ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Natallia

Natallia

15.07.2009 10:27:29

Согласна по поводу обращения и собрания инвесторов. Единственно, давайте не затягивать, отпускной период на дворе)))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 10:28:05

StanS: 2 virtuoso: насколько я понимаю, Вы уже очень многое узнали о ходе строительства...

Ну за це я не переживаю. Передбачені два контури подачі води (і відповідно - опалення). Грубо кажучи, один подає воду для нижньої 1/2 будинку, а другий - відповідно - наверх. Для цього окремий поверх не потрібен. Подібна схема реалізована в багатьох інших будинках (в т. ч. "Голосієво"). Як я розумію, там навіть карніз на 13 поверсі спеціально під те, щоб додаткові комунікації заховати. В нашому будинку такий карніз посередині теж передбачений - подивіться на картинку...
І цього змінити по ходу будівництва, очевидно, неможливо :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 10:48:43

StanS: как нам объяснил ГВ (о котором я тут уже очень много начитался), расхождения в планировках...

Розходження в поверхах дійсно є. Можливо, я не зовсім чітко висловився, тому викладаю наспіх зроблені схемки.
Отут показано, як повинен був виглядати санвузол (два довгих і вузьких повітропроводи). Схема взята з вебсайту 4 сезонів.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 10:50:45

... а отут - схема, яку я сьогодні побачив у Меридіані. Сподіваюсь, для візуалізації буде достатньо (не в Автокаді робив) :)
Тих же два повітропроводи, але короткі і широкі. Конфігурація приміщення змінюється. Те ж саме і у ванній.
Можливо, придираюсь. Але на цьому хотілося б, щоб сюрпризи закінчились.

Цитувати

matinale

matinale

15.07.2009 11:07:05

Лично у меня в квартире по вентканалам все сходится, кроме того, что в санузле кирпичная кладка начинается не по внешнему краю вентканала, как указано в изначальной планировке, а по внутреннему. На втором рисунке видно, что со стороны спальни образовывается выемка. Это планировка 2Е. И так по всему стояку.

Цитувати

matinale

matinale

15.07.2009 11:09:11

Мульён извинений - не уменьшила файл. Теперь должно быть более читабельно.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 11:16:18

Ладно, може дійсно занадто цим усім переймаюсь, раз підтримує буквально кілька людей.
Поодинці це пробивати складно.
Получається, що будемо підписувати і отримувати те, що дадуть, еге ж?

А тепер вісті з фронту - прикладаю фото.
Зі сторони двору, по-моєму, заклали кілька фронтонів (і нагромадження цегли на поверхах візуально менше). По-хорошому, то треба порівнювати з попереднім фото.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 11:21:05

Тепер з фасадної сторони. Візуально змін за 4 доби небагато. Подовжені буквально кілька пілонів, знята опалубка ще з кількох. Але люди наверху є, кран працює - очевидно, робота сконцентрована не на крайніх пілонах.
Згідно з Меридіаном, планується, що монолітні роботи завершаться в першу декаду вересня. Ліфти в секції З так як би зараз ставлять...

Цитувати

FMAX

FMAX

15.07.2009 11:24:29

matinale: Я только за.

А по поводу того, что "немає ніяких документів, на які можна...

Все, на что могут "опираться" инвесторы после подписания договора - это на то, что непосредственно в этом договоре указано. Если есть дополнения к договору ввиде схем, планов, личных расписок менеджеров - в договоре должно быть закреплено наличие этих дополнений.
Если в ваших договорах с указано наличие вентилируемого фасада - застройщик обязан его сделать, иначе не следует принимать квартиру без него.

Что касается всего остального неописанного в договоре - то строительная компания может делать практически все что ей заблагорассудится, и упрощать проект для удешевления и экономить на чем-то... Ну в рамках строительных норм, конечно.

Цитувати

FMAX

FMAX

15.07.2009 11:29:29

virtuoso:
Розходження в поверхах дійсно є. Можливо, я не зовсім чітко висловився, тому...

Чем выше квартира в стояке - тем меньше у нее может оказаться площадь в сравнении с находящимися ниже. Система вентиляции в современных домах устроена так, что на каждые 3-4 этажа идет свой вентканал. Например площадь 3 этажа, занимает вентканал 1-3 этажа, 6 этажа - вентканалы 1-3, 4-6 этажей, 9 этажа - вентканалы 1-3, 4-6, 7-9 этажей и так далее.

Цитувати
<< 160 161 162 163 164 ... 579
Архів