Возможен ли развал экономики и обвал рынка недвижимости Украины?

Marlboro

Marlboro

01.02.2010 11:30:04

Даниил, я вас понял вы хотите чтобы выплавка метала упала пропорционально с выпечкой хлеба, но к сожалению я вынужден вас разочаровать, так не бывает.
О каком дефляторе идет речь? Сколько он? Вы посмотрите на рост цен сахара, сыра, картошки и т. д, и на дефлятор, и тогда можете смеяться.

Цитувати

Даниил

Даниил

01.02.2010 14:28:20

http://ukrstat.gov.ua/control/uk/localfiles/display/operativ/operativ2009/ct/icv/icv_u/icv_rik09.html - Вот индекс цен производителей... 14% итого.
Индекс розничных цен - еще даже меньше получается. 12.3%
А по поводу хлеба я вообще ничего такого не хотел сказать.
Впрочем каждый верит в то во что хочет верить. Больше спорить не буду.

Цитувати

Saveli

Saveli

01.02.2010 18:41:08

Marlboro: Даниил : Так вот наблюдаем что падение пр-ва в металугии - больше чем падение ВВП.

А...

Эти люди всегда смогут черное назвать белым а белое черным. Ведь все же хотели инвестиций в страну. А теперь называете это долгом.

Цитувати

kharch

kharch

01.02.2010 19:45:57

Нехай політрук називаю Юлю казочницею, але, мені здається, всьому Українському народові зараз потрібна казка, щоб вижити в цьому пеклі корупції, зневіри, безнадії.
І те, як вона витримала соло на дебатах, які щойно завершилися, безумовно розкриває яскравими гранями її талант.
Вона дещо поверхово торкнулася теми судової реформи, та реформи системи правосуддя, про яку хотів почути я особисто.
Але нинішній президент, який мав можливість провести такі реформи і неодноразово згадував про такі плани насправді все тільки довів до повної малинівки і установи що обробляє чемодани з купюрами.
Я з надією дивлюся в майбутнє.
Нехай живе Україна!

Цитувати

Marlboro

Marlboro

01.02.2010 20:07:09

kharch, ну как такое вообще можно смотреть?
У меня не хватает нервов это все слушать, я сразу переключаю, когда только вижу эти говорящие головы.
О какой реформе вы говорите?
Пять лет назад она уже толкала тему для таких верующих как вы.
Была целая миска лапши с названием "Ідеальна Країна", и был целый сайт kraina.org.ua, куда доверчивые люди писали свои пожелания в пустоту...
Все это называлось "Уникальной Интернет Технологией" по связи с народом и реформированием государства.
Полистайте архив этого форума, я неоднократно смеялся над бредом размещенным на этом сайте, достаточно только вспомнить реформирование строительной отрасли и ипотеку под 2%.
Жаль я не сохранил эти все программы, нет теперь ни этого сайта, ни программ...

Цитувати

kharch

kharch

01.02.2010 20:27:24

Не треба звіздєть, політрук.
Ось тобі архів
http://www.kraina.org.ua/ua/
І Юлька сказала, що доведе до кінця.
Взагалі я визнаю, що забуваю все погане, забуваю невиконані обіцянки.
Мене підкоряє її енергія.
Цікаво було б ще дізнатися чи використовувала вона суфлер "Пропало всьо".
Бо строчила 1.5 годинни як автомат калашнікова. Хоча ніякий автомат Калашнікова не витримає півтори години строчити без упину.
І за це Юльці - хвала.
Політики і повинні бути говорящими головами.
Тому я гордий, що говоряща голова у нас буде найвищого класу.
І тоді коли я мовчки слухав, що моя рідна сестра, з якою ми народилися в один день, разом з чоловіком зібралася голосувати проти Юльки, бо вони бюджетники і Юлька їх зараз тримає як солдат - босими і голодними я переконував себе - що не буду втручатися у їх вибір.
Але зараз моє серце дрогнуло - я буду їх переконувати голосувати за Юльку.
Спочатку з`явиться зірка-політик а потім підтянуться інші зірки і в нас засяє зірка-країна.

Цитувати

Marlboro

Marlboro

01.02.2010 20:56:11

kharch, у вас совсем с памятью плохо, там были отраслевые программы, целая книга с юмором, а вы даете ссылку на пустышку, в которой нет ни одной статьи.
Что доводить до конца, если весь позор с сайта уже удалили, и аргентинское мясо по 19 гривен уже съели, и на новое похоже уже кредитов не дадут, тут действительно нужно идти до конца.
Ваша сестра похоже петрушки не переедает и деньги в кредитные союзы не кладет, ну и правильно, должен же в семье быть хоть кто-то адекватным.

Цитувати

Анджей

Анджей

01.02.2010 21:12:29

А у меня другие ассоциации возникли, я чего-то вспомнил как также красиво она рассказывала про эпидемию, как нервничала моя жена, теща, за ребенка, хорошо что я тогда им внушил, что это все туфта, подчеркиваю именно ВНУШИЛ, потому-что после выступлений Юлии Владимировны для сильно впечатлительных людей нужно хорошо стараться, что-бы привести человека в спокойное нормальное состояние.

Цитувати

Анджей

Анджей

01.02.2010 21:25:50

Тут конечно надо признать, Юлия Владимировна сильный человек "наколатые апельсины"
после её выступления просто кажутся гнилыми бесполезными фруктами. Сильна, Сильна тут спора нет.

Цитувати

petro

petro

01.02.2010 21:41:02

2 kharch : Біда українців і взагалі всіх слов`ян, що всі непріємності вони бажають пропустити через свій.... За останні роки українці робили при різних командах і є кого з кім порівняти. Керували люди Кучми, Ющенко, Янека. Всі крадуть, хто менше, хто більше, хто системно, хто по-дурному. Всі брешуть, всі потроху утискують підлеглих. Но те що роблять люди Юлі - це просто жах. Крадуть нагло, цінично, безбожно. Брешуть так же, як і їх кумір. Ну а те, що роблять з людьми, не можливо виписати словами. Таке враження, що повернулися часи "доброго" дідуся Сталіна. Служба безпеки на підприємстві, де керують її люди, за кількістю й впливом на виробничий процес наближається до фашістських стандартів. Усе прослуховується, проглядається, формується система доносів і т. і. Погрози, залякування, звільнення за найменшу провину або й без неї. Взагалі це довга розмова.
Так уявіть, що буде коли це все вийде на рівень країни. А ви будуєте якісь там надії на її добру енергію і силу.

Цитувати
<< 296 297 298 299 300 ... 342
Архів