Edward
14.03.2006 01:14:00
Вообще-то большого значения на каком языке принимаются законы в этой стране не имеется. Ибо они, мягко говоря, не исполняются. В т. ч."гарантом", самими депутатами итд.
Власти всегда действуют по принципу "для друзей все - для врагов закон". Так что, главное попасть в круг друзей. Или "друзив", не имеет значения. Кстати в этом кругу, не перед телекамерами, "едына дэржавна" не очень котируется.
Платить за что-либо на Украине (имеется в виду в пользу государства) - так вообще несусветная глупость. Вот вы уплатили, допустим, налог. Пошел он в бюджет града Киева. А из бюджета - на помощь пострадавшим. От пирамиды Элита-Центра. То есть украденное возмещает не укравший, а тот, кто платит налоги.
Продолжайе платить дальше.
То же и с языком. С какой стати мне платить за идиотский перевод фильмов на мову???. Лучше на сэкономленные средства купить ДВД-диски с хорошей русской озвучкой. А что от этого страдают переводчики с английского на украинский, подготовленные нашими свидомыми вузами - что мне до того. Нет спроса - нет предложения. Пусть уж лучше учат путунхуа (китайский) - толку будет больше. Правда у свидомых одна проблема возникнет. Попробуйте-ка найти китайско-украинский словарь. Как и финско-украинский, фарси-украинский, арабо-украинский итд.
Так что, давайте. Старайтесь не знать русский. А если знаете, вырабатывайте гэкающий акцент. Шоб выпадково из москалэм не переплуталы.
Viki
14.03.2006 07:09:00
>>>Власти всегда действуют по принципу "для друзей все - для врагов закон".
Це вам так здається - для Кушнарьова теж закон - тому він і досі не за гратами.
>>>что от этого страдают переводчики с английского на украинский, подготовленные нашими свидомыми вузами - что мне до того. Нет спроса - нет предложения.
по-перше, від цього страждають люди, які хотіли б дивитися стрічку з українським перекладом
по-друге, ніхто не може стверджувати, що немає попиту - немає ніяких досліджень на цю тему; як і ніколи до цього часу не показали стрічку озвучену українською в кінотеатрі...
по-третє, щодо перекладачів, якщо вам не відомо, то я вам нагадаю, що також в нашій державі готуються перекладачі з англійської на російську...
І ще цікава рік, всі гудять про захист нашого виробника, кричать про небезпеку СОТ, а на ділі що... на людину, яка отримала хорошу освіту начхати, разом з тим "українським виробником", який би організував переклади іноземних стрічок в Україні на будь-яку мову... То ж будьте послідовні...
>>>Продолжайе платить дальше.
Ви закликаєте не платити податки? Цей заклик нічого крім хаосу не принесе... Як і той, що лунав на одному з донецьких форумів - не платити за квартиру, доки при владі помаранчеві... безглуздя...
>>>идиотский перевод фильмов на мову
Ця фраза - це клінічний випадок...
>>>Старайтесь не знать русский. А если знаете, вырабатывайте гэкающий акцент. Шоб выпадково из москалэм не переплуталы
Не хвилюйтеся, стараємося знати 2 і більше мов. І з повагою відносимося до кожної, також і до людей, які розмовляють ними...
А акцент мають всі, хто хоч рік прожив в Україні, так що змішатися з москалями ні нам ні вам не вдасться, бо назавжди будемо для них хохлами, тільки-но почнемо щось говорити...
PS: мені жаль вас, Едварде, я навіть не знаю що заставило б вас полюбити цю країну, людей які живуть тут, і які мають відмінну від вашої точку зору. Мені здається, що якби ж Майдан таки розтріляли - навіть це б вам не допомогло...
kharch
14.03.2006 08:26:00
Edward: Вообще-то большого значения на каком языке принимаются законы в этой стране не имеется....
Тільки нещодавно згадав, що кудись дівся розумник Едвард, який вміє розсовувати хабарі по кишеням будь-якої влади.
І тут - бах - він.
На жаль, такі заняття йдуть на користь гаманцю, але не душі.
Душа черствіє і стає цинічною - все можна купити за гроші.
Але ж - не все. Скільки би бізнесменів і депутатів хотіли би купити собі за гроші місця в парламенті для їх кишенькових блоків. Більшість з них чекає розчарування. Здоров`я також не купиш за гроші.
Едвард, правд - багато. І найкраща та правда, яка мила серцю.
Тобто, любити треба не тільки гроші.
Любити треба дерева, які ростуть біля дому, колег на роботі, друзів своїх, країну, в якій живеш. Треба позбавлятися від отрути в своєму тілі та душі, яка точить життєві сили організму. Щастя не в грошах, не в їх кількості, не в тому, щоб на тебе не так подивилися люди, які тобі абсолютно байдужі.
Щастя - відчути свої корні, дух землі на якій пощастило народитися та жити. Через ці корні людина отримує підживлення а не через кока-колу, горілку чи якісь вишукані страви.
Всім вдачі та натхнення!
Edward
14.03.2006 08:48:00
>>>Ви закликаєте не платити податки? Цей заклик нічого крім хаосу не принесе...
Не платить - это еще хорошо. Самые умные умудряются на налогах, в частности возмещениии НДС, еще и заработать. Так, что получается сумма, уплаченная ими в бюджет за год, меньше суммы, полученной оттуда же.
Кстати, как не странно, это не мешает им "пышатися Украйиною" и нести про "идеалы Майдана". Исключительно на мове.
>>>А акцент мають всі, хто хоч рік прожив в Україні, так що змішатися з москалями ні нам ні вам не вдасться, бо назавжди будемо для них хохлами, тільки-но почнемо щось говорити...
Не судите по себе. Ни акцента, ни мусора в речи от долгой читки украинских законов, например в виде слов "постанова" "ухвала" итд. у меня не было и нет.
>>>На жаль, такі заняття йдуть на користь гаманцю, але не душі.
Когда полный "гаманец" можно и для души чем-нибудь заняться. Например, собирать горшки. Или пофилософствовать о "трипильський культури".
Edward
14.03.2006 09:37:00
>>> Бо, сьогодні набагато більше спілкуюсь цією мовою вдома.
Вики, чем Вы "спилкуетесь" мне абсолютно не понятно. Ибо не
"Не хвилюйтеся, стараємося знати 2 і більше мов. І з повагою відносимося до кожної, також і до людей, які розмовляють ними...
А акцент мають всі, хто хоч рік прожив в Україні, так що змішатися з москалями ні нам ні вам не вдасться, бо назавжди будемо для них хохлами, тільки-но почнемо щось говорити...
PS: мені жаль вас, Едварде, я навіть не знаю що заставило б вас полюбити цю країну, людей які живуть тут, і які мають відмінну від вашої точку зору."
А
"Не хвилюйтеся, НАМАГАЄМОСЯ знати 2 і більше мов. ТА з повагою СТАВИМОСЯ до кожної, також і до людей, які розмовляють ними...
А акцент мають УСІ, хто хоч рік прожив в Україні, так що змішатися з москалями АНІ нам АНІ вам не вдасться, бо назавжди будемо для них хохлами, тільки-но почнемо щось говорити...
PS: мені ВАС ШКОДА, Едварде, я навіть не знаю що ПРИМУСИЛО б вас полюбити цю країну, людей які МЕШКАЮТЬ тут, і які мають відмінну від вашої точку зору"
Если Вы аналогично знаете не только мову, но еще и пару языков, то говорить об этом надо бы постесняться. Если хотите, можем на English поговорить. Только, боюсь, там ошибок у Вас будет еще больше.
А дома лучше все-таки говорить на том языке, на котором Вы думаете, а не набором слов.
Viki
14.03.2006 09:41:00
>>>Самые умные умудряются на налогах, в частности возмещениии НДС, еще и заработать
Ну це відомі речі. Цей податок взагалі треба ліквідувати. Юля записала це собі в програму, але чи виконає... Пензеник, наприклад, запропонував зменшити податок на фонд заробітної плати (здається якось так це називається)на 2%, а затвердили лише 1%(якщо не помиляюсь)... А вже сьогодні ті, хто "зроблять наше життя краще вже сьогодні" заявляють про те, що треба зменьшувати цей податок, то питання, чому ж ви не виступили в підтримку міністра фінансів... тому що, він помаранчевий...
>>>Не судите по себе. Ни акцента, ни мусора в речи от долгой читки украинских законов, например в виде слов "постанова" "ухвала" итд. у меня не было и нет.
Це вам так здається, але приїхавши до Россії, Москви - вас швиденько ідентифікують.
>>>Когда полный "гаманец" можно и для души чем-нибудь заняться. Например, собирать горшки. Или пофилософствовать о "трипильський культури".
Грошей завжди мало, але навіть при їх великій наявності не можливо уникнути горя людського. Ось в мене, наприклад, було достатьно грошей, щоб лікувати людину в найкращих клініках Німеччини від раку, і що - незначне подовження життя и настала смерть. Після такого багато чого починаешь розуміти, починаешь мріяти про справедливість для всіх, про життя і здоров`я для всіх, і так далі... І якщо якісь мерзотники використовують таких людей як я в своїх цілях, то це зовсім не означае, що правди немає, і що немає такое людини, яка могла б цю правду збудувати...
Viki
14.03.2006 10:07:00
Ви не є фахівцем в цьому питанні. Чому ж ви гадаєте, що ваш варіант є найправильніший. Жодного русизму... Російська та українська досить потужні мови, мають багато синонімів.
>>>А дома лучше все-таки говорить на том языке, на котором Вы думаете, а не набором слов.
мені ВАС ШКОДА, якщо ви думаєте лише однією мовою...
>>>Если Вы аналогично знаете не только мову, но еще и пару языков, то говорить об этом надо бы постесняться. Если хотите, можем на English поговорить. Только, боюсь, там ошибок у Вас будет еще больше.
Я не вважаю за потрібне комусь щось доводити. Вашу англійську нехай оцінюють ті, хто з вами нею спілкується. Дитячість якась... Категоричним можна бути лише по відношенню до себе, не забувайте це...
Евроинтеграл
14.03.2006 10:18:00
Viki: >>>Самые умные умудряются на налогах, в частности возмещениии НДС, еще и заработать
Ну...
>> Ну це відомі речі. Цей податок взагалі треба ліквідувати.
Уважаемая экономистка!
Я не думаю, что после отмены НДС хоть кто-то сможет заикнутся о членстве в ЕС или европейской интеграции.
А сейчас у нас вполне себе средние по Евросоюзу цифры VAT:
http://europa.eu.int/abc/travel/shop/index_en.htm
Edward
14.03.2006 10:39:00
>>>мені ВАС ШКОДА, якщо ви думаєте лише однією мовою..
Вики, Вы можете думать на 2 языках? Или на 3? Прямо бесценный кадр для разведшколы. Только жаль на Украине таких нет :)
>>>Я не вважаю за потрібне комусь щось доводити.
Это не ново, свойственно всем свидомым. Аналогичной точки зрения придерживается, например, профессор Колумбийского университета Зварыч.
Вообще, этот тип людей очень хорошо определяется по-русски. Называется образованщина. Не путать с образованностью.
Viki
14.03.2006 10:43:00
>>>Уважаемая экономистка!
За фахом я не экономіст, але знаю про існування різних думок з цього приводу. Скасування цього податку - це можливо дуже радикально, але в результаті можна вирішити проблему з непрозорістю схем його повернення. Є й інша думка - поступово знижувати його (якщо я не помиляюсь, в Росії він складає 18%), це не вирішить проблему з поверненням, але можливо вкрадені кошти будуть меньшими.
У вас є бажання більш детально розповісти мені про це в масштабі глобального питання вступу до ЄС - з радістю вас послухаю.