Моня
26.11.2011 16:20:18
boikostar: Может все-таки Отдел продаж прольет свет на информацию про перемену адреса и, как...
Тут я! Им еще квартиры надо допродать. Кто ж правду расскажет.
jarofed
26.11.2011 16:35:34
Також були сьогоднi на ПО. Фотографували здебiльшого 7/3 - по ньому найбiльше вiдчутно просування через зовнiшнi роботи.
Фото не дуже якiснi, оскiльки фотографував на мобiльний.
investornew
26.11.2011 16:53:14
Rens: По последней информации, повторные просмотры оттягиваются не сильно - до устранения...
Лично для меня отложенный срок более месяца это много.
А учитывая что мой первичный осмотр был перенесен и повторный опять же перенесен то в сумме это два месяца.
Не в обиду Вам но считаю что уж слишком они затягивают.
ИГБ Работать надо а не сопли жевать.
jarofed
26.11.2011 17:52:19
На схiднiй стiнi будинку 7/2 люди на "вбудованих" мостиках (не знаю, як вони правильно називаються, але їх видно на фото) кидали цеглу в квартири. По звуку було чути, що цегла кидається безпосередньо на бетон. Цiкаво, який вiдсоток цегли залишається цiлим пiсля такої процедури...
На фото також видно люльки на стiнах будинку 7/3. Йшло активне фарбування. Взагалi, активнiсть на 7/2 i 7/3 дуже висока, що не може не радувати. Бiля 7/1 до речi, було чимало народу. Судячи по вигляду - будiвельники. Але що там вiдбувається всерединi ми, зрозумiла рiч, не мали змоги перевiрити...
P.S.: Дiстала затримка в 30 хвилин мiж додаванням повiдомлень на форумi. :(
Rens
26.11.2011 18:03:21
Да какие могут быть обиды, все затягивается реально сверх всяких ожиданий. И это уже факт, к сожалению...
Короче, как все. В этом аспекте интеграция ИГБ в Киеве, так сказать, успешно состоялась.
Rens
26.11.2011 18:06:51
jarofed, наскiльки знаю, премодерацiї на цьому форумi немає, повiдомлення додаються одразу. Це має бути якась проблема у вас в комп`ютерi. З iншого бравзера писати не пробували?
Rens
26.11.2011 18:32:52
К инвесторам дома 7/3.
Уважаемые Kati и Kuzja2007, если вы уже разобрались в работе инвесторского ящика и реестра вашего дома, и по-прежнему намерены ими заниматься, передаю его на ваше полное попечение, начиная с 1 декабря. Жду подтверждение.
Rens
26.11.2011 18:46:16
Maryana: я насколько знаю, мне знакомая врач говорила, что теперь вроде как обязаловка в каждом...
На эту тему.
Семейную амбулаторию открыли летом в одной из ближайших к ПО пятиэтажек по бульвару Перова. На первом этаже, вход отдельный.
jarofed
26.11.2011 19:02:09
А це просто красивий ракурс на 7/1 i 7/2. ПО в кольорах.
Rens, повiдомлення додаються зразу, але якщо спробувати додати два повiдомлення пiдряд, то з`являється застереження: "Ви додаєте свої повiдомлення занадто часто. Почекайте 30 хвилин". Це дуже незручно, коли потрiбно викласти фотографiї, оскiльки до одного повiдомлення можна прикрiпити тiльки одну фотографiю.
Можливо у рiзних користувачiв форуму рiзнi права. Або я чимось завинив перед адмiнiстрацiєю... :(
vikin
26.11.2011 19:29:56
як видно на останьому фото, на 7/3 почали красити лоджiї, тодi як на 7/1 для лоджiй зеленої фарби пожалiли. Але знов гонять там де фарбувати просто й швидко - по серединi фасаду. Потiм будуть дуже повiльно, тижнями лiквiдувати вузькi мiсця. Нiяких висновкiв не зроблено. Але чому можна дивуватися пiсля жбурляння цегли на бетон...
А звернули увагу: на 7/3 навiть пожежних решiток на 90% "засклених" балконах i лоджiях немає. Дiйсно: а навiщо?