NIKA
22.08.2011 14:19:26
я инвестор ещё с 2005 года-мой номер-0669526364 вера-звоните если будете собираться.
ГеррСережка
24.08.2011 14:41:21
С днем Независимости всех. Я разослал предложение осветить нашу проблему еще на пару тв-каналов. Думаю, что большинство инвесторов, как и я, по-тихоньку вернулись с отпусков. Предлагаю встретиться через 2 недели, в среду 07.09. После работы в 19:00 у входа в ЖИ на Золотых воротах (чтобы всем было удобно). На повестке дня стоит организация публичной акции протеста. Такое мероприятие намного проще в организации и фин. затратах, чем судебная волокита, и эффективнее, чем жалобы в КМДА, КМ, ЖИ и т. д. Да и никакие суды ЖИ по иску пострадавшего строить не заставят.
Согласно Pavluk:
08.08.11 / 20:23, для проведения акции протеста необходимо:
подать в КМДА Уведомление как минимум за 5-7 дней. В данном Уведомлении должны быть оговорены все детали акции:
- цель акции;
- вид и характер акции;
- адрес проведения ;
- дата проведения:
- время проведения:
- количество человек, которые будут принимать участие;
- какие подсобные предметы будут использоваться в акции (плакаты, музыка, сирены, песни и т. д.)
Я могу подготовить первоначальный эскиз уведомления в КМДА. Предлагаю подумать к встрече о пунктах выше. В часности, каким должен быть перфоманс акции. В качестве подсобных предметов, например, могут выступать плакаты: "Житлоинвест = ЭЛИТА?", "Где наши деньги?", и другие. Какие?
Откликайтесь, кто будет на встрече. Лично у меня есть десяток тел. номеров инвесторов, у некоторых из них есть свои списки. Буду звонить, если не увижу их реакции здесь. Хорошо, если так поступят и другие форумчане, у кого есть тел. контакты других вкладчиков.
Jeka
25.08.2011 11:27:38
Я 7-го буду
Selly
25.08.2011 12:26:33
буду 7-го 0662673540
Breit
26.08.2011 06:39:16
Тоже буду
ГеррСережка
26.08.2011 19:47:36
Ниже предлагаю первоначальный эскиз уведомления в КМДА, чтобы не решать все сразу на месте. Ко встрече попытаюсь учесть все замечания. Разумеется, я принесу копии для участников встречи.
До Київської мiської державної адмiнiстрацiї
Групи iнвесторiв Фiнансової компанiї «Житло-iнвест»
Заява на дозвiл проведення публiчної акцiї протесту
Шановна державна адмiнiстрацiя мiста Києва,
у вiдповiдностi до статтi 39 Конституцiї України про свободу мирних зiбрань, просимо надати дозвiл на проведення публiчної акцiї протесту проти свавiлля Фiнансової компанiї «Житло-iнвест» (надалi ЖI). Йдеться про вже кiлька рокiв фактично заморожене будiвництво житлового комплексу по вул. Ленiна, 47 – 59, жилмасив Бортничi у м. Києвi. Порушення строкiв здачi комплексу по договорах з iнвесторами складає до чотирьох рокiв i бiльше.
Мета акцiї протесту:
Змусити ЖI виконувати свої обов’язки згiдно умов укладених з iнвесторами договорiв, i поновити реальне будiвництво комплексу по вул. Ленiна, 47 – 59, жилмасив Бортничi у м. Києвi, завершивши його до кiнця 4-го кварталу 2011-го року.
Вид i характер акцiї протесту, кiлькiсть осiб, задiяних у акцiї:
Збiр iнвесторiв групою у розмiрi 20- 30 учасникiв з плакатами бiля входу до управлiння ЖI, що знаходиться за адресою вул. Володимирська, 42. Запрошення представникiв ЗМI.
Дата та час проведения акцiї протесту:
28.09.2011 з 10:00 до 19:00.
Пiдручнi засоби, задiянi в акцiї протесту:
Плакати з гаслами: «Житло-iнвест = Елiта-центр?!», «Де нашi грошi?!», «8-й перенос строку здачi без змiн – чого чекати?»,..
Вважаємо, що всi iншi можливi заходи, здатнi змусити ЖI припинити довготривале нехтування iнтересами iнвесторiв, виконувати свої обов’язки згiдно з умовами укладених договорiв, i поновити реальне будiвництво комплексу, є вичерпаними. Вважаємо, що без рiшучих дiй з нашої сторони, i їхньої пiдтримки з боку мiської влади, ЖI i надалi не вбачатиме мотивацiї використовувати довiренi iнвесторами грошi за цiльовим призначенням, а не у власних iнтересах. Гарантуємо мирний характер акцiї протесту.
З повагою,
ФIП та пiдписи iнвесторiв
sergei-2004
27.08.2011 08:41:17
я буду 7 - го числа
Mir47
02.09.2011 17:45:07
Я буду 7-го в 19ч.
gorik
03.09.2011 19:16:59
а кто то договор инвестирования читал? каким образом инвесторы могут влиять на ход стройки на основании договора?
Я был на митинге по поводу Элита центра и Недостроенных домов Агробудпереробки!
Позиции власти тогда была такая:
- мы не защищаем инвесторов, потому как задержка сроков сдачи дома относиться к экономическим рискам инвестирования, Вы(инвесторы) вложили деньги в инвестпроэкт(стройку дома) и мы вам ничем помочь не можем, обращайтесь в суд!
Мы только можем попробывать помочь людям которым реально негде жить! а если у вас есть другое жильё или деньги на сьёмнуу квартиру, то Власть вам помогать не будет, вы бизнесмены, рискнули и у вас не чего не получилось, так теперь сами справляйтесь!
Pavluk
04.09.2011 14:40:22
Але у нас iнша ситуацiя.
Замовником соцiального житлового будинку по вул. Ленiна 47-59, мiкрорайон Бортничi м. Києва виступає Дарницька районна в м. Києвi Державна адмiнiстрацiя з 2005р.
Державою було видано ордери на квартири (соц. житло), яких поки що не iснує.
Крiм того, фiнансова компанiя «Житло-Iнвест», яка є комунальним комерцiйним унiтарним пiдприємство засноване на власностi територiальної громади мiста Києва та вiдноситься до сфери управлiння Головного управлiння житлового забезпечення виконавчого органу Київради (КМДА), вiдповiдає за будiвництво i несе всi зобов’язання.
А що до термiнiв, то здача житлового будинку по вул. Ленiна 47-59, мiкрорайон Бортничi м. Києва, була запланована на 1 кв.2008року, ще до кризи.