ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

matinale

matinale

25.06.2009 11:09:20

virtuoso, спасибо за интересную информацию )

Честно говоря, у меня на 11 вид очень даже неплохой. Не спорю, с 23 будет лучше, но мне психологически трудно жить на такой высоте. А так - и центр как на ладони, и не так страшно окна мыть )))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

25.06.2009 20:03:43

2 matinale: рельєф місцевості та інші нюанси я уже добре проробив за останні кілька місяців... розглядав і інші варіанти поблизу - Парк Авеню, Голосієво, Козацьку...
А знижка 25%, як виявляється, не безстрокова, а внесена окремим наказом директора і має конкретну дату завершення. Я не встиг на знижку, оголошену в комплексі по Голосіївській, 13 - там десятки квартир розпродали буквально за тиждень... і тому так активно зацікавився даною пропозицією.
Чесно кажучи, якщо піде так далі, то цілком може бути, що знижку відмінять (або принаймні зменшать) уже в найближчий час. Зараз, щоб потрапити в УМК, бажано записуватись наперед. В останні кілька тижнів був там разів чотири, буває, що треба чекати по 2-3 години... От вам і криза...

Цитувати

йцукен

йцукен

25.06.2009 20:43:35

2 virtuoso :
какие сейчас цены и условия продажи паркомест?

Цитувати

Артурчик

Артурчик

25.06.2009 20:55:05

2 virtuoso :
кстати добавлю и своё наблюдение, я меньше обращаю внимание на заливку монолита так как понимаю что она идёт с чётким графиком, т. е. по моим прикидкам завершение к 1 сентября плюс, минус 2 недели... а вот проезжая мимо дома обратил внимание на то что кирпичом заложены нижние этажи в секции Г чего ещё три недели назад небыло.... может кто то сможет дать свои наблюдения по тому как ведутся работы каменщиками? особенно интересует внутренняя часть не видная с дороги

Цитувати

virtuoso

virtuoso

25.06.2009 21:36:16

2 йцукен: базова ціна паркомісця - 192.000 грн. У певних випадках поширюються знижки до 25%, зокрема за умови повної проплати трьохкімнатної квартири і цього ж паркомісця. Якщо Вас це дійсно цікавить, рекомендую як майбутньому сусідові не відкладати і подзвонити в УМК при найближчій нагоді. Кілька днів тому залишались буквально одиничні паркомісця (деякі зарезервовані і в відкритому доступі не будуть - залишаються, наприклад, для власників пентхаузів). В тій схемі, яку я отримав на руки, майже всі стоянки уже під прізвищами. Площа паркінгу близько 16.35 м2, грубо 6*3метри мінус простір за огорожувальною рейкою.
Зі слів людей, які були в УМК вчора, на паркінг знижки уже так просто не роздаються. З однієї сторони у компанії з`явились гроші, а з другої - фізична недостача місць.

2 Артурчик: інформація з перших рук така, що зараз працює одна бригада каменщиків, а з наступного тижня до роботи приступає ще і друга. Зі сторони двору закладено менше фронтонів, ніж зі сторони вулиці (було б дивно, якби навпаки) - більшість відвідувачів бачить тільки зовнішню сторону і треба показати, що зроблено багато.
У будь-якому випадку, при завершенні монолітних робіт (на що гуртом з нетерпінням очікуємо) і фізичні, і фінансові ресурси очевидно будуть перенаправлені на інші ділянки, тому досить швидко повинні закласти і балкони, і стіни.
Для мене це, до речі, ще один аргумент для прийняття швидкого рішення: поки внутрішні перегородки в квартирі не закладені, можна домовитись про перепланування, благо що процедура ця дуже проста. А вже як стіни зроблять і поштукатурять, то можна собі уявити, як це все порозбивати, вивезти стару штукатурку, поставити нові стіни (по готовій стяжці), заштукатурити наново... ммм... для любителів ця справа, скажу я Вам...

Цитувати

virtuoso

virtuoso

26.06.2009 12:30:06

Ну що, приймайте свіжеспеченого сусіда.
Тільки що проплатив трьохкімнатну. У банку в черзі був третім, хто називав кодове слово УМК, тобто гроші в компанії є. Значить, принаймні на найближчий час фінансових затруднень бути не повинно. З врахуванням тих квартир, які продані в останні дні, гроші на завершення монолітних робіт є із великим запасом.

Цитувати

vik1405

vik1405

26.06.2009 12:33:02

Мои поздравления! Надеюсь покупатели и соответственно их деньги подтолкнут УМК поскорее завершить дом, чтобы мы все стали полноценными соседями

Цитувати

Dima2306

Dima2306

26.06.2009 12:39:47

К УМК:
Может пришло время УМК официально выразить объективную позицию про продвижения продаж, темпах работ, ориенторовочных сроках до завершения на сайте (если уже есть определенность в денежных поступлениях).
Это повысит привлекательность проекта и репутацию руководства в лице потенциальных инвесторов и уменьшит необходимость сотрудникам постоянно отвлекаться на звонки текущих/потенциальных инвесторов про статус работ и т. д.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

26.06.2009 13:08:40

2 Dima2306: не знаю, як було до Нового року (тому що зацікавився даним об`єктом тільки в січні), але в 2009 виглядає так, що PR у компанії - чи не найслабше місце. Насправді, на офіційному вебсайті є такі перли, як зокрема "... открытием станции метро «Амурская площадь» которое запланировано в 2008 году " "Copyright © 2006-2007 УМК" та інше.
Мене це особисто не хвилює. Якби хотіли надурити :) то вебсайт обновлявся б щодня, з особистими зверненнями, новинами, прес-релізами і прочая. А тут будують (без особливого афішування) - і це найголовніше. Що для інвесторів добре з такої політики - так як немає піару, продажі йшли слабко. По-моєму, це і привело до безпрецедентних знижок, які дуже вигідно позиціонують зараз цей об`єкт.
На сьогодні продано порядка 50-51% квартир при готовності будинку на 8Х%, де Х>0.
В нових договорах забивається дата здачі - 4 квартал 2009 (що відповідає інформації на вебсайті). Поки що виглядає реально (тільки б не було ранніх морозів, щоб закінчили внутрішні роботи). Не думаю, що це буде прям таки жовтень, але Новий рік або максимум січень - будем надіятись.
Почекайте, зараз ще підуть новини за метро... і фінансування об`єкта може пришвидшитись :)

Цитувати

ОхотНИК

ОхотНИК

28.06.2009 10:01:29

А почему собс-но покупать сейчас? Недвига дешевеет. Мне дом интересен, но я жду. К осени виднее будет.

Цитувати
<< 123 124 125 126 127 ... 579
Архів