Возможен ли развал экономики и обвал рынка недвижимости Украины?

kharch

kharch

29.01.2010 03:09:49

Анжей, по тональності і розкрасці Ваших постів я відчуваю, що Ви харчуєтеся на інформаційних помойках певного горнорудного штибу, де завжди всирається тільки невістка. Тому закиди про телевізор і зомбі залиште для Ваших лижних походів. І вийміть, будь-ласка, колоду(бревно) з Ваших очей.
Так, Ви більш розумний ніж я, тому що маєте більш зароблених грошей, але Березовський ще розумніший ніж Ви. І він зразу зрозумів тонку гру Путіна на перемогу уркогонії в Україні.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/4b5c7ceac6c2b/
Я розумію невдоволеність лікаря чи вчителя тим, що його посадили на скромний бюджетний пайок а навколо вирує життя. Чим незадоволені Ви? Ви і такі як Ви проїдаєте Криворіжсталь на курортах в Австрії, купуючи дорогі машини, шукаючи можливість для спекуляцій, замість того, щоб інвестувати в реальний сектор. А кричите - невістка. Якщо Ви зараз скажете що реальний сектор в Україні дохлий і неперспективний, то гляньте
http://www.autosite.com.ua/news_article_14755.html
на двох наших курятників - вони з жиру бісяться всього лише виробляючи курок.
І так всюди. Всюди - непахане поле. Мілліон можливостей. І тільки наша лінь і застигла совіцька звичка відсиджуватися в тіні в хаті з краю а всі свої біди звалити на владу не дає реалізувати наш потенціал.
Хто хоче - робить. Хто не хоче - шукає причину.

Вдачі!

Цитувати

Анджей

Анджей

29.01.2010 07:33:23

Харчь у вас большой опыт работы в бизнесе? И вообще вы начинаете переходить на личности. Я оправдываться не собираюсь, но до того как искать возможности как вы выразились для спекуляций я работал в Средней Азии на газопроводах, также создал производство ПВХ окон, при Кучме между прочим, и знал кому платить что-бы спокойно работать. С приходом оранжевых "Людей телевизоров" работать стало все труднее и труднее кому платить уже не знал их стало очень много причем голоднее и
жаднее. Поделитесь пожалуйста вашим личным опытом ведения бизнеса. Я согласен что Березовский очень умный, но пожалуйста не приводите мне примеры связанные с жидками
Борей и Беней, а то меня стошнит.

Цитувати

kharch

kharch

29.01.2010 07:51:13

Анджей, першими на особистості почали переходити Ви.
Это-ж надо, как зазомбировали народ наколотыми апильсинами
Прошу вибачення, якщо висловився десь різкувато.
Анджей бізнесом я не займаюся поки що, тому ділитися особливо нічим.
Я спеціаліст по загальним питанням. Деталі реалізації - це справа інших людей.
Якщо по ломбардам - можна до Фіфи звернутися. Якщо по здачі квартир - Мальборо.
Ваше священне право голосувати як підказує розум чи не голосувати взагалі.

Вдачі!

Цитувати

Анджей

Анджей

29.01.2010 07:56:26

Вот кто порадовал меня с утра так это Вован умеет человек, не многим такое дано. Особенно увязка продажи Криворожстали с появлением стиралок, автомобилей ТВ панелей и прочей техники.
Вован, а можно еще что нибудь про Евро/долл чтобы закрепить настроение на весь день.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

29.01.2010 09:22:44

kharch: Мальборо, Сталіна народ не вибирав. Це зек, який захопив владу.
Мандела - політичний...

kharch, как обычно, теплое с мягким все путает
То оды поет фашистскому летчику, какой же он герой, целых 400, защищавших Ваших же родителей, советских летичков сбил. Теперь Сталина нужно пнуть походя.
kharch при Сталине, думаю что ни один из нынешних депутатов и прочих власть имущих дольше недели бы своими художествами не занимался бы. Да что там те годы трогать. Читал недавно интервью с бывшими киевскими мерами. Кто то из них, занимавших эту должность в советское время, сказал, что если бы лед на улице лежал дольше двух дней, то на третий бы виновные с треском бы вылетели из партии на горкоме. Что это значило не надо пояснять?Зато сейчас второй месяц мы имеем возможность демократически отбивать себе задницы и ломать руки-ноги. При этом правда можно говорить и писать что угодно, зная что никто с тебя за это не спросит. Красота

Цитувати

kharch

kharch

29.01.2010 10:29:57

Ідальго, на Колимі чи Гулазі теж сніжок гарно чистили? Не розповісте?
Це у Вас, бідненького щось в голові переплуталося коли починаєте тут розводити ностальгію за Сталіним. Він не був німецьким ассом. Він був простим радянським головнокомандуючим, дякуючи недолузі у воєнній доктрині якого "Ми за ценой не постоим" полягло кілька мільйонів наших предків, в т. ч. обидва моїх діди, як у воєнний, так і у мирний час - просто, щоб боялися і сніжок прибирали.
Коли я читав про люфтваффе в мене просто очі відкрилися на зовсім інший підхід до методів ведення війни, справжній рицарський дух німців. Так, нація зішла
з розуму і переоцінила свої сили, коли поставила за мету завоювати весь світ за пару років. Було якесь запаморочення. Але була і відмінна бойова підготовка, дух взаємовиручки і взаємоповаги, яки дозволяв воювати з чисельно в кілька разів переважаючим супротивником, як в живій силі так і техніці.
Це просто інший бік і його до Вас не підпускали, шановний Ідальго.

Вдачі!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

29.01.2010 10:54:50

Idalgo:
kharch, как обычно, теплое с мягким все путает
То оды поет фашистскому...

Kharch, ок давайте по порядку
"Коли я читав про люфтваффе в мене просто очі відкрилися на зовсім інший підхід до методів ведення війни, справжній рицарський дух німців."
"полягло кілька мільйонів наших предків, в т. ч. обидва моїх діди, як у воєнний, так і у мирний час "
Сперва просто чтобы расставить акценты - у меня тоже оба деда погибло во время войны, могила одного есть, а второй пропал без вести
А теперь скажите - на ком лежит вина за гибель моих и ваших дедов? На Сталине или все таки на рыцарях-фашистах? Харч, можно сколько угодно восхищаться методами ведения войны и рыцарским духом, только не стоит забывать, что эти "рыцари" считали Вас и меня недочеловеками и пришли на нашу землю с одной целью, надеюсь Вы помните с какой.
" дякуючи недолузі у воєнній доктрині якого "Ми за ценой не постоим" полягло кілька мільйонів наших предків"
Харч, напомните мне на сколько сократилось население Украины за годы "демократии" ? И это в мирное время. Когда мой народ ни с кем не воюет, вроде как.
"Це у Вас, бідненького щось в голові переплуталося коли починаєте тут розводити ностальгію за Сталіним. "
Я так думаю, что мы с Вами приблизительно одного возраста. То есть часть моих уже сознательных лет прошла при Союзе - я помню и окончание школы, и учебу в институте и службу в армии. Остальная частьсознательной жизни прошла в незалэжной. Я могу сравнивать. И знаете, если живя в Союзе я мог этим гордиться, то сейчас никакой гордости за страну, в которой я живу, я не испытываю. К моему глубочайшему сожалению.

Цитувати

kharch

kharch

29.01.2010 11:25:35

Ідальго, я теж не проти акцентів. Німці пішли на Росію тому що боялися, що в противному випадку Росія піде на них. І боялися недарма, адже в Іспанії довелося зіштовхнутися з іскрами "світової революції". А коли біля руля країни стоїть неадекват, який за неприбраний лід шле прибирати лід на беломорканалі то любий би забоявся. Моя бабуся ще десять років після сталіна жила з моєю мамою та братом у іпотечній землянці. Тобто безкоштовно працювала на комуністів щоб вони могли з царьскої сохи створити ядерне пугало для цивілізованого світу. Це щодо країни в якій Ви жили і за яку Ви гордилися.
Та нехай валиться вся економіка разом з крахом РН і зажирілі люди споживають безнадію ГМ продуктів і не розмножуються. В західних країнах теж не розмножуються. Зате в Африці розмножуються. Ідальго, зніміть пєлєну зі свого мозку і гляньте на інші сторони життя.
Навіть зі всіма подонками, які рвуться до корита і випалюють землю, спекулюють на РН і скорочують ВНП, жити в сучасній Україні набагато радісніше і веселіше, ніж було при Сталіні чи, навіть, Брежнєві.

Вдачі!

Цитувати

Вова1

Вова1

29.01.2010 11:32:29

В этом споре нет правых и неправых, на все надо смотреть с двух сторон. Я бы сказал суловно 50 на 50.
-----жити в сучасній Україні набагато радісніше і веселіше, ніж було при Сталіні чи, навіть, Брежнєві -это правда - совеской

Цитувати

Marlboro

Marlboro

29.01.2010 11:37:04

kharch : Німці пішли на Росію тому що боялися, що в противному випадку Росія піде на них.

Да? А еще они боялись Чехословакию, Польшу, Францию, Данию и т. д.
Я стараюсь не реагировать на ваши безумия, но этот феерический бред уже просто переходит все границы!
Прекращайте, или примите галапередол.

Цитувати
<< 293 294 295 296 297 ... 342
Архів