Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

DIMA

DIMA

09.04.2014 12:08:20

буду краток, звонил
1551-ничего не обяснили;
ТОВ "Перший український експертний центр" Економiчний вiддiл (044) 220 05 91 - типа было обявление о повышении тарифов на (утримання будинку) по 3,68 это гонево.
НАДО ЧТОТО ДЕЛАТЬ, А ТО БУДЕТ ОПЯТЬ ПОВЫШЕНИЕ, У НАС НОВЫЙ ДОМ КАКИЕ ПОВЫШЕНИЕ, КАКОЕ УДЕРЖАНИЕ ДОМА-КУДА ДЕНЬГИ.

Цитувати

DIMA

DIMA

09.04.2014 12:14:26

svam: Посоветуйте хорошего плиточника положить плитку в санузле.
Заранее благодарю.

МНЕ КЛАЛ ПЛИТКУ, Я ОЧЕНЬ ДОВОЛЕН ПОЗВОНИТЕ ТЕЛ.0977047401 МАКСИМ

Цитувати

DIMA

DIMA

09.04.2014 12:29:00

Nika08: Предлагаю провести собрание по вопросу суммы за отопление в понедельник (выходной)...

Я МОГУ РАСПЕЧАТАТЬ. НО Я НЕ СМОГУ ПРЕЙТИ. 4495@UKR.NET

Цитувати

Ros

Ros

11.04.2014 09:26:56

Дзвонив на номер (044) 220 05 91, говорив з економiстом. Менi сказали, що повiдомили нас про пiдняття тарифiв ще у вереснi 2013 р., i що вони порахували, що за результатами 2013 р. вони заплатили бiльше, нiж тариф 2,41, тому i пiдняли до економiчно обгрунтованого. На питання, хто затверджував цей тариф i хто контролював процес його пiдрахунку i чому з мешканцями не проводилися збори, не давали iнформацiю куди цi кошти йдуть, менi вiдповiли, що є вiдповiднi структури, якi їх контролюють, хоча не назвали, якi конкретно. За пiдсумками розмови, я сказав, що буду платити по старому тарифу, оскiльки їхнi внутрiшнi пiдрахунки i нова цiна мене не влаштовує, зi мною i мешканцями будинку вона не узгоджена, i не вiдомо чи перевiрена вона контролюючими структурами i якими саме. На номер 1551 я не додзвонився.
Вважаю, що наш Жек в черговий раз починає наглiти i пiд загальний шумок пiдняття тарифiв на теплоносiї, хоче пiдняти i вигiдний саме для ЖЕку тариф на обслуговування прибудинкової територiї.
Насправдi i попереднiй тариф я вважаю завищеним, особливо враховуючи той факт, що ми даємо грошi готiвкою i на консьєржiв, i на те ж саме прибирання i облагородження прибудинкової територiї (по 50 грн.) i т.д. Навiть по попередньому тарифу - це мiльйони гривень з будинку, якi йдуть невiдомо куди, але Жеку, мабуть i цього замало.
Я також пропоную бойкотувати це рiшення, бо й так квартплата вже дуже скоро пiдвищиться з об`єктивних причин i тут нiкуди не дiнешся потрiбно буде платити, бо теплоносiї подорожчали, АЛЕ ЗБIЛЬШУВАТИ ТАРИФ ЗА ЯКЕСЬ ПЕРЕВАЖНО ВIРТУАЛЬНЕ "УТРИМАННЯ БУДИНКIВ ТА ПРИБУДИНКОВОЇ ТЕРИТОРIЇ" ЦЕ ВЖЕ ЗАНАДТО, БО ТАМ ЗАКЛАДЕНА НИЗКА ПОСЛУГ, ЯКI ФАКТИЧНО НЕ НАДАЮТЬСЯ. Це так звана "жекiвська мафiя", яка використовуючи своє монопольне становище на ринку просто диктує свої умови i нi з ким не рахується. Виходить, що як i ранiше так i зараз грошi вирiшують все. Потрiбно їх якось ставити на мiсце.

Цитувати

InVeStOr

InVeStOr

12.04.2014 20:07:46

Я тоже плачу по старому тарифу, в жеке сказал если будете писать долг то я в любом суде обосную свою позицию. Больше вопросов не задавали.

Цитувати

SPbau

SPbau

14.04.2014 07:42:56

Было бы неплохо посмотреть акт выполненных работ за месяц. Что они такого делают?! Вопрос к тем кто отказался платить по новым тарифам - как платить по старому тарифу если в платежке прописана сумма к оплате?

Цитувати

InVeStOr

InVeStOr

14.04.2014 18:03:18

Плачу на почте, в платежке исправляю и ниже пишу правильную сумму. Вы всегда платили то что они вам присылали??? Я всегда пересчитывал, особенно отопление. Пример. Опалення 510грв. когда у меня по счетчику всего 121грв. Ответ в жеке "ну ошиблись наверное". Нормально, на 400грв. ошибочка. И так у меня лично ПОСТОЯННО. Отопление обязательно пересчитывайте.

Цитувати

ВиталийАнна3секц

ВиталийАнна3секц

16.04.2014 18:55:20

вниманию InVeStOr :
14.04.14 / 21:03

Ваше предупреждение о завышенных ТОВ "ПУЕЦ" суммах за отопление и необходимости пересчитывать суммы к оплате (в квитанции) заставили задуматься.
Очевидно, стоит это делать всем жильцам и регулярно, учитывая "высокую репутацию" нашего ТОВ "ПУЕЦ".

Подскажите, какая формула для расчета за тепловую энергию используется, учитывая необходимость переводить показания теплосчетчика из Джоулей в Килокалории (или наоборот) и необходимость учитывать пропорциональное поквартирное распределение показаний общедомового теплосчетчика (на отопление мест общего пользования).

Заранее благодарю.

Цитувати

serb

serb

17.04.2014 14:51:20

Отримав вiдповiдь вiд КМДА (1551.gov.ua) на своє звернення щодо нових тарифiв ПУЕЦ.

У К Р А Ї Н А
ДАРНИЦЬКА РАЙОННА В МIСТI КИЄВI ДЕРЖАВНА АДМIНIСТРАЦIЯ
УПРАВЛIННЯ ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
02068, м. Київ, вул. Кошиця, 11, тел. 564-91-15

10.04.2014 № 329
Директору ТОВ « Перший український експертний центр»
Степанюк I. Л.
вул. М. Берлiнського, 15
м. Київ, 04060
КБУ «Контактний центр мiста Києва»
Стефановичу Є. А.
Шановний Iгоре Леонiдовичу!
Управлiнням житлово-комунального господарства Дарницької районної в мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї уважно розглянуто звернення С., мешканця квартири № житлового будинку №20 на вулицi Урлiвська, до КБУ «Контактний центр мiста Києва» стосовно перерахунку та нарахуванню плати за iншi види житлово-комунальних послуг.
Експлуатацiю житлового будинку № 20 на вулицi Урлiвська, здiйснює ТОВ «Перший український експертний центр». Вiдповiдно до ст. 24 Житлового кодексу УРСР житлово-екплуатацiйнi органiзацiї повиннi забезпечувати схороннiсть житлового фонду i належне його використання, високий рiвень обслуговування громадян.
Враховуючи вищезазначене управлiння житлово-комунального господарства Дарницької районної в мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї звертається до Вас з проханням розглянути зазначене у зверненнi питання та вжити вiдповiдних заходiв з його вирiшення.
Одночасно ставимо до вiдома заявника, що вiдповiдно до статтi 19 Закону України «Про житлово-комунальнi послуги», учасниками вiдносин у сферi житлово-комунальних послуг є: власник, споживач, виконавець, виробник. Вiдносини мiж учасниками договiрних вiдносин у сферi житлово-комунальних послуг здiйснюються виключно на договiрних засадах.
Статтею 20 цього Закону визначено, що споживач має право одержувати вчасно та вiдповiдної якостi житлово-комунальнi послуги згiдно iз законодавством та умовами договору на надання житлово-комунальних послуг.
Iстотними умови договору мiж виконавцем/виробником та споживачем на надання житлово-комунальних послуг вiдповiдно до статтi 26 зазначеного Закону в тому числi є: вичерпний перелiк житлово-комунальних послуг, ТАРИФИ та їх складовi на кожну з цих послуг, ЗАГАЛЬНА ВАРТIСТЬ послуг; порядок оплати за спожитi житлово-комунальнi послуги; порядок перерахункiв розмiру плати за житлово-комунальнi послуги в разi їх ненадання або надання не в повному обсязi, зниження їх якостi; права та обов’язки сторiн; вiдповiдальнiсть сторiн та штрафнi санкцiї за невиконання умов договору; порядок вирiшення спорiв.
Про виконану роботу iнформуйте заявника та УЖКГ Дарницької районної в мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї.
Додаток на 1 арк. на першу адресу.
З повагою
Начальник управлiння
В. Шумаков

А в наших договорах з ПУЕЦ хiба був тариф (цифра) на обслуговування прописаний? На скiльки пам"ятаю, колись був додаток 1 до договору щодо тарифiв, але вiн був пустим. Якщо ми такий тариф не прописували в договорi, тодi як можна по ньому платити?

Цитувати

serb

serb

17.04.2014 15:06:07

Також спiлкувався з економiстом ПУЕЦ (220 05 91).
Цiкаву iнфо вона менi дала.
Виявляється 3,68 це НЕ ТАРИФ, оскiльки за її словами вiн досi не затверджений КМДА, а порахований ПУЕЦ "економiчно обгрунтований РОЗМIР ПЛАТИ", який вони подали на затвердження. Ось так.
Буду платити по 2,41 грн. (як вона сказала, цей тариф був порахований ще ЕКОС. Значить Екосу його вистачало, а ПУЕЦ нi).

Цитувати
<< 605 606 607 608 609 ... 614
Архів