I_van
10.11.2009 11:35:03
Говорили- балакали.....
Все жители и город не имеют влияния на дом Ольграда!
Зачем. спрашивается котел дорогущий в доме ставят?
Будет и вода и газ до котла на весь дом, а плиты электрические.
Но если всем жителям города круглогодично газ в плиты(старые дома и где газовые плиты продуманы) поступает, то и к нашему котлу он может так же успешно поступать круглогодичноь на подогрев воды и отопление зимой!!!
Главное- без паник...
Котел(личный) всегда можно поставить, но пока я, все же, сомневаюсь в его надобности именнов Ольграде в доме 2Г....
I_van
10.11.2009 11:41:30
Меня другой вопрос интересует...
Как понимаю, администрация ОГ теперь заняла другую позицию и если раньше говорила что сдадут в ноябре декабре или раньше- теперь ссілаются на проспект облигаций.... -єтьо хорошо канеч...
Но может кто знаетили ему говорили- когда дадут ключит от квартир для возможности делать ремонт?
Ведь 10 декабря на сессии облсовета должны принять решение о сдаче дома...
А когда нам дадут возможность делать ремонт- в декабре это будет? в феврале? марте или мае?
Может кто знает?
Инна75
10.11.2009 11:46:58
Здравствуйте. Я тоже согласна с I_van, но эти все нюансы нужно выяснить (подача горячей воды, отопление, оплата), желательно до начала ремонтов. Знать бы у кого?
Nikolya
10.11.2009 11:50:12
I_van, дадуть робити ремонт тоді, коли буде на руках право власності на квартиру! А до цього моменту зась! Документи почнуть оформлятись (якщо на баланс міста поставлять у грудні) у січні, всього 414 квартир! дивлячись з якої секції почнуть оформляти, тому й швидше повезе, а так до червня всі встигнемо;( (надіюсь до березня отримати документи).
BigLawyer
10.11.2009 11:50:14
to I_van:
нам на минулому тижні під час підписання документів озвучили дату початку ремонтних робіт - березень 2010. Саме у цьому місяці будуть готові всі правоустановлюючі документи зі слів представників центру продажу ОГ. Якщо є якась більш свіжіша інформація поділіться будь-ласка )
П. С. про гарячу воду тему можна не піднімати вже, кому не достатньо інформації з форуму (уже достатньо писали з цього приводу) зателефонуйте в центр продажу ОГ там все детально Вам розкажуть і нададуть необхідну інформацію щодо системи опалення. А про антену нагадуйте періодично ) можливо хтось надасть цікаву інформацію щодо назви, типу і технічних характеристик цієї антени.
Nikolya
10.11.2009 12:37:52
так як хід думок форумчан співпадає, то мабуть в тих словах є доля правди ;)
Nikolya
10.11.2009 12:44:37
так як хід думок форумчан співпадає, то мабуть в тих словах є доля правди ;)
IgoroKG
10.11.2009 12:59:29
Що до опалення
Проробляючи ідею встановлення власного електро котла я розглядаю такі плюси:
1. Незалежність від початків кінців опалювального сезону та цін на газ.
2. Можливість підтримувати комфортні умови в квартирі в період міжсезоння.
3. При платі 300грн за центральне опалення експлуатація електрокотла вийде значно дешевше (навіть в період холодної зими при правильній організації клімат контролю – навіть дешевше.)
4. Коли зима досить тепла а «кочегарять» від душі – немає потреби платити за те що тобі не потрібно.
5. В якості котла розглядався катодний котел який займає мінімум місця і фактично безшумний що не створює проблем з встановленням.
З недоліків - необхідність тяганини з відключенням та встановлення самого котла.
Якщо хтось готовий назвати факти проти – буду тільки вдячний.
BigLawyer
10.11.2009 13:43:34
... до недоліків можна віднести: дискомфорт сусідів, які відчують на собі відключення інших мешканців від загальної системи опалення по стояку (залежить від кількості тих хто поставить автономне опалення). Можливо в нашому випадку є якась специфіка пов`язана виключно з нашою системою опалення я не в курсі. Але наскільки я знаю, навіть незначне переміщення до одного метру джерела опалення у квартирі дає значний вплив на ступінь нагріву джерел опалення у сусідів знизу. Хтось шось чув про таке? )
IgoroKG
10.11.2009 14:00:14
В нашому випадку стояк отоплення йде в коридорі, (на відміну від панельок де стояк проходить через квартири і такі зміни дійсно приводили до дисбалансу системи) де через розподільчу трубу підключені інші квартири. в даному випадку відключення одного споживача призведе тільки до збільшення швидкості потоку води нагрівач-споживач що призведе до більш швидкого нагрівання батарей в інших квартирах.