Троещина-10, ул. Цветаевой, 3 (Киевгорстрой)

Magistr

Magistr

11.02.2011 11:25:17

Щодо перерахунку... Я пiдписав договiр з ЖУ "Лiвобережне" на три мiсяцi пiзнiше того, як пiдписав акт прийому-передачi з Київмiськбудом. Коли прийшла перша квитанцiя, в нiй також був невеличкий борг. Вони пiдрахувують все з моменту пiдписання акту з якимись особливими коефiцiєнтами. Тож боротися можна за перерахунок, але я вважає що це марнування часу.

Цитувати

frm

frm

11.02.2011 13:17:29

в бухгалтерiї готовi зробити перерахунок - треба, щоб майстер занiс договiр з ЖЕКом, який є пiдставою для визначення дати вселення.
розрахунок комуналки робиться з дати пiписання акту та враховуючи дату заселення, тобто пiдписання договору з ЖЕКом.
майстер свiтить в бухгалтерiї тiльки акт (рання дата), а договiр "забуває" показати - навiщо свiтити пiзню дату - щоб нарахувати менше?!

залишилось знайти майстра - нехай таки покаже договiр у бухгалтерiї, або ж сам заїду на П. Запорожця.

ось тiльки чому не можна одразу нормально зробити - розрахунок на те, що людина сплатить не дивлячись...

Цитувати

ЗлобныйФеликс

ЗлобныйФеликс

11.02.2011 19:10:45

У кого были вопросы сообщать ли в КМБ и ЖЕК о штробах в монолитных колоннах и вентиляционных шахтах?
Вы решили для себя вопрос как жить с соседями, которые своими действиями срут на вас прямом и переносном смысле. Вы были сегодня в доме в первой секции? Как вам запах гов..а? Не думающие ни чем строители забили цементным раствором канализацию и она не выдержав, прорвала и заполнила подвал экскрементами. Аварийная служба прорыв устранила, но гов..о навсегда осталось в подвале нашего нового дома. Поздравляю вас и себя с обновкой, обмыли блин.

Цитувати

frm

frm

14.02.2011 08:16:51

у вихiднi, як то кажуть, "був час, було натхнення" - подумав та прийшов до висновкiв:

1. платити буду за свою квартиру, метраж якої 96,86кв. м.(заг.), з яких балкон 9,04кв. м (4,32+4,72) та 87,82кв. м опалювальна площа.
за фантазiї ЖЕКу платити не збираюся. логiчнiше коефiцiент 0,5 використовувати для ванної та туалету - там холоднiше нiж в цiлому по квартирi.

2. нехай спочатку зроблять переахунок за сiчень з 18.01. (дата заселення). а вказаний в квiтанцiї перерахунок у 25грн. стосується того часу, коли батареї були холоднi.

якщо ж не вгамують свої апетити - то платити буду згiдно з пунктом 2.2.4. Договору з ЖЕКом "Нарахування на [утримання будинку i прибудинкової територiї, комунальнi та iншi послуги] проводяться з моменту набуття права власностi на житло...", тобто як тiльки отримаю у березнi-квiтнi свiдоцтво на право власностi. За воду та електроенергiю звичайно платити буду.

i останнє. як i кожний з мешканцiв нашого будинку, я заплатив шалену суму грошей за власну квартиру. мої теперешнi найманi працiвники з ЖЕКу не є власником анi будинку, анi моєї квартири. але поводяться занадто зухвало нiбито це їхня квартира та їхнiй будинок. це нагадує управдомiвцiв з "Дiамантової руки" - а не захотят купить, отключим газ!
шановнi найманi працiвники комунiзм закiнчився, квартири купують, не отримують на шару. проявляйте фантазiю для отримання, як на мою думку, зайвих грошей.
у цьому планi шахраї менi подобаються бiльше за грабiжникiв - у шахраїв вистачає розуму тебе красиво обманути. ЖЕК мав би бути не Шурою Балагановим, а Остапом Бендером.

p.s. iнфо для майбутнього нашого ОСББ - сантехнiк Юра досить адекватний, електрик по третьому пiдїзду - не фонтан мягко кажучи або ацтой, а майстер - менi буде зрозумiло за результатами вiрного оформлення квiтанцiї.

Цитувати

Sosed80

Sosed80

14.02.2011 10:00:32

Я так понимаю, что кроме того, что нас заставляют доплатить, так наверное еще нужно будет платить налог на недвижимость, так как площадь будет больше 120 м2. Я никаких допсоглашений подписывать не буду... Обязательства по договору сторонами выполнены... Такого договора больше нет!

Цитувати

ЗлобныйФеликс

ЗлобныйФеликс

14.02.2011 12:56:56

Соседи из 1-ой секции, 3-х комнатных квартир, поделитесь плз техническим решением, куда вы ставите бойлер и стиралку. Не могу решить куда впихнуть невпихуемое, помогите.
Спасибо

Цитувати

LeaNDr

LeaNDr

14.02.2011 15:40:31

Доброго дня, форумчани!
є декiлька питань/пропозицiй/зауважень:
1) Вартiсть опалення за сiчень! я вiд цифри в квитанцiї трошки прозрiв. Дзвоню в ЖЕК (бухгалтеру) i там менi пояснюють, що сума така велика, тому що ми платитемо лише в опалювальний сезон, а весна-лiто не оплачується. Також менi повiдомили, що сплачуємо ми по показникам теплолiчильника, який встановлено в нашому будинку, i його показники пропорцiйно дiляться на всi квартири будинку. Тепер питання:
-ще денебудь в києвi платять не рiвними порцiями протягом року, а от-так, все за один раз? Судячи з того, що за сiчень менi платити 468 грн, то за лютий, який реально набагато холоднiший - буде всi 550-600грн (i це тiльки опалення).
-хто крутить великий "кран" опалення на нашому будинку, i з ким домовлятись про те, щоб в теплiшi перiоди опалення на наш будинок трошки прикручували? враховуючи, що температура в сiчнi була в дiапазонi +3 -6, опалення можна було суттєво прикрутити, аби ми не переплачували i не задихались вiд спеки. Я в себе так зробив, в 2х кiмнатах батареї повнiстю перекрив вже днiв 10 тому, при цьому температура в примiщеннi не нижче 20 градусiв (i це зi щоденним провiтрюванням). Але це позитивно позначилось тiльки на моєму комфортi, але нiяк не зменшило рахунок на опалення. А в нашому будинку повно незаселених квартир, в яких батареї полюбому на максимумi стоять, а ми всi з вами за це платимо. Виходить КиївЕнерго парить нам своє тепло, не питаючи скiльки нам його треба, ну i ЖЕК задоволений - мiсячнi обороти бабла на рахунку величезнi, а що вони там з цим баблом роблять можна тiльки здогадуватись.
2) не зрозумiв хто платить, а хто нi за утримання будинку i територiй? якi тарифи повиннi бути? в мене в квитанцiї значиться тариф 2.12 але сума виведена 205грн, це при тому, що в мене 96 квадратiв ! або в когось калькулятор зломаний, або я рахувати розучився...
3) сусiдам з 3го пiдїзду пропоную потроху обробляти консєржку щодо вiдкриття виходу з пiдїзду в сторону Бiлли. думаю у кого дiти калясочного вiку розумiють навiщо це, та i всiм iншим мабуть зручнiше заходити в пiдїзд по короткому шляху а не обходити. Я пару разiв говорив про це консєржкам, так той вихiд був вiдкритий пару днiв (ппацював тiльки магнiтний замок), але потiм його чомусь зному закрили. Мабуть мого одного голосу не достатньо. + не хочеться, щоб ЖЕК пiд шумок здав той хол в оренду пiд якийсь магаз/кабак, а вiн на це абсолютно здатний.
4) читав десь на 40х сторiнках форуму про iдею тимчасово виключити з перелiку по утриманню прибуд. територiй позицiї по утриманню водовiдведення i обслугов. лiфтiв чи щось таке. Аргументували це тим, що у нас новий будинок i ремонтувати нiчого не потрiбно. Хочу звернути увагу на те, що коли виникне необхiднiсть проведення серйозного ремонту, то зiбрати грошi з мешканцiв нашого будинку буде вкрай важко, i для таких випадкiв грошi збираються наперед i потроху. Той самий водопровiд необхiдно буде капiтально вiдремонтувати ПЛАНОВО, за заздалегiдь зiбранi за роки грошi, а не тодi, коли вiн почне трiщати по всiм швам, i коли задля його ремонту у нас в дворi повикорчовують всi зеленi насадження i поваляють дитячi майданчики. Знову таки, зiбрати 20 000уо на лiфт протягом навiть 1 року - вкрай проблематично, а розбити цю суму на 25 рокiв i вже нiчого.

Цитувати

Nad

Nad

14.02.2011 18:52:13

ЗлобныйФеликс: Соседи из 1-ой секции, 3-х комнатных квартир, поделитесь плз техническим решением,...

Мы ставим стиралку в маленьком санузле, там где небольшая ниша, но она будет впритык к дверям по глубине.(Может сверху влезет бойлер).
Или, может, в большом санузле там, где ниша...

Цитувати

Lingo

Lingo

14.02.2011 19:53:06

Для 2й и 3й секции, для некоторых квартир, готовы документы в КГС. Я получил. Для 1й также готовы, но их не выдают, знаете почему.

Цитувати

George_34

George_34

14.02.2011 22:50:30

Реально, витрати на опалення в рахунках за сiчень на 40% бiльшi нiж за грудень!!! Просто неймовiрно, що температура теплоносiя була теж вищою на 40%, менi здається що було зовсiм навпаки... Потрiбно про це з`ясувати iнформацiю i перевiрити, чи не дiлять загальнi витрати гiгакалорiй лише мiж заселеними квартирами? є достатньо ще не проданих квартир, хто за них платить? потрiбно покази загальнобудинкового лiчильника тепла знiмати разом з iнженерами ЖЕКу, а потiм подiлити на загальну житлову опалювальну площу будинку i порiвняти з результатами пiдрахунку "наймудрiшого" ЖЕКу України)))

Цитувати
<< 108 109 110 111 112 ... 244
Архів