wipe
25.04.2014 10:42:07
Кто-то уже подал документы на собственность?Почему нет инфы?Неужели в 2-х огромных домах никто не подал или шифруются?Это же не секретно. Ау!!!!!!!Поделитесь.
VV45
25.04.2014 11:17:00
Добрый день!
Сегодня подал документы на регистрацию собственности по адресу: Деснянский район, пр. Маяковского 29.
Особенности:
Нужно занимать очередь с 6ти утра, к началу приема (9:00) было зарегистрировано 18 человек, 1 человек проходит за 30 мин, подал все документы которые мне предоставил ЖИ + две квитанции, заявление (образец выдают на месте), копии паспорта, кода и всех документов.
Забирают договор купли-продажи и заверенную копию, а также техпаспорт и его копию.
Забирать готовый сертификат и техпаспорт через 5 рабочих дней, по адресу: Бажана 7е.
Eserkir
25.04.2014 11:32:15
А разве копии заверять надо? На инфо-стенде было написано что достаточно руками прописать на каждой копии "згiдно оригiналу"...
Договор я так понимаю они у себя оставляют, а на руки выдают сертификат и тех паспорт потом..
Eserkir
25.04.2014 11:36:04
если кто не в курсе, статус своего заявления можно проверить тут -
http://rrp.informjust.ua/
VV45
25.04.2014 11:38:42
Копия основного договора у нас и так заверена. Остальные копии заверять не нужно.
nata_74
25.04.2014 12:03:59
Baks: Двор без машин - это вы круто придумали... Маразм крепчал... Скоро дойдет до того,...
Утримання прибудинковой территории - это уборка, поддержание в удовлетворительном состоянии (побелить-покрасить), а не гарантированное место для парковки авто.
Baks
25.04.2014 12:12:45
Nata74, так а за что же тогда деньги платить? т. е. я плачу деньги и что получаю взамен?
nata_74
25.04.2014 12:15:21
Утримання будинкiв i прибудинкових територiй — господарська дiяльнiсть, спрямована на задоволення потреби фiзичної чи юридичної особи щодо забезпечення експлуатацiї та/або ремонту жилих та нежилих примiщень, будинкiв i споруд, комплексiв будинкiв i споруд, а також утримання прилеглої до них (прибудинкової) територiї вiдповiдно до вимог нормативiв, норм, стандартiв, порядкiв i правил згiдно iз законодавством.
Типовий перелiк послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй
1. Прибирання прибудинкової територiї
2. Прибирання сходових клiток
3. Вивезення побутових вiдходiв (збирання, зберiгання, перевезення, перероблення, утилiзацiя, знешкодження та захоронення)
4. Прибирання пiдвалу, технiчних поверхiв та покрiвлi
5. Технiчне обслуговування лiфтiв
6. Обслуговування систем диспетчеризацiї
7. Технiчне обслуговування внутрiшньобудинкових систем:
гарячого водопостачання
холодного водопостачання
водовiдведення
теплопостачання
зливової каналiзацiї
8. Дератизацiя
9. Дезiнсекцiя
10. Обслуговування димовентиляцiйних каналiв
11. Технiчне обслуговування та поточний ремонт систем протипожежної автоматики та димовидалення, а також iнших внутрiшньобудинкових iнженерних систем у разi їх наявностi
12. Поточний ремонт конструктивних елементiв, внутрiшньобудинкових систем гарячого i холодного водопостачання, водовiдведення, теплопостачання та зливової каналiзацiї i технiчних пристроїв будинкiв та елементiв зовнiшнього упорядження, що розмiщенi на закрiпленiй в установленому порядку прибудинковiй територiї (в тому числi спортивних, дитячих та iнших майданчикiв)
13. Поливання дворiв, клумб i газонiв
14. Прибирання i вивезення снiгу, посипання частини прибудинкової територiї, призначеної для проходу та проїзду, протиожеледними сумiшами
15. Експлуатацiя номерних знакiв на будинках
16. Освiтлення мiсць загального користування i пiдвалiв та пiдкачування води
17. Енергопостачання лiфтiв
18. Перiодична повiрка, обслуговування i ремонт квартирних засобiв облiку води та теплової енергiї, у тому числi їх демонтаж, транспортування та монтаж пiсля повiрки.
Baks
25.04.2014 12:19:03
Это все понятно. Вопрос был, почему за то чтоб поставить машину под домом нужно платить деньги? И что(какой сервис) мне будет предоставляться за эти деньги? И куда потмо пойдут эти деньги?
nata_74
25.04.2014 12:33:28
а кто с Вас деньги за стоянку под окнами берет?)) тут насколько я поняла предлагают пользоваться специализированными стоянками, т. к. все равно всем возле дома места не хватит.
а плата за "утримання территории" не говорит о том, что вам место для этого самого авто должны предоставить.
кстати, я сегодня была на стройке. ее (территорию т. е.) уже вполне облагородили. поставили мусорные баки и установили беседки с лавочками (со стороны подъездов). красиво :) народ уже сидит... покуривает...)) и наверное бычки бросать будет))