Ivengo
07.04.2011 05:52:26
Добрый день всем.
Забор ставить - двумя руками за.
Нужно кооперироваться. Видел жилые дома в Киеве (точно не помню, кажись на Подоле), которые огорожены забором со шлагбаумами с охраной и камерами по периметру, а внутри ухоженная зеленая территория - выглядит все обалденно (такая себе красивая крепость).
Думаю забор будет дорого ставить, но если все поднатужатся, то думаю выйдет и не так дорого (сам забор, ямы под столбы, сами столбы, бетон, ворота, шлагбаумы).
Да, и еще. Ширина забора должна позволять заезжать мусоровозам или как вариант, мусорные баки за огорожу...
LeaNDr
07.04.2011 07:06:08
за адресою Маяковського 97 (чи 95) висотка огороджена з усiх сторiн i супер-пупер класним внутрiшнiм двориком. Кому цiкаво - можете сходити i подивитись, це в 5 хв пiшки вiд нашого будинку.
Але там ОСББ! Не впевнений, що у нас стане терпiння на утряску всiх моментiв з жеком, до того ж у нас i половина будинку не заселена, то ж витрати будуть далеко не оптимальними. Думаю в цьому роцi можна ще потерпiти без паркана, а в наступному, коли вiдсоткiв 80 будинку буде заселено всi цi питання i вирiшувати. Або хоча б восени..
frm
07.04.2011 07:35:58
розумiю, що зараз наврядчи вийде огорожу зробити...
але до того часу (через рiк чи восени) може й не залишится з нашої iнфраструктури нiчого цiлого - у дворi одну гойдалку вже зламано (або школярами зi школи на Данькевича, або ще кимось)... лавочки поки що цiлi...
подивитися огорожу, навiси на сходинками до пiд`їздiв, квiти на клумбах, цiлесенький дитячий майданчик та взагалi - це будинок на Маяковського 91-в - кiнцева 550 автобусу та 30 тролейбусу.
George_34
07.04.2011 12:27:54
LeaNDr: за адресою Маяковського 97 (чи 95) висотка огороджена з усiх сторiн i супер-пупер...
Згоден, що людей мало, тут не вистачає коштiв на ремонт та на меблi)) огорожа потрiбна однозначно, я ЗА, але серед нас мiльйонерiв, мабуть, немає, щоб профiнансувати роботи в кредит. Якщо ми скинемось навiть по 1000 грн, то цього все одно не вистачить. Порахуйте спочатку приблизно скiльки це коштуватиме, а потiм будемо знати по скiльки приблизно це вийде на кожного, дивлячись скiльки є реальних власникiв квартир, що збираються тут жити. В будь-якому випадку без ОСББ це питання буде вирiшити дуже важко.
Esmeralda27
08.04.2011 19:50:52
Соседи, кто-нибудь знает что-то о том, почему в платежке за март тариф на отопление стал уже 6,13? (был 4,89)
Это плановое повышение тарифов по Киеву или проделки нашего ЖЕКа?
DaK
11.04.2011 06:20:19
У кого как не знаю, а у меня тариф на отопление 8,24.
Наташа1
11.04.2011 06:24:18
Тариф кожен мiсяць рiзний, вiн залежить вiд того, скiльки Гкал накрутив лiчильник. Треба помножити кiлькiсть Гкал, яка стоїть в квитанцiї на 237,7 (вартiсть 1 Гкал) i повинна вийти та сума, яка стоїть в квитанцiї. Якщо сходиться, то пораховано правильно. Iнша справа, як рахують Гкал...
DaK
11.04.2011 06:30:47
но разве в одном доме могут быть разные тарифы?
LeaNDr
11.04.2011 06:31:58
цифра, яка стоїть в графi Тариф - це не гривнi, це щось з показникiв лiчильника. Я вже дзвонив в жек з цього приводу i менi там щось пояснили, але це "щось" досить заплутане i не логiчне, тому зараз i не пригадаю одразу))) передзвонiть i ви, може вам щось краще пояснять))
а платим ми щось бiля 230 грн за 1 Гкл (до новорiчного подорощання платили 180 грн за Гкл). В мене в цьому мiсяцi 590грн за опалення, це значить що я спожив майже 2,5 Гкл. ==/ це при тому, що березень реально теплий був, i звiдки цi цифри - я просто хз.
George_34
11.04.2011 07:01:44
DaK: но разве в одном доме могут быть разные тарифы?
Сказали, что на первой секции стоит отдельный счетчик, а на вторую и третью - один общий... по-этому пишите из какой вы секции, чтобы можно было сравнивать... и еще, в счет за март включена плата за отопление в феврале, так постоянно объясняют в ЖЭКе. Расчет тарифа ЖЭК предоставить отказался, так что мы все платим вслепую...)) неплохо, да? платить за услуги, и не знать их стоимости и объемов)) хорошо в нашей стране живется аферистам и преступникам... клондайк)) прямое нарушение Постановления КМУ №529 и пофиг...