ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

PG1693

PG1693

15.07.2009 07:46:55

virtuoso : наскільки я зрозумів паркінг ще навіть не розпочали будувати.
Розкажіть будь-ласка як Ви купували паркомісце. Чи показували Вам план паркінгу? Як Ви вибрали конкретне паркомісце? Чи всі паркомісця однакові за розміром?

Цитувати

FMAX

FMAX

15.07.2009 07:50:27

virtuoso: Ну від бесплатної квартири гріх відмовлятись :)
Я там жив колись, тільки по другу...

Полезный совет - есть такая программа, Arcon, для моделирования интерьеров, не очень сложная в освоении. Там есть возможность, создав нужное помещение, разместить его по сторонам света и точно смоделировать инсоляцию в зависимости от времени года, суток. При этом учитывается географическая широта и долгота, часовой пояс и т. д. Полученные данные анимируются. Вообщем можно очень легко увидеть как будет освещаться квартира в любое время года в любой час.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 09:04:34

PG1693: virtuoso : наскільки я зрозумів паркінг ще навіть не розпочали будувати.
Розкажіть...

Так, паркінг будувати ще не почали.
Вибрати паркомісце можна по наявному плану, де вони пронумеровані (сам план я викладав на форумі сторінок 6-7 тому). Всі місця однакового розміру, корисна площа порядка 16.35м2 (не рахуючи місце за огороджувальною рейкою). Можна по плану оцінити близькість до заїзду.
Я взяв собі два суміжних паркомісця.
Але їх можна придбати тільки "в нагрузку" з квартирою, якщо це Вам цікаво :)
FMAX: дякую за хінт.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 09:16:13

Був сьогодні у Меридіані. Взнав деяку цікаву (не обов`язково позитивну) інформацію.
Першим сюрпризом було те, що, як виявляється, план квартир, який викладений на сайті "4 сезонів", не найновішої версії. Зокрема, вентканали насправді ширші, але коротші. Це має прямий (хоч і невеликий) вплив на площу і конфігурацію приміщень. Якщо хтось уже прикидав до сантиметрів, де стане ванна, а де душова кабіна, то раджу пристрілятись ще раз.
Наступне варте уваги було те, що в Меридіані мені не змогли "ни подтвердить, ни опровергнуть" тезис про те, що фасад може бути штукатурений, а не обкладений плиткою.
Далі. Знову ж таки, згідно усної інформації, радіатори опалення у нас мають бути не з Більшовика, а польські (нібито плоскі).
Продовжувати не буду (є і деякі інші моменти).
Виходячи з вищевказаного (а також дискусій, які ми тут проводили протягом кількох тижнів), пропоную:
- домовитись активним інвесторам (всі ж не прийдуть) про зустріч
- скласти колективне письмове звернення, де прямим текстом запитати про фасад, опалення, тип електропроводки, планований графік робіт і/та інші моменти.
Ми повинні отримати письмову відповідь упродовж 10 днів. Якщо все в порядку, то будемо просто мати на руках підтвердження суті і якості робіт. Поки що, на жаль, навіть якщо фасад соломою обкладуть, у нас немає ніяких документів, на які можна опиратись і питання розкручувати.
Як уже говорив, між інвестором і дядею Сашою, який кладе цеглу, дуже багато ланок, і збій може статись на будь-якій із них.
Якщо ми піднімемо дану проблематику пізно (коли почнуться, наприклад, фасадні роботи), то ніхто штукатурку збивати уже не буде. Я б перестрахувався і отримав письмове підтвердження зарання. Це наше право, зафіксоване в договорі (і в чинному законодавстві).
На жаль, на цих вихідних в Києві не буду, тому давайте спочатку зголошуйтесь - як сама ідея. Дату можемо визначити пізніше.

Цитувати

беркут

беркут

15.07.2009 09:34:26

я за!!!!! Когда нужно будет подьеду!!! Хорошая идея!!!

Цитувати

matinale

matinale

15.07.2009 09:48:31

Я только за.

А по поводу того, что "немає ніяких документів, на які можна опиратись і питання розкручувати", так мне кажется, что вид фасада должен быть указан в проектной документации на дом.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 10:04:31

2 matinale: Ви знаєте, на руках у мене проектної документації немає, а навіть якби була, не виключено, що по ходу будівництва можна робити певні зміни (не в кількості поверхів, а наприклад, у оздобленні того ж фасаду).
До сьогодні був впевнений, що на сайті "4 сезонів" викладені останні планування квартир, але як виявляється є і дещо оновлена версія (очевидно, вона виникла після затвердження проекту).
Причини для змін по ходу будівництва можуть бути різні - оптимізація витрат, покращення протипожежної безпеки, антисейсмічні заходи... та мало що написати можна. Треба зафіксувати критичні точки, поки не пізно - я сьогодні в цьому переконався.
Це ненормально, якщо в УМК говорять одне, а в Меридіані інше... а будівельники на об`єкті мають свою точку зору - і в нас немає ніяких документів на руках, щоб це перевірити/підтвердити.

Цитувати

StanS

StanS

15.07.2009 10:14:34

как нам объяснил ГВ (о котором я тут уже очень много начитался), расхождения в планировках есть на нижних и верхних этажах за счет дополнительных вентиляционных шахт выше то ли 14, то ли 15 этажа.

Цитувати

StanS

StanS

15.07.2009 10:18:44

2 virtuoso: насколько я понимаю, Вы уже очень многое узнали о ходе строительства и у меня тут есть вопрос, который меня очень тревожит: не будет ли трудностей с подачей воды на верхние этажи? у нас знакомые живут в новостройке в соломенском районе, так у них на средних этажах здания есть специальный этаж для дополнительных насосов, которые поднимают воду выше. как я понял, у нас такого не предвидется - не будет ли из-за этого проблем?

Цитувати

Fobia

Fobia

15.07.2009 10:20:11

Привет соседям, я тоже за то, чтобы собраться. Чем больше нас, тем лучше!

Цитувати
<< 159 160 161 162 163 ... 579
Архів