Троещина-10, ул. Цветаевой, 3 (Киевгорстрой)

frm

frm

01.04.2011 10:19:32

цiкаво було б дiзнатися межi територiї нашого будиночка та сусiдньої панельки (Данькевича)...
а пiсля цього є пропозицiя:

1. зi сторони Бiлли та з Данькевича поставити металеву огорожу - починаючи вiд заїзду у двiр на Цветаєвої (вiд будочок роботи з iнвесторами) i аж до заїзду у двiр з Данькевича
таким чином можна убезпечити спокiйний сон та за авто менше турбот вiд потенцiйних пивопивiв (Бiлла поруч) на лавочках пiд нашими окнами з вiдповiдним шумовим супроводженням та биттям бутилок малолеточними чи вже дорослими обалдуями.

2. як вже писали вище - огородити нашi межи з вулицi Цветаєвої - тут можна об`эднатися з будиночком №5, що огорожу подовжити до зупинки бiля церквушки.

3. на майбутнє можна спланувати розширення майданчику пiд авто (бiля будочок роботи з iнвесторами) замiсть мiсць для сушилки бiлизни чи ще якоїсь недолугої типу iнфраструктури накiданної будiвельниками (одразу й не згадаю, на мiсцi можна буде вирiшити).

Цитувати

DaK

DaK

01.04.2011 11:07:20

Я полностью поддерживаю, забор нужен.

Цитувати

Серега74

Серега74

01.04.2011 11:20:02

Забор одобряю, но тут есть некоторые нюансы, въезд во двор должен быть либо открыт постоянно (свои авто, доставка крупных покупок, переезды, скорая...), либо должны быть ворота или шлагбаум с охранником. А будет проход прямо от биллы или на 50 метров дальше, пивоманов это не отпугнет.

Цитувати

frm

frm

01.04.2011 11:45:26

Серега74: Забор одобряю, но тут есть некоторые нюансы, въезд во двор должен быть либо открыт...

тодi як варiант - домовитися з будиночком №5, що заїзд з Цветаєвої бiля них (поруч з зупинкою бiля церквушки) - зараз нас вiд них вiддiляють бетоннi тумбейки - а огорожею охопити все.
а за це їм чудова можливiсть гуляти у нашому дворi та й паркуватися - тобто дозволяємо їм робити все те, що вони i так роблять...
хе-хе

або ж ставимо ворота, що закриваються на замок ввечерi (наприклад, з 20:00 i до самого ранку) - дублiкати ключiв кожному автовласнику та конс`єржу - вiдкривай закривай самостiйно. не думаю, що знайдуться нерозумнi та невмiлi закривати вiдкривати...

я б ще й ширину проїздiв збiльшив вздовж будинку - щоб машини можна було перпендикулярно тротуарам паркувати, в 2 рази бiльше вмiститься...

Цитувати

Серега74

Серега74

01.04.2011 14:46:07

Ключи - это неудобно. Практичнее, чтоб человек сидел, а в идеале охрану во двор нанять, близость к билле и наличие пивоманов лет так 14-16, которые уже заседают, оправдают это. Пока ещё целы насаждения во дворе. Вопрос в том, как это организовать. Заселено мало людей, желающих это оплачивать вряд-ли будет 100%. С 5-м домом это идея имеет смысл, так как дом по сути один, но границы забора сложно обозначить. Со стороны 9-го дома все равно будет проход...

Цитувати

Серега74

Серега74

01.04.2011 14:52:03

Кроме того, я не силен в юридической стороне вопроса, кому принадлежит земля во дворе, какие нужны разрешения на установку забора, кто заказчик, кто его будет обслуживать, в чьей собственности он будет и т. д.

Цитувати

frm

frm

05.04.2011 08:17:22

Серега74: Ключи - это неудобно. Практичнее, чтоб человек сидел, а в идеале охрану во двор нанять,...

1. дверi в квартиру вiдкриваю-закриваю вручну, тож якщо робити вибiр мiж безпекою-спокоєм та мiнiмумом рухiв (хтось вiдкриватиме-закриватиме замок на воротах та самi ворота, а водiй сидiтиме в машинi не виходячи зовсiм з нею поки не припаркується) - я, наприклад вибираю перше, тобто сам вiдкрию та закрию.

2. якщо знатимемо межi нашої прибудинкової територiї, за яку ми платимо, i, вiдповiдно, яка є НАШОЮ (тобто ми вправi нею розпоряджатися в планi ставити огорожу), а також межi прибудинкових територiй сусiднiх будинкiв, що згоднi скооперуватися з нами - то її (територiю) i огородимо.

3. платити за встановлення буде ЖЕУ (якому ми зараз платимо за утримання прибудинкової територiї), а не схоче - пригрозимо створенням нашого ОСББ, яке й оплатить, правда згодом, пiзнiше, пiсля створення.
думаю ЖЕУ не дарма переїхало на Цветаєвої13 - мабуть хоче перетворитися на ОСББ нашого кварталу - шматок то ласий - ось нехай вiдпрацьовують. бо куди йдуть грошi, що ми їх платимо за утримання прибудинкової територiї, я, наприклад, не бачу - все, що здали будiвельники не розмножується, не фарбується та не ремонтується - бо поки, що все тримається...

4. арка вже перетворена пивопивами та перехожими в iмпровiзований пiсуар. що на черзi?! треба ставити огорожу!

Цитувати

Серега74

Серега74

05.04.2011 09:14:40

Складывается впечатление, что забор тут интересует только двух жильцов... Вдвоем поставить забор - будет дороговато...)

Цитувати

Yuri

Yuri

05.04.2011 10:36:36

Забор конечно нужен, вот только слабая надежда на то, что ЖЭК, прочитав наш форум, бросится его ставить. Мы же, не имея юридического статуса (ОСББ, например), самостоятельно постройки вокруг нашего дома воздвигать права не имеем - все в руках обслуживающей организации. Зная аппетиты этой организации по тарифам, можно предположить, что забор по стоимости будет позолоченный, поэтому наверное лучше все-таки объединиться в ОСББ, а затем поднимать эти вопросы - забор, парковка, благоустройство придомовой территории и т. д. Кстати по поводу въезда на территорию - видел много раз шлагбаум, поднимающийся по команде с брелока водителя, правда сколько стоит - не знаю.

Цитувати

Серега74

Серега74

05.04.2011 11:39:51

Это технические вопросы, подобрать устройство, отвечающее всем требованиям. На данном этапе важнее вопрос организационный.

Цитувати
<< 124 125 126 127 128 ... 244
Архів