Буча, Новое шоссе, 14 - дом 3 (Киевгорстрой)

kosha

kosha

28.09.2011 17:22:15

Уважаемый злыдень почему Вы немного раньше не занялись нашей проблемой. Почему только сейчас после всех забастовок и походов к Федоруку Вы решили привлечь юристов и тех людей о которых писали. Теперь получается что труд инициативной группы и многих людей коту под хвост. И пожалуйста не нужно наезжать на Sasha_Dom3 если бы каждый сделал столько для решения нашей проблемы сколько он мы бы давно жили в доме. А если действительно ваши действия приведут к проблемам с заселением то у вас будет много почитателей.

Цитувати

Ева111

Ева111

28.09.2011 18:23:18

ПП „Столичнi будинки”
Юридична адреса
м. Київ – 03179, вул. Командарма Уборевича,
буд. 20 оф. 73

Це адреса жеку, але з 01.10. 2011 року буде органiзовано прийом в Бучi про, що начальником жеку Тетяною Василiвною буде повiдомлено на зборах у суботу. Телефон я напишу завтра.
Також хочу повiдомити, що сьогоднi особисто ознайомилася iз тарифами, вони такi як i в Бучанському ЖЕКУ, тому неведiться на провокацiї людей, якi пишуть i телефонують до Вас вiд iменi iнiцiативної групи вводячи вас в оману!!!!!!! Можу iз впевненiстю сказати, що у п`ятницю на прийомi у пана Федорука нiодного представника вiд iнiцiативної групи не буде (це тi люди, якi проводять активну роботу по створеню ОСББ ), а людина яка хоче зробити собi полiтичний пiар на горi людей не являється не представником iнiцiативної групи, не фаховим спецiалiстом i жодних зусиль не приклала для створення ОСББ!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитувати

Sasha_Dom3

Sasha_Dom3

28.09.2011 19:56:43

Шановнi друзi! Пiдтримуючи Ева111, хочу зазначити наступне,
Пiдступнiсть панi Наталiї, вона ж злидень, яка вiд iменi iнiцiативної групи сьогоднi обзвонює iнвесторiв й агiтує бойкотувати приватний жек не випадкова.
Хто живе в Бучi, той знає про так званих «опозицiонерiв» з групи «Правиця». Їх кредо – будь-якими методами дестабiлiзувати все те, з чим пов’язана мiсцева влада. Тож, цiлком логiчне їх бажання попiаритися на нашому питаннi. Найлiпше для них в цьому випадку – докласти зусиль, щоб не допустити запуску будинку. Дуже прикро, що панi Наталя вирiшила знехтувати добросусiдськими стосунками з мешканцями й на перше мiсце поставила кар’єру журналiстки-скандалiстки.

Скажу одне, ми, i тут я маю на увазi не лише iнiцiативну групу, а й всiх тих, хто приймав участь в акцiях, спiвпереживав, не маючи можливостi приєднатися, НЕ ДОЗВОЛИМО ЗАСТОСОВУВАТИ БРУДНI ПОЛIТТЕХНОЛОГIЇ НА НАС.

Цитувати

Sasha_Dom3

Sasha_Dom3

28.09.2011 20:07:16

Kpoxa_K: Я не понимаю... Как может быть дом одновременно на балансе у частного ЖЭКа и ОСББ??
И...

Будинок матиме одного балансоутримувача. Якщо нас влаштовуватиме якiсть послуг жеку, то ОСББ може не приймати будинок на баланс i виконуватиме лише функцiю "Англiйської королеви". Але, якщо ми будемо не задоволенi послугами, тодi будемо самостiйно вирiшувати чи потрiбен нам такий жек?
Наразi, приватний жек - це єдина можливiсть повноцiнно запустити будинок до опалювального сезону.
Ще раз всiх запрошуємо на 11.00 на суботу у двiр будинку на збори i закликаю не пiддаватися на провокацiї.

P/S Дякую kosha, що оцiнили мiй скромний вклад в нашу спiльну справу. Повiрте, Ваша позицiя, яку Ви проявляєте на сторiнках цього форуму,надзвичайно важлива.

Цитувати

Analitik

Analitik

28.09.2011 20:37:43

То яка повiстка на 01.10.2011 року - щось пiдписувати буде треба, щось отримувати? (в мене документiв ще нема на право власностi бо КГС чомусь не хоче платить БТI за оформлення - як сказав Ярослав)

Питаю бо менi з Бiлої Церкви їхати, а просто поспiлкуватись можна i по телефону,
З повагою до сусiдiв, власник 203 квартири (5 секцiя) Сергiй Ляшенко тел. 0677517627

Цитувати

Ева111

Ева111

28.09.2011 20:45:09

Їхати треба обовязково!!!!!!!!!!!!!! Чекаємо, я завтра до Вас зателефоную

Цитувати

Ева111

Ева111

28.09.2011 20:47:20

Представники КГС також будуть!!!! От ми їх i спитаємо, хто вiдповiдає за затягування видачi документiв!!!

Цитувати

kat_dom3

kat_dom3

28.09.2011 21:51:42

Спасибо всем огромнейшее, что прояснили ситуацию по поводу "непонятного" звонка. Удивило, что на домашний телефон позвонили, вроде только мобильный оставляла...

Наталья (злидень), а Вам не стыдно? Как Вы собираетесь смотреть в глаза соседям после того, что делаете?

Цитувати

Алекса

Алекса

29.09.2011 06:58:14

УРА! Лично я считаю это победой! Будем надеятся что дом подключат наконец к комуникациям и выдадут всем ключи! Ведь именно этого мы и добивались!

Цитувати

Pani_Irena

Pani_Irena

29.09.2011 15:25:39

Роздiляю радiсть, але прошу ще трошечки поборотись! Нам необхiдно створити ОСББ, щоб не стати в майбутньому заручниками ЖЕКiв. Приходьте на установчi збори!

I ще одне. Шершшш, Ви могли б взяти в суботу копiю вiдповiдi КМБ, де вони пишуть, що не будуть Вам повертати грошi? Або вiдскануйте i вiдправте менi, будь ласка! Це дуже важливо!

До зустрiчi в суботу!

Цитувати
<< 73 74 75 76 77 ... 128
Архів