Днепровский р-н, Березняки, ул. Юрия Шумского, 5 (Киевгорстрой)

tanuha63

tanuha63

08.10.2013 18:37:17

Lesya19: http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=subgaluz&order=ASC
Сертификат соответствия...

Доволi ретельно вивчила повiдомлення Irena Svitanok та Lesya..
Раджу усiм Вам ознайомитися.-Засiдання постiйної комiсiї при Київрадi вiд 19.09.2013року протокол № 16-142...
Там, повiдомляють про наказ архiтектурно-будiвельного контролю м. Києва- № 34Д вiд 11.07.2013року... про скасування нашого сертифiкату......
Пiсля цього, я перечитала Постанову Кабiнету Мiнiстрiв вiд 13 квiтня 2011року № 461- де чiтко розписано порядок надання сертифiкатiв по введенню в експлуатацiю i 1-ї черги будiвництва, i завершенного будiвництва об"єктiв 4 та 5 групи складностi.... або ВIДМОВИ В НАДАННI

АЛЕ, пiдтримую Лесю в тому, що нiде немає порядку про скасування НАКАЗОМ -НАДАННИХ СЕРТИФIКАТIВ....А тим паче їх

видача СЕРТИФIКАТIВ пiд гарантiйнi листи...
До речi, вiдтермiнована сума пайового внеску 8418,36тис.гривень-це була найбiльша сума серед усiх iнших забудовникiв...
Так.ось -НАМ УСIМ ХТО майже пiвроку як отримали СВIДОЦТВО НА ПРАВО ВЛАСНОСТI та частина власникiв вже мають прописку,за цiєю адресою ,як чинити?

Цитувати

Gol7

Gol7

08.10.2013 19:41:15

Очень большой дом, много квартир, неужели среди нас нет юристов, которые могут хотя бы посоветовать, что делать не под действием эмоций и всей этой дурости, а юридически правильно. Эй, люди-юристы, где вы? На завтра нужно подготовить Протокол встречи с требованиями и это все зафиксировать. Я новичок на форуме, но меня почему-то все это не сильно удивляет. Гондурас отдыхает :)

Цитувати

tanuha63

tanuha63

08.10.2013 20:44:14

tanuha63:
Доволi ретельно вивчила повiдомлення Irena Svitanok та Lesya..
Раджу усiм...

Мабудь, нам потрiбно зробити запит та отримати цей наказ Iнспекцiї державного архiтектурно-будiвельного контролю в м. Києвi вiд 11.07.2013 року № 34Д, для звернення в судовi органи для його скасування, так як люди набули право власностi на квартири, ще у лютому та березнi мiсяцах, а вони НАКАЗОМ (i це треба достеменно вивчити, чи це взагалi правомiрно згiдно Постанови Кабiнету Мiнiстрiв №461 вiд 13 квiтня 2011року-наказом скасовувати сертифiкат.... Бо там передбачено-лише в судовому порядку...)майже через пiвроку з нашого НАБУТТЯ СВIДОЦТВ НА ПРАВО ВЛАСНОСТI- ПОЧИНАЮТЬ ЙОГО СКАСОВУВАТИ???

Цитувати

Ninel

Ninel

09.10.2013 07:30:59

dnk13: Люди... не спешите с выводами и агрессией в сторону ЖЕКА, на самом деле лифт во второй...

Читаю давно цей формум. Мене дуже турбує ситуацiя, що складається з нашим будинком, а саме через те, що нас навiть не спитали який жек ми хочемо!!! Нам замилюють очi! Мене турбують поганi вiдгуки про те пiдприємство столичнi будинки. В будинках, що вони обслуговують я читала як спочатку так само було: все швиденько-обiцянки, та чудова пiсня, а потiм люди не знають куди тiкати вiд них. Невже ми не можемо щось вдiяти? Я вже чула яким криком кричить панi-директорка...

Цитувати

Туфелька

Туфелька

09.10.2013 07:52:09

nat_dia66: А с 26го этажа 3й секции есть кто нибудь?)

Здравствуйте! Я с 26 этажа! 352а.

Цитувати

Viktor27

Viktor27

09.10.2013 08:00:06

Ninel:
Читаю давно цей формум. Мене дуже турбує ситуацiя, що складається з нашим будинком,...

Не волнуйтесь, если не будет отопления и коммуникаций, то до следующей весны у нас будет время найти другой ЖЕК или создать свой.
Я помню в августе были добровольцы.

Цитувати

Venez

Venez

09.10.2013 08:08:42

Ninel:
Читаю давно цей формум. Мене дуже турбує ситуацiя, що складається з нашим будинком,...

завжди забудовник приводить свiй ЖЕК, Столичнi будинки не виключення. Сентенцii про те, що буцiм-то нас нiхто бiльше не вiзьме, йдуть вiд зацiкавлених осiб. Ще продивiться форум ЖК Рожевий, звiдки iх вже попросили, -`Общие вопросы` - `Борги`. Що нас чекае.

Цитувати

Irena_svitanok

Irena_svitanok

09.10.2013 08:16:04

А как Застройщик мог передать две секции на обслуживание ЖЭКу в августе, если в июле забрали сертификат?
И ЖЭК тоже развели?
Какой статус имеют наши договора?
Чем дальше в лес, тем толще партизаны!

Цитувати

Ninel

Ninel

09.10.2013 09:17:45

Venez:
завжди забудовник приводить свiй ЖЕК, Столичнi будинки не виключення. Сентенцii...

Нiчого собi!
Гордiсть за таких людей-змогли зiбратися. Я панiкую, бо бачу повторення ситуацiї, нас змушують заключати договора, вже вiшають лапшу, що все буде добре, а пiсля слiв та обiцянок затишшя. Немає якось довiри до того ПП Столичнi будинки. Якщо є такий негатив, то нашо Київмвськбуд з ними продовжує спiвпрацю? Це лише шкодить їх репутацiї.
Хто буде на зборах-повiдомте, будь ласка, як все пройшло. Я, нажаль, не зможу бути, але вiд сiм`ї буде представник.
Подивлюсь ще форум того будинку на Рожевому, може, зможемо перейняти досвiд на що необхiдно звертати увагу.

Цитувати

tanuha63

tanuha63

09.10.2013 10:20:33

Irena_svitanok: А как Застройщик мог передать две секции на обслуживание ЖЭКу в августе, если в июле...
Дякую, Вам Irena, за надану вчора iнформацiю.
Але, скасування внутрiшнiм Наказом -сертифiкату на введення в експлуатацiю будинку, має бiльше запитань анiж вiдповiдей????
Ми, усi почали набувати Свiдоцтва на право власностi ще з лютого мiсяця....
З моменту отримання Свiдоцтва -люди стали повноцiнними власниками квартир.. А. Забудовник з моменту передачi квартири i пiдписанням акту прийомки -передачi втратив право на цi квартири.... Усi юридичнi процедури, ми власники- пройшли у правовому полi...
Ми... не могли знати, що хтось -НА ПРОМIЖНIЙ ЛАНЦI-ЩОСЬ, комусь i колись обiцяв???
А тим паче, внутрiшнiм Наказом- скасовувати Сертифiкат-який зареєстровано у головному реєстрi-ДЕРЖАРХIВБУДУКРАЇНИ.-ТАЙ ЩЕ Й МАЙЖЕ ЧЕРЕЗ ПIВРОКУ пiсля отримання Свiдоцтва на право власностi на квартиру..
Ще раз повторюся.... згiдно Постанови КМ України( вiд 13 квiтня 2011року № 461)- СЕРТИФIКАТ МОЖНА ДАТИ АБО ВIДМОВИТИ...
Бо як на мене, якщо сертифiкат виданий(про гарантiйнi листи взагалi не може бути мови)то його також можна скасовувати лише у судовому порядку, а не внутрiшнiм наказом IАБК м. Києва...
Так як, Свiдоцтво на право власностi - згiдно закону можна ВИДАТИ АБО ВIДМОВИТИ.... але пiдписом Голови Держреєстру, скасувати не можна-ЛИШЕ У СУДОВОМУ ПОРЯДКУ.... Пiдтримую Вас, що зараз потрiбно зосередитись на комунiкацiях для будинку i на цих юридичних питаннях.I не забувати, що термiн прийняттi судових позовiв вiд фiзичних осiб, згiдно цивiльного кодексу-3 роки....

Цитувати
<< 400 401 402 403 404 ... 557
Архів