Момиче
26.05.2006 12:50:00
О, з 12 поверху, здається у нас ще нікого не було. Я з 10.
Новина-то добра, але це ж далеко не перша дата, яку вони називали. Передостанній (на сьогодні) варіант був кінець травня - початок червня :-) Так що поживемо-побачимо. Я, правда, йдучи на роботу сьогодні, бачила, що велику яму розрили навпроти 1 секції Конева 3-5 (тої, що по Ломоносова) - нібито воду підключати збирались. Так що, може й до нас черга дійде.
Сказали б щось по-людськи, хоч і не сильно приємне може, але правду... Відпустку треба якось планувати, а тут повна невизначеність :-(
Rusya
26.05.2006 13:53:00
Люба: genry :
24.05.06 / 19:09 От своей подруги, живущей на Вильямса, слышу только...
Я тоже сейчас живу на Теремках-1. на пр. Глушкова. а вы где?:) тоже очень довольна жековским обслуживанием. И не думала бы что-то менять, если бы не такие манюхинькие квартирки...
lena15-70
28.05.2006 10:06:00
В субботу была на стройке. Сказали, что с 25 июня будет сидеть вахтер с ключами бери не хочу. Красят фасад по Ломоносова Счетчики не стоят. А лифты будут работать за денежку - так сказали...
Sergey_M
28.05.2006 10:15:00
Лифты за денежку уже работают (от 15 грн.)
Момиче
28.05.2006 18:55:00
lena15-70: В субботу была на стройке. Сказали, что с 25 июня будет сидеть вахтер с ключами бери...
А це по якій секції інформація?
CastorTroy
29.05.2006 07:19:00
У суботу був на будмайданчику. Дуже дивно вони будують - один будинок, що має здаватися в 2007 вже зовні повністю готовий. Спочатку переплутав секцію, піднявся на 12-й в секцію, що мала бути готова ще у грудні. Там ще далеко до здачі. Потім знайшов свою, 4-ту секцію. Парадного немає :))), замість нього калюжа 5x5 метрів, через неї 2 драбини, одна за одною. Остання майже вертикально. Хто казав тут що БТІ щось там дивилась? Я коли дряпався згори вниз по драбині уявив як вони себе мали почувати. Ключниця Лена була відсутня, замість неї був Ілля. Ключів моїх не знайшли, разом шарилися по будмайданчику, щукали того, на кого їх було записано. Знайшли. А той - які ще ключі?? От така фігня. Що робити в такій ситуації? Адже по логіці ключів має бути 5 штук.
Dino
29.05.2006 11:42:00
Гоша2: Никто не пробовал, как можно изменить или заменить суицидальные окна в зале, где...
Обычно ручки открывающие окна имеют замок внутренний и ключик. Если у вас не такие, то можно купить отдельно и поменять.
Момиче
29.05.2006 14:41:00
Влізу і я про вікна. Я якось ходила на будівництво зі своїми друзями, один з яких заробляє гроші на тому, що перевіряє якість будівництва (щоправда, в Естонії). Так от, він сказав, що в принципі у нас випадок непоганий, але саме з тими вікнами проблема, тому що вони ні на чому не тримаються - тобто якщо з розгону налетіти на те вікно, то можна і вилетіти разом з ним з відповідного поверху :-( Так що просто замками питання не вирішується. Мабуть, таки дійсно прийдеться якусь огорожу з вулиці робити - як це буде виглядати, питання ще те...
KAV
29.05.2006 14:55:00
Момиче: Влізу і я про вікна. Я якось ходила на будівництво зі своїми друзями, один з яких...
Я повністю згідний з тим що „якщо з розгону налетіти на те вікно, то можна і вилетіти разом з ним з відповідного поверху”. Це дуже актуальне питання, і напевно потребує 100% вирішення, і мені здається що найкраще звернутися в цьому випадку до спеціалістів! Іншого варіанту я не бачу...
lena15-70
29.05.2006 18:21:00
про кдючі - це по конєва 3-5, секція 1 вікна виходять на Ломоносова