ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 21:47:08

наблюдатель28, можете втратити шанс стати найвищим інвестором ;)
А якщо серйозно, то сьогодні в Меридіані зауважили, що наявна цегла по характеристиках не підходить для того, щоб нею проводити внутрішні роботи. Наскільки це правдоподібно - судити Вам.
З другої сторони, неможливо за день-другий, навіть за тиждень організувати десятки робочих, щоб вони з`явились як "двое из ларца". До цього роботи велись в режимі економії і мінімалізму, а більшість робітників крутили бикам хвости за містом. Тепер їх же треба викликати, причесати, витверезити, на роботу зачислити, проінструктувати :)
З нетерпінням чекаю наступного тижня, так як це вже буде строк цілком пристойний з моменту поступлення перших літрів "нової крові".

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 21:51:42

Ну і ще один момент - я щось так підозрюю, що перші поступлення "нової крові" були потрачені аж ніяк не на закупки цегли чи оплату авансу робітникам...
Скоріше всього, цими грошима прикривались авральні ситуації, як-то місячні заборгованості постачальникам арматури і бетону; протерміновані відсотки по банківських кредитах і т. д.

Цитувати

наблюдатель28

наблюдатель28

15.07.2009 22:46:36

Ув. virtuoso с момента инвестирования Вами прошол почти месяц, а никак не неделя... кроме этого бетон и арматуру сейчас в долг никто не отпускает... так что долгов не может быть априори, всё только по предоплате... и кстати с одной стороны это и хорошо, т. е. инвестируя в обьект ты уверен что деньги идут не на долги а на строительство, это большой ПЛЮС...
З. Ы. кирпич идущий на внешнюю кладку более качественный, на внутренние перегородки как правило идёт выбраковка, нагрузки на них нет, теплоизоляция тоже не нужна а внешний вид под штукатуркой не видно

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 23:12:13

та Ви знаєте, мене ця ситуація теж, м`яко кажучи, дивує.
З моменту зачислення перших порцій "свіжої крові" пройшло біля 16-18 днів. Кардинального пришвидшення або розширення фронту робіт не видно. Працюють, робота йде по моноліту, але не більше.
По відпуску матеріалів у борг: якби ми з Вами працювали 10-20 років разом, Ви б дали мені в борг арматуру? Знаючи, принаймні, що в крайньому випадку можна взяти квартиру у бартер?
По цеглі: вивчав сьогоднішні фото (sssawa-ині і свої) - нагромаджень палет цегли у секції Г відчутно менше, але на зовнішніх роботах це ніби не відобразилось (фотографії вийшли не дуже детальними). Цікаво, зняли вони ту цеглу наниз, чи що???
Питань таки багато.

Цитувати

Ludmila

Ludmila

16.07.2009 06:35:21

+1 Я за собрание. Только нам надо менять стратегию и тактику обращения с УМК. А то помнится, было дело -обращались мы письменно и ходили в офис в конце апреля -см. стр.54 форума и получили вместо письменного с печатью (как просили)- устный, см. стр.56. Это отношение к нам, как к инвесторам, нас всех тогда разочаровало, а покупателей отпугнуло. Встречались мы тогда с Кондратенко, и он от дальнейших встреч, кстати, не отказывался. Хотя искали мы его тогда долго, и свой мобильный он оставил непосредственно Вике.
При покупке квартиры в 2008г. я просила сделать мне приложение к договору в виде плана квартиры и краткого описания характеристик, но мне отказали, ссылаясь на то, что всё будет соответствовать утвержденному проекту. По- моему, нам на него (проект) не мешало бы, хотя бы сейчас, взглянуть коллективным взглядом и сделать копии основных моментов тех. условий с указанием даты. Тогда многие вопросы прояснятся. Хотя уверена, что многое меняют по ходу строительства(тогда проект корректируют?) Надо обсудить при очной встрече.

Цитувати

polynuchka

polynuchka

16.07.2009 07:25:53

virtuoso: Значить, поспілкувався я з різними людьми, почитав трохи матчасть і так виглядає,...

Щодо реклами, то юридично її використати для доказування неможливо, сьогодні я планую вентильований фасад, а завтра передумаю і з реклами зніму фразу про фасад взагалі. І взагалі культура реклами у нас відсутня. Єдине, що можна використовувати, то це сайт - і в договорі він зазначений як офіційний, але він також може бути змінений.

Цитувати

FMAX

FMAX

16.07.2009 07:55:10

Ludmila: +1 Я за собрание. Только нам надо менять стратегию и тактику обращения с УМК. А то...

А почему Вас удивляет, что проект может корректироваться во время строительства? Аркадовский дом на Борщаговке - там строители открытым текстом сказали - перестали строить верхние этажи поскольку на них нет проекта, в 1 доме 30-32 весной тоже говорили - окна не вставляют, потому что на них пока нет проекта, крымская консоль вроде даже планировки квартир не всегда показывает при заключении договора, их просто нет... Думаете УМК в этом отношении уникальная контора и нарисовав 3 года назад проект скрупулёзно ему следуют? :-) Наверняка изменения вносятся постоянно...

Что касается вашей инициативы встретиться с руководством и потребовать официального объяснения (с мокрой печатью :-), о том какие будут батареи и фасад - то мне кажется УМК на такое не пойдет, зачем лишние проблемы себе создавать :-) Но попробуйте, интересно

Цитувати

фывап

фывап

16.07.2009 08:03:34

вопрос с фасадом решается простым обращением в общество защиты прав потребителей... когда они прийдут на проверку жалобы УМК предоставит им проект согласно которого работает.... в своём ответе на вашу жалобу защита прав потребителя детально вам распишет что будет согласно предоставленой проектной документации.... и это кстати будет уже документ
кстати обратится с жалобой может как инвестор так и тот кто только планирует приобрести квартиру "споживач - фізична особа, яка придбаває, замовляє,
використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для
особистих потреб, безпосередньо не пов`язаних з підприємницькою
діяльністю або виконанням обов`язків найманого працівника; "
" Стаття 4. Права та обов`язки споживачів

1. Споживачі під час придбання, замовлення або використання
продукції, яка реалізується на території України, для задоволення
своїх особистих потреб мають право на:

1) захист своїх прав державою;

2) належну якість продукції та обслуговування;

3) безпеку продукції;

4) необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію
про продукцію, її кількість, якість, асортимент, а також про її
виробника (виконавця, продавця); "

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.07.2009 08:06:23

polynuchka, дякую за роз`яснення. Сподіваюсь, що юридично нам нічого не прийдеться доводити.
Сайт можна змінити, але його попередня версія нікуди не пропадає, вона залишається в кеші пошукових систем http://www.google.ru/help/features.html і при потребі може бути переглянута (наприклад, коли весною впав сайт "4 сезонів", а мені треба було подивитись планування секцій, то я з кешу в два кліки мишею переглядав усе, що було потрібно). Це так, ліричний відступ.
Не обов`язково судитись, є ряд інших методів (усі не хочу озвучувати на форумі). Лише ЗМІ, Товариство із захисту справ споживачів і активна робота на форумі можуть дати більше, ніж будь-який судовий позов :)

Про специфічні відносини між УМК і Меридіаном ми вже знаємо, це навіть у якійсь мірі закономірно (можна порівняти з ситуацією навколо Київміськбуду і Аркади - інвестори на Позняках і Осокорках можуть багато розказати з цього приводу).
Нас ці відносини не повинні цікавити, тому що Меридіан не виступає стороною договору. Ми свої зобов`язання не просто виконуємо, а перевиконуємо (роблячи те, що від нас не очікується - залучення нових інвесторів, інформування їх на сайті, вивішування і коментування фото тощо). Цілком можна чекати від УМК принаймні кроку назустріч, тим більше, що можливість отримання інформації про хід будівництва у нас чітко прописана у договорі.
Якщо нам назустріч не підуть і детальної письмової відповіді ми не отримаємо у передбачені строки, я особисто попіклуюсь про те, щоб ні одному тверезо мислячому потенційному інвестору, який хоч раз заглянув на форум (подивитись, що люди пишуть), не прийшла в голову ідея розглядати цей об`єкт або будинок №2, і не тільки тут, на ріелті, а і на доміку та деяких інших сайтах.
Ну це екстремально негативний варіант, переконаний, що до цього не дійде.
Давайте про конструктив. Будівництво йде, продажі тривають, єдине, що нам не вистачає для щастя - це письмової інформації про те, що ми в кінці-кінців отримаємо.
І тут я розгубився. Із десяти інвесторів, хто викликався розбиратись у ситуації (беркут, matinale, Fobia, Natallia, StanS, polynuchka, AROMATOV, Ludmila, vik1405 (попередньо), virtuoso) - більша половина жінок. Все життя думав, що функція захисту житла виключно чоловіча, а на тендітні жіночі плечі якось не зовсім випадає навантаження розбиратись у технічних характеристиках фасаду, склопакетів, систем опалення і іншого. Чоловіки, стидно. Мова поки що йде просто за одну зустріч у неробочий час, а не про те, щоб шинель вдягати...
Або - опонуйте тоді, чому ідея з письмовим зверненням погана і яка альтернатива. Тепер нас значно більше і ми активніші, ніж весною.

Цитувати

йцукен

йцукен

16.07.2009 08:20:13

2 virtuoso
я могу прийти до 1 августа, потом не будет в киеве... хотя не совсем понимаю предмет встречи

Цитувати
<< 164 165 166 167 168 ... 579
Архів