Позняки-2, пр. Григоренко, 12 - стройплощадка 2, (Киевгорстрой)

Ksenya124

Ksenya124

15.01.2013 11:44:28

Саша, ближе к Днепру выход - это выход с начала поезда или с конца?
Буду в 18:30 по центру платформы метро на Черниговской. Захвати меня с платформы, когда выходить будешь, потому что у меня телефоны на грани разрядки, могу оказаться без связи.
Сделала также в качестве подготовки к встрече небольшой анализ по начислениям, получается, что в ноябре за МОП начислили полтора!!! объема теплопотребления квартиры (и это при том, что даже не везде в МОП батереи были), в масштабах дома это колоссальные цифры. Мы отапливаем воздух на улице????
Так что методика разбивки оплаты за отопление МОП с разницы квартирных, имеет право на жизнь, только при условии полной теплоизоляции.
Ну детали обсудим при встрече уже. Но я полагаю, что мы можем настаивать и на перерасчете по факту ноября-декабря, когда все двери были нараспашку.

Цитувати

sergiyAA

sergiyAA

15.01.2013 11:56:21

AlexLinch, bvp: Двоставковий тариф дiйсний лише для послуг на тепло i воду. вiн

затверджений КМДА. Якщо вам/балансоутримувачу тепло i воду постачає Київенерго,

iншого i не буде.

AlexLinch, я уточню, "до 20 числа" дiйсний при оплатi за попереднiй мiсяць всiєї!

платiжки до 19! числа включно. На сайтi КМДА є постанова. Я сам так раз облажався

i заплатив 20го)

Egoshua69 "Думаю, что достаточно письменно уведомить об этом ЖЕК каждому, кто не

согласен платить за воздух, и ЖЕК займётся этим вопросом". "что я рекомендую -

заактировать с его участием состояние "неутеплённости" МОПов! ".
Хаджинов це точно не пiдпише.
Ми складали акт замiру температури повiтря в МЗК на кожному поверсi, пiдписаний

представником ДП Дарниця-1, якщо треба, можу скинути копiю, яким встановили що

середня темп у МЗК складає 27 град. Цельсiя. Так от, навiть такий акт

ДП"Дарниця-1"(Хаджинов i Загiрняк в особистiй розмовi) визнавати вiдмовляються.

Ну то їхнi проблеми, для контр. органiв це очєнь даже докумєнт:)

вчора був у Загiрняка по опаленню нашого будинку, вiдносив заяву на перерахунок згiдно чинної Методики, що ми колективно пiдписали на зборах в недiлю(квартирний лiчильник частка квартири в МЗК). Вони ж нам рахували "по-справедлiвостi", тим, у кого менше 50% по лiчильнику(третина квартир)--по мiфiчному середньому показнику по лiчильниках. Перевитрати енергiї на МЗК вони визнавати вiдмовились, перерахунок по закону пообiцяли.

По вашому будинку Загiрняк сказав, що всi пружини були, i що їх покрали несвiдомi мешканцi будинку, i що Хаджинов знайшов у них 50 пружин, якi вже встановлюються. Потiм прийшов Хаджинов i сказав, що у вас на поверхах не вистачає лише по однiй пружинi на поверх, а всi iншi є, а встановлюватимуть вони їх у вiвторок, бо на вт будуть слюсарi.

А бухгалтерка сказала, що у вас на будинку КМБ встановив неправильнi лiчильники, i що вони нiчого не рахують, i питала, як на мою думку їм треба їх рахувати)

тепер ми копаємо далi)

До речi, вони не на Бутлерова 3, i туди тiльки машиною(начальник Житлосервiс-2 збиткової ДП Дарниця-1, вони менi навiть показували цифри їхньої збитковостi, iнакше не їздить)а на вул. Гродненська 36, а туди простiше з Чернiгiвської на 423iй маршрутцi(23,33 трамвай) до Iнституту електродинамiки i там по Павла Усенка пройтися пiшки(вздовж паркану дарницької ТЕЦ, промзона). Коли йти вiд Iнст Електродинамiки, шукайте вивiску ТОВ Клен.

Цитувати

Ksenya124

Ksenya124

15.01.2013 12:09:11

sergiyAA : "... середня темп у МЗК складає 27 град. Цельсiя. Так от, навiть такий акт ДП"Дарниця-1"(Хаджинов i Загiрняк в особистiй розмовi) визнавати вiдмовляються..."

Опечатка? или правда 27 0С??? О_о
по нормативам 16-ти достаточно в МОП

Цитувати

sergiyAA

sergiyAA

15.01.2013 12:14:41

Ksenya124 не опєчатка. Можу акт показати:) I так, по нормативу в МОП має бути 16. Просто у нас пруджини на дверях були i коридори опалюються з такою температурою.

А от на сходовiй клiтцi, куди нiхто не ходить, "хтось" тихенько зняв пружини на 24 поверсi, i все тепло як з висотної труби висмоктувало назовнi, там у мене термометр показував 10градусiв. Нажаль ту температуру в акт не занесли(треба було б ще там по 10 хв на кожному поверсi ту температуру замiряти.

Цитувати

Lusya

Lusya

15.01.2013 12:14:44

valery:
После 18-00 могу подвезти на Бутлерова, но от Лениградской площади (я работаю...

Как Вам позвонить ?

Цитувати

Iris_Boris

Iris_Boris

15.01.2013 12:30:52

Сергей: Всем привет. Забрал сегодня платежку, общался с ВЕ за новаторства ЖЕКа...
По платежке...

Добрый день. Сергей!

Живу тоже в 3-ке, и мне за декабрь пришла оплата за тепло 537 грн.. я была просто в шоке! Честно говоря, мне вообще непонятно как они насчитывают эту оплату!В прошлом месяце почти на 100 грн меньше было(((
Мало того, не понятно за что мы платим 239 грн за уборку дома, у нас даже дворника нет!

Цитувати

valery

valery

15.01.2013 12:36:19

Lusya:
Как Вам позвонить ?

Могу подвезти на Бутлерова от Ленинградской пл. 067 408-23-50

Цитувати

sergiyAA

sergiyAA

15.01.2013 12:40:18

valery:

valery, не на Бутлерова. Там вiд Бутлерова 3 ще їхати метрiв двiстi манiвцями. звiртесь з картою, бо не знайдете
http://mapia.ua/ua/kyiv/addresses/str-grodnenskaya-36

Цитувати

Lusya

Lusya

15.01.2013 12:54:20

САша, Жора, Вы можете узнать ещё раз точный адрес, чтоб мы не попали впросак ?

Цитувати

Lusya

Lusya

15.01.2013 12:55:43

valery:

Валера, спасибо, я буду ехать как-раз со стороны Ленинградской, я Вам позвоню.

Цитувати
<< 1332 1333 1334 1335 1336 ... 1461
Архів