natali__n
07.12.2013 18:46:07
А это заложеный дверной проем в диспетчерсой, первре фото - фото ремонта который сделала в диспетчерсой Т. В.
vfvf
08.12.2013 09:13:20
natali__n :Добрый день!А как можна с вами связатся!!!!
tanuha63
08.12.2013 09:31:47
natali__n: Каждый год КМДА издает распоряжение про распредиление жилой площади квартир в части...
Вважаю, застереження natali-n щодо контролю за спiльним майном у будинку, а не лише за власними квартирами є нагальними.
Такi шахрайства з боку Жекiв, мали мiсце у багатьох новобудовах, допоки мешканцi робили ремонт, то працiвники Жекiв- перепродавали, вiдчуджували та здавали в аренду спiльне майно мешканцiв будинку...
Тому, я вважаю, що натепер альтернативи цьому Жеку немає, одначе ТРЕБА ПОСИЛИТИ ПИЛЬНIСТЬ ТА КОНТРОЛЬ ЗА НАШИМ ВЛАСНИМ МАЙНОМ, достемено ВЗНАТИ ЩО ВХОДИТЬ У ЦИХ 2 % -якi примiщення... контролювати їх використання, а можливо i через ДЕРЖРЕЄСТР РОБИТИ ПЕРIОДИЧНО ЗАПИТ-ЩОБ НЕ БУЛО ЙОГО ПРОДАЖУ БЕЗ ВiДОМА ВЛАСНИКIВ БУДИНКУ-ЩОБ У МАЙБУТНЬОМУ НЕ ВТЯГУВАТИСЬ У СУДОВI ТЯГОМОТИНИ....
Alexpharma
08.12.2013 11:23:34
tanuha63:
Шановний SVD, вже майже понад мiсяць тому, я на форумi пiдiймала питання про...
Шановна tanuha63, звертаю Вашу увагу, що встановлення лiчильникiв тепла, аж нiяк не залежить вiд перемовин з Тетяною Василiвною (або, наприклад, бажання Ваших сусiдiв).
Це питання чудово вiдрегульовано Постановою Кабмiну вiд 21липня 2005року№630. Згiдно неї цитую "Виконавець зобов`язаний:...9)забезпечувати за заявою споживача взяття на абонентський облiк у ТИЖНЕВИЙ СТРОК квартирних засобiв облiку"
Alexpharma
08.12.2013 11:32:14
За порушення термiнiв, нач Жеку виписується штраф. До слова знаю це питання не лише з теорiї, встановив в кiнцi опалювального сезону такий лiчильник в iншiй своїй квартирi. Також хочу заспокоїти тих, хто не збирається встановлювати лiчильник тепла - затверджена методика пiдрахунку враховує i опалення мiсць загального користування (через певнi коефiцiєнти.)
Venez
08.12.2013 21:12:30
Слушнi зауваження. Я ЗА теплолiчильник якомога ранiше, зараз ЖЕКовi нараховуватимуть за ГКал, а вiн нам - за кв. метрами, i на рiзницi дещо мати. То кому писати заяву на теплолiчильник? I якi саме номери квартир видiлили ЖЕКу?
Alexpharma
08.12.2013 21:48:27
По лiчильнику тепла механiзм наступний.
1. Ви звертаєтесь в органiзацiю, що їх встановлює. (Органiзацiя має бути лiцензована державною архiтектурно-будiвельною iнспекцiєю на даний вид робiт.)
2. Вони готують проект (17-18 сторiнок з розрахунками та тех параметрами)
3. Встановлюють i опломбовують Вам лiчильник.
4. Подаєте заяву в Жек про взяття його на облiк.
В моєму випадку ми збирали 12-15 чоловiк бажаючих, пiсля чого органiзацiя бралася за проект. Для себе особисто вирiшив, що буду займатися цим в лютому-березнi. В будь-якому випадку, це краще робити пiд час коли є теплоносiй в системi, оскiльки в такому разi можна оптимiзувати розмiр потоку, що заходить Вам в квартиру, який потiм Ви вже можете регулювати вентилями на своїх батареях.
Jan
09.12.2013 14:48:50
Возможно, поквартирные счётчики тепла предусмотрены проектом нашего дома, только в этом году не собираются их устанавливать?
Если же нет, проект можно заказать на целую секцию?
tanuha63
09.12.2013 17:48:01
Питання встановлення квартирних лiчильникiв на тепло я пiдiймала двiчi:
перший раз на зборах у серпнi, я особисто запитала iнженера Жеку, нащо отримала ствердну вiдповiдь, що нам будуть встановленi лiчильники тепла-кожному....
вдруге. на форумi-нащо Роман також написав, що лiчильник на тепло Жек нам буде встановлювати, але по закiнченню опалювального сезону..
Отже, наскiльки я зрозумiла, лiчильники на тепло нам встановить Жек...
Щодо самої процедури встановлення, то я згодна з Alexpharma та Jan, щоб скласти загальний список усiх бажаючих мешканцiв, замовити проект, а затим пiд кiнець опалювального сезону їх встановити... бо, якщо я правильно зрозумiла, то лiчильники лiпше встановлювати допоки система опалення в робочому станi...
tanuha63
10.12.2013 12:59:56
Шановний Романе, ви ранiше нам повiдомляли, що Жек встановить усiм нам поквартирнi лiчильники на тепло, по завершенню опалювального сезону.
Маю до Вас прохання роз"яснити бiльш детально усю процедуру по встановленню цих лiчильникiв, чи нам усiм згрупуватися та замовити один проект на встановлення лiчильникiв i цей же сервiсний центр нам їх встановить чи яким чином це має вiдбуватися?
Бо. якщо нам Анатолiй-сантехнiк ставив лiчильники на холодну та гарячу воду, то усi домовленностi i пiдписання договорiв на обслуговування здiйснював наш Забудовник, власники квартир безпосередньо цим не займалися....
Отже, буду щиро вдячна Вам за роз"яснення цього питання.
З повагою Тетяна.