EgorZ
09.11.2009 20:17:22
А це заасфальтована доріжка перед будинком. На територію не можна то довелося фотографувати через паркан
EgorZ
09.11.2009 20:19:33
Ой помилочка вийшла
Доріжка на цьому фото, а попереднє просто збоку паркінг
неопытный
09.11.2009 20:23:21
привет всем! собираемся стать инвесторами Ольжиного Града, но вот незадача: хотим быстрее купить облигацию, пока есть неплохие варианты, а посмотреть свою кваритру не дают, мол, ключи надо долго искать... Выходит, что сначала нам придется отдать денежки, а уж потом смотреть, что купили, виден ли Днепр из окна. подскажите, как лучше сделать?
хотьбыдостроили
10.11.2009 06:33:10
Вариантов нет, я пытаюсь посмотреть квартиру на протяжении двух месяцев, безрезультатно. Все время какие-то существенные и уважительные причины, из-за которых зайти в свою квартиру нет возможности. Как я понимаю, никто из участников форума не видел своих квартир также. Так-что выбор за Вами.
Lyuska
10.11.2009 07:10:06
Совершенно верно. Квартиру свою не видели. Хочу попытаться договориться посмотреть сейчас, кран-то ведь уже сняли... О результатах потом отпишу...
неопытный
10.11.2009 08:30:43
спасибо за ответы. может кто отзовется у кого квартира в секции А (с окнами на юг, этажом выше 6-го и площадью 39 м, без балкона с эркером) - виден ли Днепр оттуда?
BigLawyer
10.11.2009 09:09:55
неопытный: привет всем! собираемся стать инвесторами Ольжиного Града, но вот незадача: хотим...
Всем приветики, спасибо за фотографии и новости со строй площадки. У нас 44.35 это угловая (видовая на Днепр) на 6-ом этаже. Днепр виден из всех окон. Только вот самое правое правой частью выходит на общежитие. Боюсь что 39 метров будет выходить на общежитие до 9 этажа, с учетом того что угол обзора еще развернутей в правую сторону, а выше вид немножко не в ту сторону, но если смотреть савсем в лево выглядывая из окна то думаю что- будет видно. Квартиру разрешили посмотреть без проблем, спасибо огромное Оксане. Я сделал все замеры рулеткой. Практически все сошлось с данными предварительных замеров. Теперь работаем над проэктом дизайна ;). Кстати касательно перепланировок, свежачёк:
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 30 вересня 2009 р. N 1104 (витяг)
ПЕРЕЛІК
будівельних робіт, на виконання яких не вимагається дозвіл:
Об`єкти житлово-громадського призначення
5. Перепланування квартир у багатоквартирних житлових будинках та кімнат у гуртожитках, а також об`єктів громадського призначення із збереженням несучої конструкції, без перевищення допустимих навантажень на перекриття, стіни та фундаменти за умови дотримання існуючих архітектурно-планувальних вимог, державних будівельних норм, місцевих правил забудови.
6. Відновлення або посилення чи поліпшення окремих конструкцій будівель та споруд, зокрема таких, що перебувають в аварійному стані, без зміни їх функціонального призначення і архітектурного вигляду.
7. Установлення приладів для ведення відокремленого обліку енергоносіїв, гарячої і холодної води.
8. Виконання робіт з улаштування засобів для забезпечення безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об`єктів житлово-громадського призначення.
9. Підключення приватних житлових будинків садибного типу, дачних і садових будинків, господарських споруд, прибудов до газових мереж низького тиску та інших інженерних мереж.
10. Установлення на присадибній земельній ділянці тимчасових об`єктів (навісів, наметів, кіосків, накриття, літніх душових кабін, теплиць тощо).
11. Переустановлення обладнання в межах приміщення.
12. Улаштування чи закриття дверних або віконних прорізів.
13. Збільшення житлової чи допоміжної площі шляхом демонтажу перегородок, комор, печей, камінів, грубок, вітрин, засклення балконів і лоджій.
Это небольшой вытяг, кому интересно более детально посмотрите на http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=1&nreg=1104-2009-%EF
Если будут еще вопросы, пишите с рабостью отвечу если осилю )
IgoroKG
10.11.2009 09:52:08
Усім привіт! BigLawyer спасибі за цікаву інформацію. Якщо розвивати цю тему далі то виходить що:
Якщо квартира в кредиті то заборонено робити перепланування без погодженням з банком та БТІ. Але можна робити роботи які не потрібний дозвіл. Отже згідно даної постанови, не зважаючи що квартира в кредиті, я можу переносити внутрішні перегородки, робити додаткові дверні проєми, розширяти житлову площу за рахунок балкона, відключитись від мережі загального опалення або встановити лічильник тапла на батареї.
Якщо я помиляюсь, - то прошу поправити в чому саме?
BigLawyer
10.11.2009 10:02:08
Якщо квартира в кредиті то вам потрібно в першу чергу дочекатись правоустановлюючих документів, тобто свідоцтво на право власності і технічний паспорт на своє ім`я. По-друге обов`язково погодити проведення таких робіт з банком та отримати дозвіл від банку з посиланням на постанову, яку я навів вище. І третє узаконити такі зміни шляхом оформлення нового технічного паспорту на квартру в БТІ знову ж таки з посиланням на "чудовий" нормативний акт ). Це щодо законної послідовності дій. Але можна тихенько зробити перепланування, а перелічені вище дії активувати лише у разі необхідності. Ризик єдиний - перед банком, але я не думаю, що він зацікавлений загнати вас в борги. Як показує досвід, штрафні санкції по кредитних договорах - це психологічний ричаг. Тому вирішуйте самі, можу надати пораду виключно в правовому полі )
ВашаСоседка
10.11.2009 10:58:18
Привет всем!С огромным интересом (и удовольствием) прочитала все ваши обсуждения и комментарии. Спасибо!!! Очень взволновал вопрос по поводу антенны...!!!Это нельзя оставлять без внимания. Если она и не вредная, то пусть ее лучше не будет:-)) Насчет горячей воды, то ее, скорей всего мы без бойлера не увидим.