Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

I_van

I_van

18.09.2009 08:58:58

долбать ничегоне надо- любителям "стандартов" ничего можно не делать. - стандартный набор розеток и их расположение есть в комплектах. А тем кто бы хотел розетку "тута и здеся" определенное их количество, спланировав помомо стандартных еще и дополнителные выключатели, розетки, проводку кабеля для ТВ(кабель для тв, телефона вам в квартиру застройщик не потянет)- захотите после сдачи будете сами за свои кровные это делать и долбать стену- я вот о чем говорил- и делать это может каждый по желанию!!!!!- а я лишь информировал

Цитувати

New-Way

New-Way

18.09.2009 13:35:08

Дизайн и отделка интеръера
+380971782538

Цитувати

Nikolya

Nikolya

19.09.2009 16:58:20

Шановні форумчани, хочу розповісти інформацію про стан будівництва отриману на дні відкритих дверей.

1. перше і найголовніше - допустять нас до наших квартир у березні 2010 р.
2. до кінця жовтня закінчують паркінг.
3. по плану 15 листопада запуск котельні.
4. до кінця листопада будинок повинен бути готовий на 100%.
5. 10 грудня цього року виноситься наш будинок на розглад сесії міської ради Вишгорода, після чого місяць-два забудовник "благає" вишгород взяти наш будинок на баланс.
6. під час зими планується підтримувати у будинку температуру на рівні 5-7 градусів.
7. зараз проводиться тендер по благоустрою (можливо до кінця року трохи покладуть асфальту).

Вода та каналізація вже приєднані до міста; газ вести ще 200 м.; по електроенергії домовленості є і вона до грудня буде; ЖЕК у Вишгороді один і він нас буде обслуговувати; БТІ вже здійснює обміри; якість стяжки мене особисто влаштовує; батереї поставлені майже у всьому будинку; в приміщеннях загального користування покладена плитка(крім декількох поверхів секції С**) і будуть красити стіни. Що пропустив запитуйте.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

19.09.2009 17:06:27

паркінг спереду будинку.

Цитувати

I_van

I_van

19.09.2009 17:56:34

Микола, дякую за інформацію.
Так, є декілька питань. Ви написали в березні- тобто, як я розумію, не пізніше ніж в березні- це конкретній строк коли власники квартир отримають ключі від квартир, документацію, нюанси з квартплатою будуть вирішені і будинок точно буде на балансі жеку, і точно, без всяких зривів та переносів зможуть розпочати ремонт?- чи це знову- тільки перенесені у строках наміри забудовника? Я розумію, що робота з будівництва - річ нелегка, але коли організатор вже не раз переносив строки сдачі- нові обіцянки несуть двоякий сенс... будемо сподіватися на краще та вірити організаторам!!!!

Цитувати

tissot

tissot

19.09.2009 20:07:35

Всем привет!Заплатил за квартиру, если честно немного с женой волнуемся. Обещали в ноябре дать ключи для ремонта, а теперь опять 4-и месяца ждать. А для нас-это опять сьемная квартира. Что думают остальные?

Цитувати

Vanchich

Vanchich

20.09.2009 06:03:04

Nikolay дуже дякую за інформацію, але також срок здачі - трішки засмутив, ми коли купували квартиру в серпні цього року, нам говорили, що до кінця року у всіх жильців будуть вже документи на руках. А тепер ще 3 міс. додатково оплачуєш орендну плату за картиру та кредит :(, а так як вони не перший раз вже переносять сроки, то дійсно виникають підозри, що це не останній раз :(

Цитувати

I_van

I_van

20.09.2009 07:08:30

Не хотілося б засмучуватись, але навіть при оптимістичному сценарії вручення ключів у березні, і коли всі почнуть ремонти одразу(говорили що багато власників будуть робити перепланування- отже це відсутність спокою та шум) то раніше ніж в червні ніхто не зможе вселитися, а якщо дивитися прагматично - чекати нам, омріяного заселення шановні власники квартир- приблизно рік, а може трошки менше.... я гадав-так інвестори- які позитивно отзиваються про цей проект - це найякісніша реклама для забудовника та реалізатора квартир з пошуку нових клієнтів, але дивлячись на ситуацію, виникає думка що затягуючи процесс організатор розуміючи це тільки втрачає як на рейтингах так і на збільшенні кількості майбутніх клієнтів до часу коли будино дійчно стане готовим для заселення....

Цитувати

Nikolya

Nikolya

21.09.2009 07:00:17

I_van: Микола, дякую за інформацію.
Так, є декілька питань. Ви написали в березні- тобто,...

Щодо термінів, то березень місяць звучав досить впевнено і оптимістично з вуст забудовника (дуже цього хочеться). До цього часу будинок повинен бути на балансі міста, документи по квартирам будуть готові (енерголізинг за власні кошто оформляє право власності нам на наші квартири) і нас всіх мають запрошувати до перегляду квартир та підписання актів (як же хочеться вірити в ці сроки!).
Але наскільки я зрозумів, то багато чого залежить від міста, а саме як довго вони мусолитимуть питання нашого будинку!
tissot, плачевна ситуація для всіх хто мусить додатково півроку платити за оренду. Стосовно мене, то ми з дружиною рік знімали, після того як озвучили здачу на листопад, то переїхали до родичів на два-три місяці (відтепер добавилось ще шість!), а зараз так не зручно, що не знаємо що робити - а грошей знімати квартиру немає - хочеться зробити ремонт!

Цитувати

I_van

I_van

21.09.2009 08:02:12

Микола, солідарний. Я з жінкою також знімав квартиру, але коли придбав квартиру в Jльграді одразу вірішив піти на тимчасові незручності(благо що така можливість є) думав трошки поживемо з батьками маючи змозгу відкладати на ремонт, а не платити орендодавцю, але мрії до нового року вже розвіяні- будемо чекати березня... а якшо вселення- літа 2010. В Україні в чиновницьких кабінетах все вирішують гроші- і нехай, (можливо і влсаник проекту читає цей форум) - нехай не скупиться і владнає нюанси з містом і не тягне- за квартири заплачені ціни вищі за справедливі(це не Київ- а розцінки як на вже побудоване і сдане житло скажімо на Харківському), беручи до уваги те що власники ще рік фактично, а хто і більше несуть витрати для оплати іших місць проживання аніж власні квартири в Ольграді(я лише хочу сказати - якщо ми заплатили такі ціни- вних закладені всі витрати, в тому числі і на своєчасне вирішення всіх питань)!!!!! Хай не жаліються про проблеми та можливість затягнення строків не з їхньої вини а з вини чиновників міста чи ще чого-сь- (наші гроші за житло заплачені)- а все останнє обов`язки і затрати власника- от хай і виконує їх вчасно!!!!!!!!!!!!!!!

Цитувати
<< 30 31 32 33 34 ... 715
Архів