pravytsya
29.09.2011 21:57:06
Sasha_Dom3: Шановнi друзi! Пiдтримуючи Ева111, хочу зазначити наступне,
Пiдступнiсть панi...
Оскiльки вiдбувся наклеп, оминути мовчанням це я не можу. Я, Лисенко Iван, являюсь спiвзасновником Бучанської Громадської органiзацiї "Правиця" та будучи депутатом БМР у 2006-2010 роках очолював однойменну депутатську групу. Одразу зазначу, дiйсно тi, хто давно проживає в Бучi добре знають нас (Правицю), оскiльки ми є публiчними людьми з вiдкритою позицiєю i що головне, не боїмося вголос (а не на кухнi в ганчiрку або пiд псевдонiмом на форумi) вказувати будь-якiй владi, i Федоруку особисто, на недолiки в роботi. Тому, слово «опозицiонери» щодо нас можете смiливо писати без лапок. Також безглуздо нас звинувачувати в самопiарi, а твердження щодо «дестабiлiзацiї, щоб не допустити запуску будинку» взагалi вважаю нiсенiтницею. До цього часу нiхто з нас не втручався у вашi вiдносини з КМБ, БМР та мiж собою, а я лише намагався об’єктивно висвiтлювати подiї навколо будинку НШ14 на власному сайтi та в мiсцевiй газетi Громадянське суспiльство, оскiльки вважаю, що з корупцiєю необхiдно боротись тiльки вiдкрито i вголос, iнакше, сам стаєш корупцiонером. Тому, ваша позицiя та звинувачення на нашу адресу наштовхують мене на пiдозру, що з Федоруком ви вже про все домовились…
А щодо Наталiї (злидень), то такi люди i складають Громадянське суспiльство. Якби не її активна та вiдкрита позицiя як журналiста - невiдомо на якому етапi з оформленням документiв були б зараз всi iнвестори будинку №14. Якби ЗМI (за допомогою в т. ч. i Наталiї) не роздмухали скандал на всю країну - ви б до сих пiр слухали байки Голицi, Федорука & Co. Саме вона активно працювала зi ЗМI, в тому числi i з «Правицею» i в цьому для вас вбачаю лише позитив, оскiльки нi влада, нi КМБ в скандалi не зацiкавленi.
А її власна думка щодо приватного ЖЕКу, невже не має права на iснування? Також невiдомо, хто в кiнцевому випадку виявиться правим.
najf
30.09.2011 12:55:12
Я полностью поддерживаю Наталью и буду на 120% голосовать против частного Жека и агитировать соседей за такой протест. Кто-то нам втюхивает эту свою идею.
novosel
30.09.2011 19:18:17
Я понимаю что пани Наталье и ещё некоторым просто скучно жить на белом свете. Либо её собственные амбиции не дают ей покоя Разве вы не понимаете что у нас просто нету времени высказывать свои личные пожелания по поводу ЖЕКов и ОСББ. Через две недели начала отопительного сезона и я думаю что никому из инвесторов не понравится что дом зимой не будит отапливаться. Во первых пострадают те люди для которых жильё просто необходимо. Во вторых пострадают даже те кому оно не печёт. Весною вы получите прорванные батареи и разрушенные подъезды. Для тех кто не был на доме весной. Штукатурку по подъездам переделывали. И ещё не поняла что ещё пани Наталья хочет от Федорука какие ещё протесты она хочет ему высказать. я Лично вместе с инвесторами была у него уже раза четыре и он довольно понятно нам объяснил что наш дом на баланс Бучанского ЖЕКа брать не собирается. Может ей просто нравится сам процесс или она уже успела соскучится за Федоруком. Уважаемые будущие соседи давайте буде благоразумны пусть нас приме хоть какой то ЖЕК. Мы ведь ни кому не нужны.
Analitik
01.10.2011 15:18:07
Фото зi зiбрання 01.10.2011 року https://picasaweb.google.com/107789263076830106941/14
Kpoxa_K
01.10.2011 16:23:31
Квартира №16 хочет всех поблагодарить за сегодняшнее собрание. Особенно поблагодарить нашу инициативную группу, и всех кто их поддерживал, за плодотворную работу. Ведь благодаря им мы уже сможем вселяться в наши законные квартиры! Осталось дело за малым.. Быстренько заключить договора! А потом можно наслаждаться спокойной жизнью в собственном доме!
Ура, ура, ура!!
P.S. Очень хочется узнать колличество голосов на конец собрания)))
GOE
03.10.2011 08:21:54
Так який результат? summary, Будь ласка
GOE
04.10.2011 09:30:41
Схоже всi вже впали в зимову сплячку?
Бо я зателефонував до Теплокомунсервiса (04597-40-315) i менi сказали, що необхiдної для запуску опалення кiлькостi договарiв НЕМА!!! (АХНТУНГ!)
А також, що на цьому тижнi вони будуть вирiшувати, чи заключати договори без документiв на квартиру i копiї техпаспорта.
Alexandr1
04.10.2011 12:41:54
Не понимаю людей со свидетельствами на руках???
Чего ждем?
Готов хоть завтра заключить договор с ЖЕКом, но предстоит еще борьба за свидетельство...
Если тех документов, что выдал КГС, достаточно, заключу договор в четверг.
Может кто-то подскажет можно ли без свидетельства заключать?
warlock
04.10.2011 15:11:38
Ну с этим киевским ЖЭКом начальница сказала, что вроде как можно, только это будут временные договора. А конкретно с каждой коммунслужбой это по идее она, как начальник ЖЭКа, должна договариваться, чтоб с нами (безсвидетельскими) тоже заключали договора на каждую конкретную услугу (тепло, вода, электрика).
Alexandr1
04.10.2011 15:28:52
Дим, так ты будешь подьезжать заключать договор?
Я в четверг планирую...