Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

ЛюдмилкаЛК

ЛюдмилкаЛК

23.12.2010 13:30:15

Gali-na: Я пробовала зарегистрироваться на дом. форуме, у меня не получилось. А что сегодня...

Мне тоже сказали, что не было света где-то с 10 до 15:(( Работа соответственно стояла... а работники отдыхали.

Цитувати

Katrusja

Katrusja

23.12.2010 13:42:37

Бобик:
Отзываемся, в 2-Д есть инвесторы. Интересно как они собираются погашать облигации,...

на этот вопрос мне ответили в ОГ еще в сентябре: если не будут успевать, то продлят сроки погашения облигаций (наверное должно быть какое то дополнение к проспекту эмиссии)

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

23.12.2010 13:50:59

Tatyana_555:
Здрааааавствуйте. ;)
мы с ноября на половине батарей вообще вентили закрыли,...

Що до органiзацiї боротьби з нашим жеком та оптимiзацiї витрат за бездiяльнiсть жеку пропоную органiзувати роботу таким чином: Оскiльки не всi можуть ходити в прийомнi часи в наш жек то спотворюємо 2 групи: 1 хто може в часи прийому (необов`язково бути юридично грамотним, головне бажання щось змiнити)для створення масовки ходять на прийом до великих цабе з жеку, та озвучують нашi вимоги пiдкрiпленi заявами з пiдписами. Друга група в вечiрнiй час при необхiдностi збирає пiдписи та переконує мешканцiв яким все пофiгу, готує необхiдний матерiал для першої групи для походiв в жек. Одна справа прийшли поговорили - iнша заява не реагування на яку може мати наслiдки.
Так, наприклад, менi складно в середу вирватись з офiсу для вiдвiдин жеку, але, маю бажання щось змiнити, але напевно є люди якi мають нагоду вдень бути вiльними, до для чесного розподiлу обов`язкiв має сенс така пропозицiя.
Хто що думає?

Цитувати

Брабус

Брабус

23.12.2010 14:11:44

Tatyana_555:
Здрааааавствуйте. ;)
мы с ноября на половине батарей вообще вентили закрыли,...

Блин, я крутил эти батареи во все стороны а они вообще не реагируют, жарят во всю, остался только один вариант, вырубить их!

Цитувати

Valeron

Valeron

23.12.2010 14:12:17

Шановнi сусiди секцiї В.
Чому так погано здаємо на домофон?
Здало аж 2 квартири, з такими успiхами залишимось без домофона.

Цитувати

Tokyo

Tokyo

23.12.2010 14:21:51

2 IgoroKG
танефигделать! готовьте заявы, в нашем подьезде мы попросим консьержа занятся сбором подписей..

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

23.12.2010 14:36:40

Нажаль це тiльки у вашому парадному - у нас усе значно гiрше.
тому - по перше, я думаю в усiх пiсля розгляду платiжок стоїть питання як нам нараховують за опалення. Тому як варiант :
Заява мешканцiв будинку 2г
Просимо надати роз`яснення по формуванню тарифу за опалення так як вважаємо тариф таким що не вiдповiдає затратам на опалення квартир та примiщень загального користування.
В разi вiдсутностi вiдповiдi копiя даного листа буде направлена в (хто контролює тарифи?? не знаю) з вимогою перевiрити правильнiсть нарахування вартостi наданих послуг.
Пiдписи....

Це внесе яснiсть в питання №1 за що ми платимо. Буде цiкаво коли виясниться що ми платимо, наприклад, за 5км теплотраси???або щось подiбне.

Цитувати

z_john

z_john

23.12.2010 15:21:48

вут: Katrusja, kovboysss:) хорошо что Вы есть, а то как то активности на форуме дома 2Д...

Судя по проданным квартирам инвесторы есть, только на морозе))) Думаю, ближе к сдаче будет активнее, а пока все в ожидании...

Цитувати

z_john

z_john

23.12.2010 15:24:11

вут: Katrusja, kovboysss:) хорошо что Вы есть, а то как то активности на форуме дома 2Д...

нас пока мало - но все равно уже веселее!!!

Цитувати

Nikolya

Nikolya

23.12.2010 15:35:00

шановнi, таке питання цiкаво чи у всiх тариф на опалення в платiжцi 6,54 грн. на кв. м.?

Цитувати
<< 538 539 540 541 542 ... 715
Архів