Alex_Cross
12.12.2013 17:52:07
Ой, думав це 23В гiлка. Я з нього - остання свiчка в рядку...
У КОГО Є КОЛЬОРОВИЙ ПРИНТЕР? Треба декiлька А4 - роздати консьєржам. Напишiть - сконтактуємось, усi в цьому зацiкавленi ;)
Shapka
12.12.2013 18:45:50
Alex_Cross, спiвчуваю Вам. Кольорового принтеру нема, на жаль(
Напишiть, будь ласка, що у Вас за дверi i замок.
Alex_Cross
12.12.2013 18:57:04
Дверi вiд забудовника, замок теж. Працювали дуууже грязно, наче в перший раз. Завтра роздрукую цi фото i передам консьєржам, хай дивляться кого пускають, мож ще раз навiдаються цi голубки.
Панчо
12.12.2013 21:44:59
Alex_Cross: Консьєрж наш взагалi неадекват - приїхав за 1.5 год - починаюсь розпитуватись чи...
Що за хлопець на фото?
Alex_Cross
12.12.2013 22:12:17
На фото - грабiжник що обчистив нашу квартиру - опис вище. З`ЯВИЛИСЬ ДЕТАЛI!!!
Їх бачили о 11.30 як вони спускались в лiфтi 23В будинку, тодi вийшли i йшли ПО ДОРОЗI на Урлiвську - у кого є вiдеореєстратори на авто прикаркованому бiля дороги чи доступ до вiдеоспостереження зовнiшнiх камер будинкiв 23,23а,23б - прошу допомогти!
Тобто ймовiрно вони потiм ще раз вернулись у квартиру о 12.17 коли їх i зафiксувала камера (вона в 1-iй кiмнатi лише).
Поширте будь-ласка iнформацiю i допоможiть знайти злочинцiв!
Також в 1-го могла бути червона середнього розмiру дорожня сумка через плече.
homo_sapiens
13.12.2013 08:41:56
Сходите на Евромайдан, может узнаете кого. Это не шутка.
Alex_Cross
13.12.2013 11:02:17
20 поверх - будинок м`яко кажучи в *опi - свої чи гастарбайтери чиїсь, чи їх дружки - так шо нiвєрю в гастральорiв. Ну мож по наводцi, правда х. з. хто i як мiг... вродi бiдновато живем...
Sancho
13.12.2013 11:35:47
homo_sapiens: Сходите на Евромайдан, может узнаете кого. Это не шутка.
Не на Евромайдан, а на "майдаун" возле ВР!
Няша
13.12.2013 11:51:30
Alex_Cross: Сьогоднi обнесли квартиру на 20-у поверсi - якщо хтось бачив пiдозрiлих типiв в районi...
Alex_Cross, а что за консьержка?
Куда они смотрят, почему все-таки пропускают всех в подряд, разве они не должны спрашивать кто, куда? На самом деле зачем мы им платим деньги, если они просто сидят и моют полы? Я в шоке... Надеюсь инициативная группа отреагирует и примет какие-то меры по работе с консьержками.
Alex_Cross, сочувствуем, хорошо хоть у Вас камера их засняла и надеюсь это очень поможет поймать этих гадов.
Shapka
13.12.2013 12:25:02
Няша, якi "меры по работе с консьержками" Ви можете запропонувати? Бо я просто не знаю(
Вчора поговорила iз черговою - що ще зробити?
До речi, мiлiцiя її не опитувала. Хоча дивно - чому?
Прошу конс`єржiв питати прiзвища мешканцiв (списки у них є), до кого йдуть гостi без ключа. Бо назвати просто номер квартири - це нiщо. Обiцяють питати, але от чи питають... Вони ведуть записи, хто iз постороннiх заходив, хто виносить чи заносить щось через чорний вхiд.
Чому чергова говорила, що не сидить постiйно на своєму мiсцi: вони вiдлучаються у туалет; миють пiдлогу у пiд`їздi (погода зараз така, що в будинок заноситься багато бруду, тому протирають пiдлогу частiше, анiж в суху пору), вiдкривають/закривають чорний вхiд. Тому iнколи вони вiдсутнi, але це короткi часовi промiжки.
Я пропонувала з самого початку найняти чоловiкiв конс`єржами. Мене не пiдтримали мешканцi. Можливо, 35-40-лiтнi чоловiки були б бiльш доречнi в таких ситуацiях, анiж жiночки.
Надiюсь, що ми пiдключимо домофон i камери вiдеоспостереження в пiд`їздi. Конс`єрж матиме можливiсть по домофону зв`язатись iз квартирою i уточнити, чекають вони гостей чи нi. Пiсля цього впустити незнайомця в будинок. Та й сам гiсть подзвонить у квартиру i йому вiдкриють, якщо йому радi. Камери фiксуватимуть усiх, хто проходитиме 1 поверхом.
Але й самим не треба провокувати злодiїв - треба ставити надiйнi дверi, як мiнiмум - хорошi замки. В будинку багато людей (192 квартири, ми не знаємо, чи поряднi власники квартир, квартиронаймачi, гостi), а скiльки з них ремонтується (тобто присутнi зовсiм постороннi люди), приходять кур`єри, пiдрядники по рiзних роботах i тд. Будь-хто мiг виявитись злочинцем, на жаль(
Окреме прохання: Сусiди, не зривайте оголошень iз дошки бiля лiфта на 1 поверсi. Я не можу i не хочу вiшати щодня новi, а то й по кiлька раз на день. Зривають iз м`ясом контакти ЖЕКа, звiт про витрати коштiв, оголошення про збiр грошей на замiну дверей i тд. Тiльки-но вчора о 20 год почепила оголошення про пiдключення домофону, сьогоднi о 12 його вже не було, залишились лише огризки паперу на дошцi. Ви ж дорослi люди! То прошу й поводитись як пристало дорослим людям!