matinale
15.07.2009 14:45:31
Думаю, пока мы определимся с датой, Вика из инициативной группы (vik1405) уже вернется из отпуска. А значит, еще +1!
AROMATOV
15.07.2009 14:57:14
Я ТОЖЕ С ВАМИ.!!! В КИЕВЕ БУДУ 27 ИЮЛЯ.
КОГДА ОПРЕДЕЛИТЕСЬ С ДАТОЙ ДАЙТЕ ЗНАТЬ.)))
ВОПРОС К ИНВЕСТОРАМ, КОТОРЫЕ УЖЕ ПЛАТИЛИ ПО ДОГОВОРУ: СПРАВКУ О ТОМ ЧТО УМК ПОЛУЧИЛИ ДЕНЬГИ НУЖНО БРАТЬ В ОФИСЕ ИЛИ ДОСТАТОЧНО КВИТАНЦИИ ИЗ БАНКА?
virtuoso
15.07.2009 15:35:17
Значить, на даний час людей, яких цікавлять згадані запитання, дев`ятеро: беркут, matinale, Fobia, Natallia, StanS, polynuchka, AROMATOV, vik1405 (попередньо), virtuoso.
Говорив тільки що із Геннадієм Володимировичем, більшість інформації, яку було надано в Меридіані, спростовано (за що йому окреме "дякую!") Наступного тижня повинні підвезти дві машини цегли і активно займатись її укладкою. Так як найближчим часом зустрітись все одно не зможемо, пропоную зачекати і заодно подивитись, як ідуть справи. Наступного тижня, до речі, повинні почати підготовку до заливки підлоги останнього поверху в секції Ж.
Хто ще з нами - зголошуйтесь.
virtuoso
15.07.2009 15:46:59
Ну і закінчимо день на позитиві :)
Пропоную нову рекламну акцію під назвою "Найвища квартира Києва" :)
Як уже згадувалось, висота будмайданчика - близько 184м над рівнем моря. У Києві є буквально лічені місця такої ж самої або більшої висоти, і на них нібито немає багатоповерхових (>18) будинків:
- Левашовська гора (Липки): 196м
- Батиєва гора (біля Протасового яру): 193м
- Бусова гора (Бот. Сад): 188м
- Старокиївська гора (Михайлівський Золотоверхий): 187м
- Черепанова гора (військовий госпіталь): 185м
- Кирилівська гора (Сирець): 185м
- і Микільська Борщагівка (це плато з макс. висотою біля 190м)
Все решта - 150м (Хрещатик) або нижче: Московська площа 112м, лівий берег біля 110м, Оболонь і Поділ порядка 100м...
Так от, тепер сама рекламна акція :)
Купи пентхауз в "4 сезонах", настели килим 5см товщиною і будеш мати найвищу квартиру Києва :)))))))
aaa
15.07.2009 18:39:03
2 virtuoso
Рекламний слоган звучний проте як і вся реклама трошки неправдивий. Наприклад новобудова шовковична / інститутська знаходиться на вищій місцевості, будинок має більше поверхів, та і міжповерхові перекриття вищі:))
virtuoso
15.07.2009 19:05:35
Тю на Вас, ааа :)
Прийшли і розлякали усіх інвесторів :)
Маєте на увазі "Липську вежу"? Там два корпуси - один 9-поверховий, інший 22-поверховий. У "4 сезонах" 23 поверхи.
Місцерозташування "Липської вежі" знаходиться в межах згаданої мною Левашовської гори, а конкретно - 197м над рівнем моря, тобто вище, ніж наш об`єкт.
Міжповерхові перекриття очевидно там вищі, але ненабагато. Обидва порівнювані об`єкти заточені під одну висоту - до 70 метрів. Не хочу знову влазити в те, у чому не розбираюсь, але по-моєму, якщо будинок вищий за 70 метрів, то по нормах протипожежної безпеки він повинен бути обладнаний зовнішнім ліфтом, що значно здорожчує проект. Та і знаєте, як у нас в центрі міста з дозволом на багатоповерхову забудову... Це тільки через Мр. Бабушкіна.
З подачі ааа модифіковуємо рекламну акцію. Якщо Ви купили пентхауз на Трутенко, постелили товстий килим на підлогу і взули конькИ, то Ви - найвищий інвестор Києва :)
йцукен
15.07.2009 19:11:50
кстати как то странно получается, все инвесторы что появились за последние три недели купили 3к квартиры, никто не взял еденичку или двушку..... это странно как то
aaa
15.07.2009 19:22:30
За що Ви мене так? Інвесторів лякати не збирався, навпаки допомагаю тримати гілку в топі найактивніших гілок і порівнюю, доречі, сезони з обєктами на яких вартість зовнішнього ліфту повинна бути приемним подарунком від забудовника. Я ж, як приклад, не привів "опальний" будинок на вул. Львівській який має 25 поверхів та й місцевість тоїж висоти що й сезони:))
ЗИ. Ногами не бити. ДЛЯ СЕБЕ ніколи не розглядав район святошино з погляду життя.
КОНЬКИ не одягать. Можна пошкодити персидські коври.
AROMATOV
15.07.2009 19:51:00
йцукен: кстати как то странно получается, все инвесторы что появились за последние три недели...
НЕ ЗНАЮ КАК ВСЕ, А Я ДВУШКУ ПРОИНВЕСТИРОВАЛ В СЕКЦИИ *З*
йцукен
15.07.2009 20:00:09
2 AROMATOV
одобряю ваш выбор двушки в 4 сезонах наиболее ликвидны и удачны по планировкам... 1к и 3к как по мне дак слишком большие... а 3к как моя например при огромном метраже имеют совсем скромные по размеру ванные комнаты... ИМХО кончно на вкус и цвет как известно....