kharch
08.02.2011 09:12:17
Вова, щиро радий, що Вам вистачило сили зареєструватися.
Хочу виразити своє захоплення Вашiй манерi писати.
Всi, в т. ч. Забабахи Вас читають з захопленням i цiкавiстю, i потiм хочуть так по батькiвськi похлопати по плечу - "ну, ну, ми розумнi, ми столиця(США, i т. п.) нам є чому тебе повчити". В той же час, прибираючи зi свiдомостi такi неприємнi для осмислення факти як те, що пише так просто людина, яка багато чого досягла в життi. В першу чергу (це я для себе вiдмiтив) - вона не не лiтає в хмаринках, а тверезо i фундаментально дивиться на речi. Без понтiв i нальоту зверхностi. Ну а бонуси у виглядi елiтного житла, успiшних дiтей та впевненого погляду на життя - прикладаються.
Успiхiв!
Анджей
08.02.2011 09:13:53
Вова не надо нагонять жуть, в экономику собираются влить 100 ярдов гривен за счет внутренних и внешних инвестиций пусть пока это только деклорации на бумаге, но думаю это реально за счет приватизаций ОПЗ, телефона и генераций наберется круглая сумма, с внешними инвестициями пока вопрос но Евро 2012 сделает свое дело. Я настроен более оптимистично как говорится в поговорке "Бабло победит зло"
kharch
08.02.2011 09:28:12
Анджей: Ну найпростiший приклад - з гречкою.
Скажiмо, якщо влада стоїть обличчям до власного...
Анжей, приклад гречки - це не "продукти подорожчали у всьому свiтi".
Приведу цитату
Правительство не желает заниматься экономикой, все отдано на откуп посредников и крупных спекулянтов, которые не пустят на внутренний рынок импортную гречку. Даже если ее завести, то ее просто не купят и будут продолжать держать высокие цены. Не будем говорить про внутренние цены, гречке красная цена – 6 грн. Но и по ценам импорта нас обманывают. Один из крупнейших производителей крупы гречневой – Австралия. Цена крупы гречневой на условии FOB ( порт Австралии) - Split Red Lentils or Red Split Lentil USD $ 995-1195 PER MT. Доставка на условии CIF порт Южный в Одессе не более $65-70 с тонны кораблями по 12 500 тонн. Выходит, что цена в порту Одессы – 8.50-10.00 грн за 1 кг. Ну какие же 16 гривен, что приводится в статье. И это подсчет по максимум. А если взять такие объемы от 50 000 тонн то цена будет ниже и растаможенная не будет превышать 10 грн. Но ведь эти импорт!!! Рынок то у нас в Украине ЗАКРЫТ, так какие 16 грн и 25 грн за 1 кг, как есть цена в Киеве в супермаркетах на свою крупу гречневую!!!
http://vecherniy.kharkov.ua/news/48038/
Просто комбiнацiя з Гречкою - це черговий пилосмок бабла. Розiграно як шахи. Спочатку купляють урожай за пiвцiни забороняючи експорт i душать сiльгсопвиробника своїми бандитськими указами. Потiм коли все куплено запускаються слухи що ростуть свiтовi цiни i усьо даражает. Потiм слухи що клятi спекулянти в торгових мережах задрали цiни i ми їх будемо наказувати.
А вже потiм коли всi торговцi навiть бояться думати за ту гречку тi хто з кришою починають робити "iнтервенцiї" але так, щоб народ зрозумiв що "завтра будет дороже".
Це просто яскрава iллюстрацiя подальшого сценарiю взаємодiї "основного носiя влади" за конституцiєю - себто "народу" i його так названих слуг, якi прийшли до влади i тепер займаються самозбагаченням за рахунок цього народу.
Вдачi!
Вова
08.02.2011 11:30:48
Отбываю в командировку, отмечусь тут по возвращении.
Бакс-Мани
08.02.2011 19:05:34
Харч "Потiм коли все куплено запускаються слухи що ростуть свiтовi цiни i усьо даражает."
http://www.bbc.co.uk/russian/international/2011/02/110202_food_prices.shtml
"Продукты в мире подорожали до небывалого уровня"
Харч, вашей буйной фантазии нет предела. Причем тут "запускающие слухи" регионалы, или оранжевые или кто-то еще?
Анджей
08.02.2011 23:01:07
Саша, а ты когда на Форексе открываеш позу, тоже береш во внимание отзывы читателей, как с гречкой.
kharch
09.02.2011 13:15:44
Бакс, ну обмежувати фантазiю за перечнем хiмiчних речовин - це справа радянських дурдомiв та почившего в бозе Iзгоя.
Ви хочете у цю компанiю?
Я пашу по 10-12 годин на добу щоб мої дiти їли творог з базару, та ще кормлю спекулянтiв на форексi. Невже не можу пофантазувати 10-30 хвилин на добу?
Анжей: останнiй яскравий приклад це звичайно був "крах європи" коли євро впало до 1.29. Тодi Форекс-клуб писав (по пам`ятi).
Нiколи не було кращого i такого очевидного способу заробити!
В Європi все наскiльки фiгово, що просто очевидно що євро буде дешевшати i далi. Продавайте євро i пiднiмайте зразу прибутки!
Тодi я точно знав, що продавати не можна. Думав купити i чекати десь 1.34. Але не послухався iнтуцiю. Буквально за кiлька наступних днiв Євро злетiв до 1.34 i потiм був вже на 1.38.
Так що слухи треба читати, щоб знати що робити навпаки.
Вдачi!
Marlboro
09.02.2011 15:11:06
kharch : Я пашу по 10-12 годин на добу щоб мої дiти їли творог з базару
Ужас...
Я на счет Одесского сока удивился, ну думаю.., ладно, не разбирается человек в соках, пусть пьет, со временем разберется.., но творог...
Вы же сами из села, вы же знаете, что там ходят в туалет за хату и этими руками корову доят, и как максимум это вытирают вымя вонючей тряпкой, а марлечку через которую отжимают этот творог сушат на подоконнике с мухами и котами.
Зачем пахать по 10-12 часов ради этого??? Вернитесь в село и нюхайте навоз бесплатно сколько хотите.
Бакс-Мани
09.02.2011 15:41:29
kharch: Бакс, ну обмежувати фантазiю за перечнем хiмiчних речовин - це справа радянських...
Харч, проблема не в химических препаратах или в свежем твороге, а в вашем постоянном и однообразном вранье. Вы утверждали, что рост цен на продовольствие придумали регионалы, а я привел вам ссылку на независимый источник информации, что это не так. Чтобы не признавать свое вранье, вы, как всегда, перевели разговор на своих диточок. Ну не любите вы регионалов, ну так и не любите. Врать-то зачем?
kharch
09.02.2011 17:02:18
Нiчого конкретного у Вашому посиланнi, Бакс немає. Тiльки загальний шум усьо даражаєт.
У моїх викладках є конкретна цiна i якщо погуглити можна дiзнатися що свiтова цiна гречки - долар за кiлограм. Навiть якщо вона пiднялася на 3% якi там згадується то це нiяк не два долари про якi парять речники нинiшньої влади.
Вдачi!