top1983
26.07.2013 09:31:52
TO Маричка : А какие этажи и в каких секциях вам предлагали?(хоть косвенно пытаюсь понять, сколько еще не продано)
Маричка
26.07.2013 09:46:28
Вище 14-го сказали, i все))) я ж кажу - така злобна тiтка.
Ледь вичавила з неї, якi потрiбнi документи при заключеннi договора.
Комунальне пiдприємство, що тут скажеш.
В Жемчужинi i особливо Родинному затишку набагато приязнiшi дiвчата))))
(я вже розумiю, чому)
max1111
26.07.2013 09:55:44
Насчёт документов очень подробно написано в прайсе.
При нотарiальному посвiдченнi договору купiвлi-продажу майнових прав на квартиру при собi необхiдно мати:
ОРИГIНАЛ паспорта громадянина України (перевiрити чи вклеєнi фотокартки в паспортi в 25 i 45 рокiв). Без вклеєних фотокарток паспорт є недiйсним.
ОРИГIНАЛ iдентифiкацiйного коду (копiя iдентифiкацiйного номеру не приймається).
ОРИГIНАЛИ документiв, що визначають сiмейний стан. (Свiдоцтво про укладення шлюбу, свiдоцтво про шлюб, рiшення суду про розiрвання шлюбу, свiдоцтво про смерть).
Нотарiальнi витрати складають:
1% державного мита вiд загальної суми вартостi майнових прав договору та 750 гривень нотарiальнi послуги.
УВАГА! Подача докуметiв в копiях без оригiналiв унеможливлює посвiдчення договору купiвлi-продажу майнових прав.
ПРИМIТКА: У разi перебування покупця в шлюбi необхiдна згода iншого з подружжя, пiдпис на якiй посвiдчується нотарiально. Другий з подружжя повинен особисто з`явитись та мати при собi оригiнали паспорту громадянина України та iдентифiкацiйного коду ОРИГIНАЛ (копiя не приймається). В разi неможливостi другого з подружжя з`явитись особисто для надання згоди на укладання договору купiвлi-продажу, покупець зобов`язаний пред`явити згоду, пiдпис на якiй посвiдчено iншим нотарiусом на нотарiальному бланку.
Маричка
26.07.2013 10:04:23
Дякую, я прайс не додивилась до другої сторiнки
"рiшення суду про розiрвання шлюбу"
А по телефону сказала - свiдоцтво про розлучення
Fill
26.07.2013 10:24:31
имеется ввиду или "Свiдоцтво про розлучення" или "рiшення суду". По закону это вещи, что имеют одинаковую юридическую силу.
Alino4ka
26.07.2013 10:25:00
Маричка: Вище 14-го сказали, i все))) я ж кажу - така злобна тiтка.
Ледь вичавила з неї,...
Странно... Когда мы выбирали квартиру в ОП нам выдали план и отметили все свободные квартиры интересующей нас планировки в 2х домах.
Маричка
26.07.2013 10:38:17
"нам видали план"
Я не ходила ще, тiльки телефонувала.
Справа в тому, що власником i мешканцем квартири буду не я, а мiй двоюрiдний брат, якому дуже важко знайти час посеред робочого тижня, бо працює вiн за мiстом, це треба брати вiдгул.
Тому я i хочу все вже вирiшити, щоб не ходити по десять разiв, а прийти i зразу заключити договiр.
Тьотка каже, що так не вийде. Що "спочатку прийдете, а потiм, коли ви остаточно визначитесь, заздалегiдь повiдомите, бо нам треба визвати нотарiуса"
Та нiчого, я думаю сама туди збiгаю, роздивлюсь все i забронюю, а потiм ми вже дружною толпою.
Швиденько все одно не вийде, бо в нього немає на руках свiдоцтва про розлучення (цi чоловiки!). Треба ще просити його бувшу жiнку, щоб надiслала.
Завтра спробуємо пролiзти на будiвництво)))
max1111
26.07.2013 10:57:20
Прийдёте в ОП.
Вам дадут план секции и покажут на каких этажах квартиры 37,63 ещё остались. Там же будут и их номера указаны.
http://realt.ua/Forum/F_ImgB/03/5043_505810.jpg
Обратите внимание, что 37,63 по две на этаже и одна из них (та, что рядом с трёхкомнатной) немного выступает из здания с одной стороны, а вторая полностью скрыта в здании.
Мы сначала выбрали первую, но перед подписанием договора поменяли на вторую (до подписания договора это возможно без комиссии).
Ещё различия между ними: одна находится вместе с трёшкой (как я уже говорил), вторая - с двумя однушками. С кем лучше соседствовать - решать вам. В самом худшем случае ,в трёшке могут организовать хостел или её получит какая-то проблемная семья (трёшек в продаже в третьем доме не было; скорее всего, их будут выдавать очередникам).
Расположение помещений в этих двух вариантах зеркальное. Какое лучше - это уже на любителя.
Ещё первая санузлом выходит на лестничную клетку, а вторая - на выход с лестничной клетки на этаж (для нас это тоже был маленький, но плюсик в пользу второй).
Заявление на квартиру, по идее, надо писать Вашему брату.
По-моему, только паспорт надо, чтобы это сделать.
В течении трёх рабочих дней после этого надо прийти со всеми документами и подписать договор (до этого момента квартиру можно бесплатно поменять. Если в заявлении указана другая квартира - это ничего страшного).
После заключения договора в течении трёх рабочих дней надо оплатить первый взнос.
Через кассу - с комиссией. Вроде, 0,4%.
Через интернет-банкинги некоторых банков - без комиссии.
Маричка
26.07.2013 11:03:26
Дуже дякую за iнформацiю, max1111!
Alino4ka
26.07.2013 11:23:01
Мы вообще заявление не писали, подъехали, все узнали, взяли план с свободными квартирами. Дома выбрали и по звонку забронировали (сказали дом и № квартиры), договорились на какой день и время оформление. Да, чтоб не ехать на их электронный адрес выслали данные на кого оформляется квартира.