориспiльмiськбуд"...-5.00га., хто захоче, почитає в iнтернетi це рiшення).
Держава i державнi органи зробили все що могли, i навiть земельну дiлянку видiлили для покриття можливих збиткiв забудовника, i державнi програми будуть працювати при продажi вiльних квартир.
А тепер уявiть собi, дiлки хочуть кинути Державу i нас, i про це дiзнається по телебаченню Президент України i Прем`єр-мiнiстр України.
Шановнi засновники ТОВ «Бориспiльмiськбуд», i такi Поважнi люди, якi за ним стоять, все гарно в Нас склалося, навiщо це все Нам, добудуйте наш будинок, все для цього є, i кошти Ви знайшли, Ви ж розумнi люди, а Вас пiдставляють непрофесiйнi помiчники.
Ми, iнвестори, будемо чекати Шановного нашого Президента України Вiктора Федоровича Януковича, який пiдтримав нашi прохання, i надав доручення для їх вирiшення, щоб вiн приїхав в груднi 2014 року i перерiзав стрiчку при здачi нашого будинку у експлуатацiю.
А ми, iнвестори, особисто йому подякуємо, i виразимо свою пiдтримку!.

Цитувати

shlyah

shlyah

21.10.2013 17:47:13

Шановнi iнвестори,
Новостворена iнiцiативна група працює. Працює в ваших iнтересах.
Без вас не будуть прийматись нiякi рiшення.

Цитувати

svs1

svs1

22.10.2013 09:05:24

был на собрании.
ни поверил ни одному слову сказаному людьми сидящими за столом у микрофона. было похоже на грубый наезд на инвесторов. есть ощущение того что они опять раздают обещания и знают твёрдо что выполнять их они не будут. может быть моё мнение поменяется если увижу активное продолжение строительства без наших доплат за кв. м.
уважаемое ИГ сбросьте мне на мой имэил svs1111@mail.ru какой нибудь из ваших телефонов. нужно обговорить мою не стандартную ситуацию.

Цитувати
<< 191 192 193 194 195 ... 213
Архів