Буча, Хмельницького-Нове Шосе, 1 (Киевгорстрой)

Luna

Luna

29.01.2008 07:21:24

ну вот и началось! а я так надеялась, что обойдется без задержек.

Цитувати

FOA

FOA

29.01.2008 07:42:25

І все ж таки це краще, ніж Еліта Центр :)
Почекаємо, хоча ми дуже хотіли якумога скоріше почати ремонт.

Цитувати

GOE

GOE

30.01.2008 11:25:55

Всім привіт!
Спасибі, що ведете форум (у т. ч. по першим будинкам КМБ в Бучі) - багато цікавої і корисної інф. можна отримати!
Я придбав квартиру в буд. №3 по вул. Нове Шосе, 4й підїзд. Маю надію, що не пожалкую. Хоча й тут- 1й внесок робив при базовій ціні 5999, а в день, в який призначили кредитування ціну підняли на 5% - от так сюрприз був!
На кінці того тижня починали 3й пов. у 2му підїзді.

Цитувати

FOA

FOA

31.01.2008 11:50:28

У нас була та сама ситуація: коли ми вирішили інвестувати в будівництво (грудень 2006), то ціна з п`ятниці на понеділок (коли ми прийшли з оформлювати договір) підвищилась на 200 грн./кв. м. Тоді було прикро. Але дивлячись на теперішні ціни аж легше на душі стає :)
Всім хто буде жити у Бучі дуже раджу інколи заходити на Бучанський сайт - дуже багато цікавої і корисної інформації про місто. www.bucha.com.ua

P.S.: хочу ордер :)

Цитувати

GOE

GOE

01.02.2008 08:55:43

Так, дійсно, сайт Бучі досить інформативний.
Питання:
Хто знає про ПОДАТКОВИЙ КРЕДИТ конкретно - де, як, коли, за основним иісцем роботи, чи можна й за сумісництвом?

Цитувати

FOA

FOA

01.02.2008 21:47:36

Перший раз чую про такий кредит. Почитав - цікаво, але гадаю, що ця система в нашій країні ще не дуже опрацьована і більшість працівників податкової про нього нічого навіть чули :)

Цитувати

FOA

FOA

01.02.2008 21:51:47

Цікаве формулювання на дошці оголошень...
01.02.08 - Затримка із затвердженням Акта Держ. комісії через неготовність зовнішніх мереж.

Хоч би написали, на скільки приблизно буде затримка.

Цитувати

SLeleka

SLeleka

05.02.2008 07:41:39

Что то мне подсказывает, что проблемы с котельней. Vladimir_Z вы там рядом, посмотрите котельня готова или как. При покупке в Аркаде, говорили, что котельня будет или на микрорайон или на каждый дом. На домах котельни я не видел, и постойки котельни осенью небыло. Думаю они дотянут, что бы заселение началось не ранее 15 апреля и летом будут разбиратся с оттоплением, но уже сразу на 3 новых дома.

Цитувати

SLeleka

SLeleka

05.02.2008 07:43:55

Что то мне подсказывает, что проблемы с котельней. Vladimir_Z вы там рядом, посмотрите котельня готова или как. При покупке в Аркаде, говорили, что котельня будет или на микрорайон или на каждый дом. На домах котельни я не видел, и постойки котельни осенью небыло. Думаю они дотянут, что бы заселение началось не ранее 15 апреля и летом будут разбиратся с оттоплением, но уже сразу на 3 новых дома.

Цитувати

Vladimir_Z

Vladimir_Z

05.02.2008 08:01:10

Всем привет! Значит так: котельная построена отдельно и была готова уже как минимум год назад, только вот работает она или нет я сказать не могу, потому как меня туда никто не пустит. Я так понял, что проблема у них с водой. Что-то там у них заилилось в каком-то резервуаре. А отопление естественно никто не хочет включать из-за того, что платить придется Киевгорстрою.

Цитувати
<< 5 6 7 8 9 ... 713
Архів