Наташа1
13.08.2010 10:05:38
Дзвонила у відділ по роботі з інвесторами, сказали, що сьогодні в 16.00 збори у них і будуть вже результати чи будинок зданий чи ні. На наступному тижні точно видаватимуть ключі. Підставою їх отримання є: підписані акти і договір з ЖЕКом.
Yulla
13.08.2010 10:11:39
я звонила в ЖЭК, узнать заключают ли с жильцами нашего дома договора, не хочется туда просто так ехать.. пока мне не ответили, буду звонить после обеда. Акт хотели подписывать сегодня но меня насторожила реакция женщины, кот выдаёт ключи, она очень удивилась тому, что мы уже можем подписывать документы и спросила, у стоящего рядом мужчины, - Мы что уже отдаём дом под заселение?.. так что наверное мы повременим пару дней.
Наташа1
13.08.2010 10:26:24
Давайте ще подзвонимо сьогодні ввечері або вранці в понеділок. Тому, що я сьогодні розмовляла (думаю, з цією ж жінкою), вона з впевненістю сказала, що на наступному тижні віддають ключі. Але про здачу будинку вирішиться сьогодні у них на зборах.
Я дзвонила по тел. 587 97 74 (відділ по роботі з інвесторами).
Якщо у Вас буде інформація з ЖЕКу, то пишіть :-)
Nad
13.08.2010 10:26:56
Нам предлагали подписать акт приемки сразу при выдаче смотрового, но мы все-таки решили поехать посмотреть.
По-поводу вырваной проводки, окон и раскрученых батарей нам в вагоне по работе с инвесторами сказали, что окна застеклят, а вот все остальное... пока дозакажут, пока проплатят,... ну с намеком на то, что или не скоро сделают, или совсем не сделают.
Мы также спрашивали по-поводу недоделок в общих коридорах - сказали, что это все проблемы ЖЭКа.
сек1-эт13-кв44
13.08.2010 11:17:40
to xf315 на "Как войти в эту приемную комиссию не подскажите? это в КМБ нужно звонить? Что нужно для того чтоб представить КМБ созданную инициативную группу?"
треба писати листа з посиланням на закон про ОСББ з проханням надати інформацию про час на який буде призначено работу в д.11 Держ. приймальної коміссії і з проханням запросити включити до її складу членів ініціативної групи. Відповідь надати у порядку та терміни, передбачені законодавством, на адресу...."
я думаю как-то так
Наташа1
13.08.2010 11:21:09
Я так розумію, що все, що не доробили, чи неналежним чином зробили- ніхто справляти не буде. І це, на жаль, стандарт. Напевне необхідно оформляти документи, створювати ОСББ і самим впорядковувати свій дім і двір. Ніхто нічого не робитиме, окрім нас самих. Крім того, в будинку 5 (сусідня секція), таки ЖЕК все доробляв, їм дали майстра від ЖЕКу на будинок, і він все в порядок приводив, в тому числі і дерева садив і клумби облаштовував. Можливо і у нас так буде...
Наташа1
13.08.2010 11:27:41
Дозвонилась у ЖЕК, по номеру, який вказувала раніше, наш дім ще не прийняли, але документи уже КМБ почав передавати у ЖЕК. Сказали на наступному тижні дзвонити і уточняти.
сек1-эт13-кв44
13.08.2010 11:44:23
Мы создадим ОСББ, но сначала, надо будет заставить ЖЕК доделать все, что не сделано в доме, потому что все равно были составлены акты, в которых указаны недоделки и я не знаю кто и как должен все это компенсировать и на каких взаимозачетах. Во всяком случае не мы. Все это нами уже было оплачено при покупке квартиры. Судя по дому на М. Цветаевой, 5 - это возможно.
Наташа1
13.08.2010 11:55:00
Думаю так буде найоптимальніше. Спочатку прийме будинок ЖЕК, все доробить, а тим часом ми будемо організовувати ОСББ і в свою чергу приймати будинок в ЖЕКа.
Papic
13.08.2010 13:46:51
"У разі якщо у новозбудованому будинку власники квартир, приміщень протягом двох місяців після підписання акта державної приймальної комісії не створюють об`єднання і не приймають на баланс основні фонди, сільська, селищна, міська рада може своїм рішенням призначити балансоутримувача."
аб.7 ст..11 ЗУ "Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку"
( http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2866-14 )