Днепровский р-н, ул. С. Лазо ,4-6 (Житлоинвестбуд-УКБ)

Katerina-art

Katerina-art

29.06.2012 08:14:55

Интересно получается... Подписываем акты приёма квартиры, а получаем текущие трубы, обваленные потолки и что дальше?!

Цитувати

Saura

Saura

01.07.2012 10:45:58

zaza: дорогие соседи, убедительная просьба - подписывайте договора!!!
Помимо подписания...

Доброго дня всiм сусiдам. Пропоную думати про те, як нам згуртуватися, зустрiтися i вимагати швидшого введення в експлуатацiю другого будинку. Тiльки разом ми сила. Пора вже гримати кулаком по столу, iнакше вони вiдтягуватимуть термiни доти, поки не повторять долю першого будинку. Скажуть: "Ви самi виннi в тiм, що не заключили договори з жеком." Багато власникiв не знають про цю процедуру, мiж тим, як Житлоiнвестбуд має телефони усiх, та чомусь не повiдомляє. На будовi за останнiй тиждень не зроблено нiчого (маю на увазi фасад i територiю). Думаю також, що нас розводять, примушуючи вiдмовлятися вiд претензiй при складаннi договору про обслуговування. ЖЕК мав би приймати своє, а мешканцi своє. i складати акти прийому, в яких зазначенi недолiки та їх термiни усунення. Обладнання та якiсть будiвництва квартир - не справа ЖЕКу. Але найперше - закiнчення будiвництва.
На фото не облаштованi балкони правої сторони з двору. На задньому планi третiй будинок.

Цитувати

legenda_k

legenda_k

01.07.2012 16:44:34

Saura я с вами солидарна, некто за нас не будет думать. Пока мы не начнём действовать сами, будут тянуть со сдачей до последнего. Предлагаю назначить какой то день, место и время и собираться. Но для начала пусть все кто готов отпишутся на форуме. Я думаю что многих печёт вопрос вселения, или нет?Я готова на любой день и время.

Цитувати

Saura

Saura

01.07.2012 20:42:52

Дякую Вам legenda_k за вiдгук i пiдтримку. Нас уже двоє. Шановнi форумчани мешканцi другого будинку. Вiдгукуйтесь на форумi, вносьте пропозицiї стосовно зiбрання. Нам потрiбно бути впевненими, що всi, хто на форумi щоденно вiдслiдковують iнформацiю. Нам конче потрiбен зв`язок для оперативностi дiй. Я невдовзi викладу свiй e-mail для листування та обмiну контактною iнформацiєю. Пам`ятаймо, що спасiння утопаючих дiло рук... На фото стопка тротуарної плитки. Вона не вкладається вже два тижнi.

Цитувати

ТАНЮШКА

ТАНЮШКА

03.07.2012 15:33:59

ДОБРОГО ВРЕМЕНИ СУТОК!Я ВАША СОСЕДКА ПО ВТОРОМУ ДОМУ 14 ЭТАЖ. ЕСТЬ ИНФОРМАЦИЯ ИЗ КОМПЕТЕНТНЫХ ИСТОЧНИКОВ ЧТО ЗАСЕЛЕНИЕ БУДЕТ СКОРЕЕ ВСЕГО В СЕНТЯБРЕ. Я НЕ УТВЕРЖДАЮ ПРОСТО ДЕЛЮСЬ ИНФОРМАЦИЕЙ.

Цитувати

Katerina-art

Katerina-art

05.07.2012 12:35:30

А что можно реально сделать по поводу ускорения процесса сдачи дома?
ЖЕК не примет, пока не подпишут договора. Искать остальных владельцев квартир? Но где взять эту информацию? Все кто на форуме есть это малая часть. Строители быстрей отделку не сделают. Финансирование идёт - закупают материалы, от них это мало зависит.

Цитувати

ТАНЮШКА

ТАНЮШКА

05.07.2012 13:26:09

К сожалению с такой активностью ничего не сделаем. Я не пойму неужели жильцов не интересует как быстрее заселиться?На форуме тоже тишина такое впечатление что все остальные живут на другой планете где нет средств связи.

Цитувати

legenda_k

legenda_k

05.07.2012 16:06:44

Я сегодня била на нашем доме. Уже обшили все балконы с фасада 2 дома, внутри тоже всё до штукатуревают, красят, на пороге стоят ванные тем у кого квартира с отделкой. Встретила там и генерального директора Воробья Сергея Анатольевича он объяснил что по техническим вопросам дом не запускают. На третьем доме разобрали только кран и теперь там где он стоял проведут от второго канализацию и воду от бойлера. А также идут переговоры с Киевенерго о сдаче им дома. Там же была и директор нашего ЖЕка она ответила на вопрос по вселению, что даже не знает в каком месяце это будет. Примерно все говорят о сентябре, но точно никто не ответил. Воробей с завтрашнего дня в отпуске, а без него никто не чего не решит.

Цитувати

Saura

Saura

06.07.2012 11:18:42

Вiтаю всiх форумчан. Дякую Вам legenda_k за плiдну iнформацiю по другому будинку. Вважаю, що прискоритися можемо швидшим заключенням договорiв з КП"Житлосервiс" хоч 70% договорiв, якi вони вимагають нiби не законнi, але це їх рiшення i вони стоятимуть на ньому. Тому нам необхiдно шукати телефони мешканцiв нашого будинку. Найпростiше взяти цi телефони в Житлобудiнвестi, але вони не дадуть, бо не мають права. Краще просити їх, щоб вони всiм повiдомили про необхiднiсть заключення договорiв. Може в когось там знайомi чи друзi то попросiть про цей i поiнформуйте на форумi. Iнший шлях це органiзацiя зборiв i обрання будинкового комiтету. А в iдеалi, потрiбно i те i iнше. Анонсоване заселення у вереснi може i не вiдбутися, бо насувається опалювальний сезон, а реальне вселення потребуеє часу. Даю iнформацiю щодо складання договорiв. КП"Житлосервiс" Вiддiлення №3. Бульвар Верховної Ради 21в. (Там 4 16-ти поверхових будинки, стоять квадратом, а в центрi двоповерховий будинок Житлосервiсу). Прийом: Середа 15.00 - 19.00 П`ятниця 10.00 - 13.00 i 1-ша субота мiсяця 10.00 - 13.00 Договiр складається в бухгалтерiї особисто власником, або представником власника по генеральнiй довiреностi. При собi мати паспорт, iдентифiкацiйний код i документи, що пiдтверджують право на квартиру. Для iнвесторiв Свiдоцтво про право власссностi. (Якщо воно ще не вироблене пробуйте по Договору про вiдступлення права власностi, згiдно якого виготовляють техпаспорт i згадане Свiдоцтво.)

Цитувати

Tina7

Tina7

06.07.2012 15:12:03

А коли планується реальна здача 3-го будинку?

Цитувати
<< 71 72 73 74 75 ... 101
Архів