Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Мерлена

Мерлена

24.05.2011 09:21:47

Vanchich: Багато мам з нашого будинку ходять гратися на iншi майданчики, iх звiдти також повиннi...

Это право их.........

Цитувати

Ярина

Ярина

24.05.2011 09:23:17

я теж тiльки "за". У нас з кожним днем на дит. майданчику збiльшується кiлькiсть мам з дiтьми в рази.. i бере сумнiв, що всi вони з нашого будинку, а качеля справдi в жалюгiдному станi вже:(

Цитувати

Мерлена

Мерлена

24.05.2011 09:24:32

Это право их..........

Цитувати

Vanchich

Vanchich

24.05.2011 09:28:10

Nikolya:
Питання не доречне! Сходите сьогоднi на дитячий майданчик, пiдiйдете до великої...

Вибачте, але питання доречне. Ми можимо поставити вагу бiля тих качель, щоб перед тим як сiсти та кататися людина обовязково зважилась. Якщо дитина бiльше норми, а зараз такi дiти не рiдкiсть, хай не катається, а тож раптом поламає. I взагалi бiля кожної горки можна поставити табличку "Руками не трогати, ногами не бiгати, не кататись та iн, бо переживаю щоб i моїм дiтям дiсталось"

Цитувати

Брабус

Брабус

24.05.2011 09:29:10

Vanchich: Багато мам з нашого будинку ходять гратися на iншi майданчики, iх звiдти також повиннi...

Просто есть площадки детские которые поставила мэрия, а есть владельцев дома, так что мы имеем полное право выгонять от туда чужих людей! Если их сломают, то ремонтировать будем мы, а не те кто приходят с других домов!

Цитувати

SiGrey

SiGrey

24.05.2011 09:31:08

Для начала приходите на собрание:

П ОВIДОМЛЕННЯ
ПРО ПРОВЕДЕННЯ УСТАНОВЧИХ ЗБОРIВ
ОБ’ЄДНАННЯ СПIВВЛАСНИКIВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ

Повiдомляємо Вас про проведення установчих зборiв об’єднання спiввласникiв багатоквартирного будинку (ОСББ) у єдиному житловому комплексi за адресою: м. Вишгород, пр-т. Шевченко, будинок 2-Г, скликаних iнiцiативною групою у вiдповiдностi до ст. 6 Закону України «Про об’єднання спiввласникiв багатоквартирних будинкiв».
Збори вiдбудуться 28 травня 2011 року за адресою: м. Вишгород, пр.-т. Шевченко 2-Г
(площа пiдземного паркiнгу).

Початок зборiв: 11-00. Початок реєстрацiї о 10-00.

Цитувати

Saturday

Saturday

24.05.2011 09:31:10

Меня не меньше "удивляет", что на траве прямо перед площадкой себе обеды устраивают строители. Мамочки при этом скромно уходят подальше, наверное чтобы не слушать из великокультурные разговоры.

Цитувати

Брабус

Брабус

24.05.2011 09:31:13

Vanchich:
Вибачте, але питання доречне. Ми можимо поставити вагу бiля тих качель, щоб...

Полный бред, вот именно с такими людьми, я думаю, очень легко найти общий язык!

Цитувати

Мерлена

Мерлена

24.05.2011 09:31:50

Я думаю каждая мама сама будет без напоминания нести эту 10, что бы только ее малышу было больше места играть и не кто не толкал и не обижал в этой толкотне все детки станут дружными ну же соседи..........

Цитувати

Брабус

Брабус

24.05.2011 09:36:18

Я только за! Для начала можно сделать именно так!

Цитувати
<< 653 654 655 656 657 ... 715
Архів