Alexandr1
26.09.2011 18:47:26
Шановнi сусiди, прийти в суботу на зiбрання потрiбно максимально, якщо можливiсть буде заключити договiр з ЖЕК - я гадаю, на наступному тижнi потрiбно це зробити, незалежно який це ЖЕК, розберемося потiм, пiдходить вiн нам чи нi. Я власник 6 "проблемних", але навiть менi не байдуже - морози можуть знищити i внутрiшню штукатурку i труби (там вже запустили воду)i пiдведенi комунiкацiї, не кажу вже про ремонти, хто розпочав. Потiм проблем побiльшає значно...
Дiяти зараз потрiбно не на емоцiях, а максимально швидко i конструктивно. А воювати будемо паралельно.
Я так думаю...
Sasha_Dom3
26.09.2011 19:30:01
злидень: що таке баланс? це рiвновага, урiвноваження. тобто зведення дебету та кредиту до нулiв. коли йде рiзниця мiж числом сплачених послуг i числом наданих послуг, то рiзницю сплачує балансоутримувач. цю функцiю власне виконують жеки. iнша загроза, яка може очiкувати, - це переведення всiх активiв будинку (мереж) на баланс приватному жеку. ...
Згiдно Наказу Мiнiстерства фiнансiв України "Про затвердження Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку" баланс - це звiт про фiнансовий стан пiдприємства, який вiдображає на певну дату його активи, зобов`язання i власний капiтал. Тобто, взяття на баланс не є пiдставою набуття права власностi.
Не зазначається передача на баланс як пiдстава набуття права власностi i згiдно положення про порядок реєстрацiї прав власностi на нерухоме майно (Наказ Мiн`юсту вiд 7 лютого 2002 року №7/5), яким, зокрема, визначений перелiк правовстановлюючих документiв на пiдставi яких проводиться реєстрацiя прав власностi на об`єкти нерухомого майна.
БУДЬТЕ РОЗВАЖЛИВI У СВОЇХ ВЧИНКАХ. Пропоную зустрiтися з Вами й Вашими юристами.
злидень
27.09.2011 06:34:49
всiм доброго здоров`я. пропоную всiм бажаючим, якi хотiли заключити договори на електропостачання з ресом, але їм було вiдмовлено, принести всi пiдтверджуючi документи про це, а також оригiнали письмових звернення. ми зможемо передати це на розгляд антимонопольному комiтету
Sasha_Dom3, не треба людей вчити, вони самi здатнi у всьому самостiйно розiбратись без сторонньої допомоги. така утаємниченiсть викликає великi пiдозри. саме зобов`язання по фiнансовому стану для балансоутримувача i є звiтнiсть та виконання.
дякую за увагу!
злидень
27.09.2011 07:41:17
ще дещо хочу повiдомити. загальний вiддiл Бучанської ради, а також приватна бесiда з одним iз депутатiв мiської ради дали наступну iнформацiю: розгляд i заслуховування питання про вiдмiну рiшення про передачу нашого будинку у територiальну власнiсть громади м. Буча було зняте з порядку денного. тобто жодне рiшення з цього питання не ухвалювалося та не вступало в силу.
щойно спiлкувалася з досвiдченим юристом, фахiвцем у питаннях житлового-комунального господарства Тетяною Василiвною Монтян, вiдомою та публiчною людиною, активним блогером i громадським дiячем, журналiстом, учасником багатьох телевiзiйних проектiв топових телеканалiв, зокрема програм, якi присв`ячувалися соцiальнiй тематицi. вона повiдомила наступне: нiяких балансоутримувачiв у природi не iснує. ми є власниками свого будинку. iнша справа, що забудник затягує процес видачi правовстановлюючих документiв, за що має нести вiдповiдальнiсть. у таких випадках треба звертатися до прокуратури та суду. щодо ресу, то як монополiст вiн не має права вiдмовляти у наданнi послуг. у такому разi оформляється звернення до Антимонопольного комiтету i на цьому ставиться жирна крапка. у нас є всi права вимагати вiд забудовника включити всi необхiднi комунiкацiї, якi потрiбнi для нормального проживання. про всi приватнi ЖЕКи забуваємо!!!
Kpoxa_K
27.09.2011 15:54:13
Добрый вечер!
Прошу отозваться тех, кому будут в пятницу пломбировать счётчики холодной воды. Какие документы при себе нужно иметь? А то по телефону не внятно объяснили. Сказали нужна абон. книжка и какие-то тех. условия.. Вот что имеется ввиду под "тех. условиями"??
И ещё, отзовитесь те, кто заключали или пытались заключить договора на электроэнергию.. Куда обращаться? Адресс, приёмные дни и т. д.
И последний вопрос.. Кто знает или владеет информацией по поводу счётчиков на тепло. Выгодно ли их устанавливать? А то я слышала обратное мнение..
Буду благодарна всем за помощь! =)
warlock
27.09.2011 16:41:04
С такими тарифами на тепло как у бучанского Теплокомунсервиса - выгодно. Убеждать никого не буду, но у меня стоит сейчас, и в новой квартире буду ставить.
Шершшш
27.09.2011 19:12:08
Добрый вечер.
только сейчас попал на этот форум - много интересного прочитал). Решил и сам немного написать - есть 2 момента.
Первое, у меня квартира по паспорту БТИ оказалась меньше проектной почти на 0,7 квадрата. На мои письма в КГС о компенсации денег (более 5-ти тысяч) получил ответы - принято решение в КГС деньги не возвращать и не требовать от тех, у которых квадратных метров оказалось больше. Ответы КГС у меня, конечно, сохранились, т. ч. кто собирается поступать с КГС "недобросовестно" :-) обращайтесь - можем с КГС подискутировать о порядочности.
Второе, у меня на руках есть все правоустанавливающие документы на квартиру. Нет как у многих (возможно всех) ключей и попасть в квартиру спокойно не могу. В связи с этим, мною подана бумажка (красивая такая) в Киевскую городскую прокуратуру. Во всяком случае я другого пути не видел тогда. Скоро должен быть какой то ответ, сразу сообщу о результате.
До встречи в субботу.
Sasha_Dom3
28.09.2011 15:24:51
Доброго дня всiм! Шановнi, хочу повiдомити наступне.
1. БУДИНОК ПРИЙНЯТО НА БАЛАНС ПП "СТОЛИЧНI БУДИНКИ" ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ.
2. ДО ПОНЕДIЛКА ВЛАДНАЮТЬ ПИТАННЯ З РЕСом I МОЖНА БУДЕ ПIДПИСУВАТИ ДОГОВОРИ.
Таким чином, є всi передумови, щоб з понедiлка з`являтися у вiдповiднi iнстанцiї для укладання угод.
Sasha_Dom3
28.09.2011 15:48:47
Звернення представника iнiцiативної групи, який займається органiзацiйними питаннями щодо створення ОСББ.
Знаю, що планується вiзит у п`ятницю до мера Бучi з рядом вимог.
Шановнi сусiди, якщо ми хочемо створити ОСББ i самостiйно управляти нашим будинком, то не варто в п`ятницю йти до Федорука. Давайте зберемо кворум в суботу, створимо ОСББ i всi питання вирiшаться.
В нас один шлях i вiн полягає у самостiйному господарюваннi в нашому будинку. Ось бiля чого треба гуртуватися, а не черговий раз направлятися ходоками до вельможного пана - Федорука.
Чого Ви вiд нього чекаєте? Що вiн за нас створить ОСББ? Ха
А от вставляти палки в колеса при проходженнi процедури реєстрацiї - це вiн може.
Kpoxa_K
28.09.2011 17:03:36
Я не понимаю... Как может быть дом одновременно на балансе у частного ЖЭКа и ОСББ??
И какой адресс ЖЭКа, кто скажет?))