Коммунист
09.04.2014 19:00:01
С таким успехом он переоф. участок под "комерч. Деятельность и сдаст в аренду -где и будет супер маркет или торговый центр))) и квартира за несколько лет у него в руках)) частник знает сколько его земля нынче стоит.. А даром отдавать потому что мы так хочем -смешно))) ничего мы не сделаем)) читай и радуйся Частник ты наш!!! Но жить там глупо!!!
Alexd
09.04.2014 19:03:27
туся: добрый вечер, соседи! мне сегодня позвонила Вита Виталиевна и сказала такую новость...
Бред какойто
Serjinio
09.04.2014 19:04:54
Добрий вечiр шановнi форумчани та майбутнi сусiди. Читаю iз великим задоволенням всi Вашi обговорення. Дуже багато чого цiкавого взяв для себе. Але, прошу вiдiзватися тих, хто взяв кредит пiд 16% рiчних (13 i 3% iпотека). У мене проблема: в укргазбанку, де обслуговуюся сказали, що для нотарiуса необхiдно форма 3, але без прописки малолiтнiх. Зрозумiло для чого їм все це потрiбно, але в нас колiзiя. Коли сьогоднi пiшов в ЖЕЗ, де проживаю зараз, щоб виписатися, сказали, що без дитини не маю права виписуватися або щоб хтось iз батькiв залишався. Питання iншого характеру, що скаже ЖЕК за нашою А. Ахматової адресою, без прописки iнших членiв родини. Я в панiцi. Дайте пораду, хто вже iз цим зiткнувся. Скажiть як правильно це зробити. Буду вдячний за будь-яку iнформацiю.
туся
09.04.2014 19:22:44
Чувствую попаду в такую же халепу! укргаз не хочет малолетних, а фонд требует прописку ребенка, поскольку метраж квартиры исчислялся на троих, в том числе и на ребенка! хотя мои укргазовцы изначально знали об этом!
Serjinio
09.04.2014 19:29:58
Вiдповiдно до договору часткової компенсацiї % п.3.2.3. пiсля завершення будiвництва житла та оформлення права власностi Позичальника та житло, зареєструватися разом з членами своєї родини.... Фонд може просто вiдмовитися в компенсацiї вiдповiдних вiдсоткiв, їм би тiльки знайти зачiпку. Навiть не знаю з ким порадитися.
ukrserg
09.04.2014 19:36:05
Ви розумiєте чому банк вимагає не приписувати дитину?
Serjinio
09.04.2014 19:41:54
Проблему з пропискою малолiтнiх дiтей необхiдно пiднiмати тому, що 01.05 незагорами. Можливо на черговому зiбранi? Я б i сам його порушив, але в мене не виходить пiдїхати на зiбрання. Тому якщо це можливо, задавайте запитання представникам, авось в них будуть вiдповiдi.
Serjinio
09.04.2014 19:55:44
ukrserg: Ви розумiєте чому банк вимагає не приписувати дитину?
Якщо в квартирi буде прописана малолiтня дитина, у разi виникнення будь-яких обставин, банк не зможе вiдiбрати, навiть маючи оригiнали наших правовстановлюючих документiв, квартиру, бо в ходi судових розглядiв з таких питань, саме дiти мають найбiльше прав, i це пiдтверджують всi органiзацiї, якi займаються дотриманням прав дiтей. Я жодного разу не чув про те, що банковi установи, пiд час судових рiшень, де були задiянi малол. дiти, їх вигравали. Тому зараз вони страхуються, щоб до суду такi питання не доходили. Але ж вони не знають, що ми при цьому, на сьогоднi маємо проблеми i з випискою, i пропискою i т п.
туся
09.04.2014 20:03:34
ukrserg: Ви розумiєте чому банк вимагає не приписувати дитину?
конечно понимаем! но что делать с фондом? один год конечно можно подхамутать.... а дальше как?!
Serjinio
09.04.2014 20:09:19
Завтра поспiлкуюся, а бiльше того, пораджуся iз знайомими юристами з цього питання. У нас наскiльки все нестабiльно, що потрiбно бути готовим до всього. Буду писати Вам про результати бесiди. Всiм надобранiч.