crazy_profesor
28.05.2013 17:32:35
4-й дом.
Соседи, кто уже платил за электричество, поделитесь секретами процедуры: какое из 3-х чисел на счетчике что значит, что делать с этой книжкой, которую выдают и куда вообще платить?)
Слышал что можно платить за свет онлайн. Кто в курсе?
zam
28.05.2013 18:43:50
Ребята, поделитесь контактами надежных мебельщиков.
NataLee
28.05.2013 18:52:26
to zam, (067)771-93-48 Алексей. Очень довольны его работой, делали кухню, гардероб и тумбу под ТВ. Мы из 3 дома.
zam
28.05.2013 18:54:13
Спасибо Вам.
AlexWx
28.05.2013 19:43:57
2-й дом.
На видеонаблюдение по 300 грн скинулись аж...6 (шесть) квартир.
Так будем до осени собирать деньги.
Соседи, прошу поторопиться со сбором средств.
Какой-то "умник" на объявлении возле лифта ручкой дописал 300х30=9000. А видеонаблюдение стоит примерно 8000. Так и хочется сказать - Молодец, умеешь считать.. никто не знает математики, кроме тебя. А 6х300 не пробовал умножать?
Еще написал 190х50=? Это видимо намекает на оплату консьержей..
Народ, это не детский сад. С чем то не согласны, - так соберите собрание - проявите инициативу - возьмите на себя все обязанности и дерзайте. Из кустов гавкать - не по-людски!
Shapka
28.05.2013 20:35:23
NataLee: to zam, (067)771-93-48 Алексей. Очень довольны его работой, делали кухню, гардероб...
можете повесить фото тумбы, например?
Мої знайомi роблять меблi http://r-tcompany.com.ua/
Сама не замовляла, але знаю, що люди дуже совiснi. Хоч сама шукаю когось iншого)) Раптом щсь не так буде - не хочу сваритись iз знайомими)
Shapka
28.05.2013 20:38:49
crazy_profesor: 4-й дом.
Соседи, кто уже платил за электричество, поделитесь секретами процедуры:...
Я книжку ще не отримала, не платила.
В електрикiв питала про лiчильники i цифри. У нас хорошi лiчильники - iз нимим можна платити по денному i нiчному тарифу (пишеться окрема заява в Киїенерго). Одна цифра - денний тариф, друга - нiчний, третя - сумарно. Правда, я не перевiряла, чи сходяться цi цифри. Але електрики менi пояснювали саме так.
Shapka
28.05.2013 20:51:28
Я говорила iз Чурiєм Олександром Васильовичем, який здiйснював технагляд за нашим будiвництвом вiд Житлоiнвеста-УКБ.
Каже, що за нами (4 буд) ставлять гарну загорожу для початку будiвництва. На сьогоднiшнiй день по документах планується будiвництво паркiнга.
Чому загорожа така гарна?)) Бо ми ж поряд уже живемо i нам (мешканцям) так приємнiше, анiж бетонний забор. Така турбота про естетику для мешканцiв вiд Житлоiнвеста. Парковки (що є готова зараз за нашим будинком) не буде - вона вiдiйде до нового будинку (того, який поки є паркiнгом)))
Сьогоднi менi телефонував сусiд iз бажанням вiдрегулювати вiкна вiд забудовника (щоб пiдрядники це зробили). Якщо у когось є таке ж саме бажання, напишу тут. В момент дзвiнка я була у ключницi Галини Володимирiвни. Вона сказала, що уже пiзно i пiдрядники по вiкнах не приходять. Але, на всяк випадок, ви можете прийти до неї (вiвторок, четвер до обiду) i записатись на регулювання вiкон - обов`язково залишайте свiй номер телефону. Якщо, раптом, пiдрядники з`являться...
Наче наша двiрничка-прибиральниця Галина переїжджає вiд нас в гуртожиток. Не знаю, чи залишиться вона двiрником на нашому будинку. Жалiється, що ми її тут загризаємо.
AlexWx, Ви можете менi в конверт скинути Ваш варiант iз вiдеоспостереженням? Буду дуже вдячна)
NataLee
29.05.2013 06:38:56
Если заинтересуют еще какие-то фото, могу скидывать в личку, чтобы не засорять эфир :)
crazy_profesor
29.05.2013 06:45:17
Shapka:
Я книжку ще не отримала, не платила.
В електрикiв питала про лiчильники...
Оксана, спасибо! у меня сумма первых двух цифр сходится. Вот только не пойму как обращаться с этой книжкой и как платить...
Забор возле стройки - это классно, но как там наши столбики?)