qwe
11.11.2012 22:02:34
вот это новость.....
qwe
12.11.2012 05:47:11
LBulat: Уважаемая qwe!
Наблюдая за Вашим беспокойством по поводу чердака, мне давно хочется...
Уважаемый LBulat. Спасибо за теплые слова сочувствия в адрес жильцов 4-го этажа. По поводу крыши. Мы то хоть были, фотографировали и знаем о чем говорим. А вы?
И попрошу учесть, что это форум для всех, а не только для тех, кто считает, что только он один "правильный", умный, все знает что и как писать. Умных здесь нет - иначе не купили бы квартиру на Рыльского.
Поэтому - рты не затыкать и не рассказывать кому что писать и делать!
А на форуме кто что считает нужным, то и пишет!
LBulat
12.11.2012 14:15:02
Никто Вам рот не затыкал. Почему у Вас такая обидчивая реакция? Наоборот, я искренне хотел Вас поддержать и успокоить именно глядя на Ваши фотографии чердака. Я мог бы ничего по этому поводу и не писать, если б кто-то другой Вам что-то отвечал. А насчёт того, что форум для всех и каждый пишет, что хочет - полностью с Вами согласен.
Poltavka
12.11.2012 15:00:37
аудитор: Да, вы правы и крыша и всякие недоделки это ерунда по сравнению с тем, что есть решение...
Уважаемые жильци Рыльского! Будет Вам всем известно, что решение суда не только по дому Полтавской, 27. Так же и по Рыльского, 7-е, ж!!!
Манюнька
14.11.2012 09:17:04
Не подскажите от куда такая "Достоверная" информация о сносе домов.
Консультант
14.11.2012 16:22:15
Никаких решений о сносе домов, которые бы вступили в силу, нет.
Было решение по Полтавской, 27-В, полтора года назад, но оно не вступило в силу по причине его незаконности.
По улице Рыльского, 7, Е и Ж - нет никаких решений.
По поводу крыши - я знаю, что все погрешности устранены. Если есть замечания - дайте информацию о них застройщику.
Poltavka
14.11.2012 17:00:31
Манюнька: Не подскажите от куда такая "Достоверная" информация о сносе домов.
Реєстр Судових Рiшень. Якщо Ви знаєте номер справи по будинкам, то швиденько знайдете рiшення суду.
NINA
15.11.2012 05:54:41
Отримали вiдповiдi вiд комунальних пiдприємств мiста. Доки Сiнчук не здасть будинок в експлуатацiю нас не пiдключать.
По газу: у сервiтутi мiсьрада вiдмовила, бо будинок не здано в експлуатацiю.
По здачi будинку в експлуатацiю: в серпнi 2012 року був припис Сiнчуку з Iнспекцiї АБК у Київськiй областi про усунення недолiкiв, доки вiн його не виконає будинок не здадуть в експлуатацiю, а вiн його i не збирається виконувати, так як i попереднi приписи за 2010 рiк, за 2011 рiк, де було вказано привести документацiю в порядок для здачi будинку в експлуатацiю.
Зверталися з приводу свiтла: щоб свiтло не вимикалося постiйно потрiбно поставити трансформатор, про це в енергозбутi говорили Сiнчуку неодноразово, але вiн iгнорує. Копiї наших документiв, якi вiн зiбрав начеб то для пiдключення договорiв по свiтлу вiн в енергозбут не надавав станом на сьогодняшнiй день. Також сказали, що заключать договора коли будинок буде введено в експлуатацiю.
Вихiд один влаштувати акцiї протесту, як це роблять iншi ошуканi iнвестори. Залучити засоби масової iнформацiї i як забудовник Сiнчук на територiї всiєї України перестане iснувати.
Черемуха
18.11.2012 18:41:32
Скажите, а половину "Е" в БТИ регистрируют? Кто-то смог получить право собственности и прописаться?
NINA
19.11.2012 05:52:30
Половину Є в МБТI реєструють. Тiльки прописатися не можно, бо будинок не введено в експлуатацiю.
Ми живемо в будинках "привидах". Вони офiцiйно як житловi будинки не зареєстрованi, побудованi з порушеннями будiвельних норм тому вважаються самобудами. По закону люди в будинках, якi не введенi в експлуатацiю, не мають право жити. Виходить ми там живемо не законно.
Доки Сiнчук буде "жлобитися" економити на приведеннi документацiї в порядок, щоб здати будинки в експлуатацiю ми сидимо на "порховiй бочцi" в любий час можемо втратити все i залишитися на вулицi, тим бiльше в Вищому спецiалiзованому судi з розгляду цивiльних та кримiнальних справ знаходится касацiйна скарга прокурора м. Iрпiнь про знесення наших будинкiв.